Besmettingen, hiep hiep hoera

Besmettingen, hiep hiep hoera.

De media staan bol van de aantallen besmettingen die er plaatsvinden.

De toename komt omdat we de regels volgens het Kabinet en RIVM niet naleven.

In eerste aanleg moesten we allemaal groeps-immuniteit opbouwen. Tja daar sta je dan hoe krijgen we dat voor elkaar, elkaar besmetten.

Het Kabinet vond dat je dat vooral thuis moest doen en dus sloten ze ons op in ons huisje. Geen haan, kip of kraai mocht naar buiten.

Vroeger hoorde je wel eens dat politici aan zuurstofgebrek leden omdat hun stropdas zo strak om hun strot zat, zodat ze geen zuurstof meer kregen.

Thans dragen ze allemaal een masker en zeggen ze dat het de gezondheid bevordert.

Maar als we allemaal dat masker dragen groeit die groepsimmuniteit niet naar behoren. Dus wat willen ze nu feitelijk.

Dan hebben we nog die wetenschappers van het RIVM die het ook niet willen weten waar de oorzaak van het corona virus vandaan komt.

Sla je wat oude boeken erop na dan lees je dat corona zeker als meer dan 100 jaar onder ons leeft en in onze huisdieren. De wereld bestaat feitelijk alleen maar uit bacteriën en virussen. Zonder hen hadden we geen seconde op deze planeet kunnen overleven. Dus waarom die hysterie over dat corona virus.

Straks zal blijken dat ook nertsen dit coronavirus al tig-honderd jaar in deze dieren hun genen zitten. Straks zal ook blijken dat deze Overheid bewust een deel van de economie met opzet heeft vernietigd. Waarom vraag je je dan als normaal mens af. Wat is het voordeel van deze geplande pandemie.

Macht status en overheersing zijn de thema’s waar politici een monopolie op denken te hebben. Daar doen ze alles voor, zelfs hun eigen volk opofferen.

Vijfenzeventig jaar hebben we geen oorlog gehad. En dat is voor een economie ook niet goed, denken machthebbers. Verder hebben we nog ergens in Amerika een zieke geest rondlopen, die vindt dat er zeker circa 15 procent van de mensheid geofferd moet worden om de planeet leefbaar te houden. Dat zijn ongeveer bijna 1 miljard mensen die afgeschoten moeten worden.

En hoe doe je dat dan, virussen verspreiden en dan zeggen dat je via een vaccin de wereld gaat redden. Wat deze Amerikaanse heer er niet bij verteld dat hij elders in de wereld door zijn toedoen in Kenia meer dan een miljoen vrouwen niet meer vruchtbaar zijn. Dus zal daar op termijn een grote opruiming ontstaan.

In India gaf dit sajuut aan een half miljoen kinderen een vaccin, waardoor een half miljoen kinderen verlamd raken. Dus daar gaat de omvang van de mensheid ook nog gekort worden. Bewust mensen doden: heet moord in de volksmond, maar politici komen er mee weg.

Dan lees ik vandaag in een artikel dat het BMGF ervoor strijd dat er geen medicijn  verkocht mag worden dat het corona virus doodt. Want het protocol zegt:

-bestaat er al een medicijn voor een ziekte dan mag er geen vaccin voor

ontwikkeld worden-.

Ze hebben de heren aan de top gezorgd voor het klootjesvolk.

Dus je verbiedt het gebruik van hydroxychloroquine – azitromycine en zink als probaat middel.

Vervolgens oefen je de druk op het mondkapjes-terrorisme stevig op door burgermeesters maar hun gang te laten gaan.

Waar zijn we in hemelsnaam in Nederland mee bezig en hoelang laten wij het als burgers toe.

Laat ik stevig afsluiten en ik hoop dat u uw best doet om mensen massaal te besmetten, zodat we in ene klap van dit domme geneuzel van politici en verknipte wetenschappers van het RIVM af komen.

Blijf elkaar besmetten en zoals deze jongeman TisjeboyJay

het zo mooi verwoord:

EEN MUST WATCH !! DE PERSCONFERENTIE VRAGEN ??!

Geplaatst door Tisjeboy Jay op Donderdag 6 augustus 2020

We gaan elkaar stevig bekken en zo krijgen we het corona virus er snel onder.

Dus besmet elkaar en vooral knuffelen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven