DE WERELD IN BRAND

DE WERELD IN BRAND.

Beste lezer, kamerleden en media.

Deze verhalen ziet u niet in de nederlandse media verschijnen, maar dat wil niet zeggen dat ze niet waar zijn. De aanstaande ellende wordt veroorzaakt door een smerig spel van de Amerikanen. Maar waar hebben we dat al eerder gezien, ach ja natuurlijk: Irak, Iran, Syrië, Libië, Afghanistan en in een ver verleden Vietnam.

Meer dan 200 brandhaarden hebben de Amerikanen na 1945 veroorzaakt en altijd met een slechte afloop.

Altijd onder het mom van onze westerse democratie landen binnenvallen, ontregelen, slopen en dan met een zak geld aan de poort staan waar veel rente over betaald moet worden. Zie daar de strategie van een heel kleine elitegroep uit de VS. De globalisten van het WEF.

Gisteravond heb ik op mijn gemak de film van Oliver Stone bekeken die over het probleem Oekraïne gaat. Daarin wordt weer eens zeer duidelijk wat de Amerikaanse politiek wil, namelijk de hele wereld beheersen en al haar bronnen van energie etc. in haar macht hebben.

De film van Oliver Stone, een met Oscars onderscheiden Amerikaanse filmregisseur, laat helder zien wat er gebeurd.

Zie film: https://www.blckbx.tv/buitenland/wat-de-media-je-niet-vertelt-revealing-ukraine-oliver-stone-op-zn-best

Verder moet u eens naar de video kijken waarin Willem Middelkoop haarfijn uitlegt wat de plannen van Amerika zijn. Europa inclusief Nederland wordt opgeofferd door de Yanks om aan haar macht te komen. De dankbaarheid uit de jaren na 1945 zijn verworden tot een slaafs volgen van de VS.

https://www.ninefornews.nl/de-meeste-mensen-hebben-niet-door-dat-het-conflict-in-oekraine-over-iets-veel-groters-gaat/

Als uitsmijter moet u eens de visie van een oud Amerikaanse kolonel lezen. Het is een bevestiging hetgeen Oliver Stone en Willem Middelkoop ook zeggen.

Zie link: Oud-kolonel van de VS ziet het juist.

https://www.frontnieuws.com/kolonel-richard-black-de-v-s-leiden-de-wereld-naar-een-kernoorlog/

De wereld zal hoe dan ook in de fik gaan en alleen maar stoppen als de burgers massaal de straat opgaan en het aftreden eisen van hun agressieve leiders die de burger het graf in helpen.

Vaak heb ik het al gezegd: “Het is altijd de politiek die een oorlog forceert en er is geen enkele burger met gezond verstand die een oorlog wil”.

Er is geen voedsel te kort waarvoor men thans waarschuwt. Het zijn allemaal neveneffecten van een moorddadige regering die als een domme gans het abattoir inloopt.

Ik hoop op het gezonde verstand van onze legertop en hoop dat ook zij net als de Italiaanse generaals niets met de oorlog van Oekraïne te doen wensen te hebben.

Zie link: https://ejbron.wordpress.com/2022/04/28/opstand-van-italiaanse-generaals-het-is-niet-onze-oorlog-laten-we-de-vs-stoppen/

Hoop persoonlijk dat Poetin de wijsheid heeft om op gepaste wijze het machtsevenwicht te herstellen. Van de EU en NAVO weet ik dat ze geen hersens hebben en de zaak niet willen de-escaleren, en nu alleen maar nog meer wapentuig naar de Ukraine gaan sturen om de strijd op te voeren. Een strijd die het einde betekent van Europa en de VS. Het is niet de vraag of de allesomvattende en vernietigende kernbom onze kant opkomt, maar wanneer. Daar heeft de Amerikaanse kolonel het ook over, er blijft van Amerika niet veel meer over.

De Russische beer moet je niet irriteren, maar kun je beter een zalmpje aanbieden.

Volgens Bill Gates (financierder van het WEF) zijn er meer dan zes miljard mensen teveel, dus los je dat op met een knallend vuurwerk.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven