özcan Akyol AD-columnist

Özcan Akyol.

Afgelopen donderdag gaf deze columnist van o.a. het AD een sneer naar de mannen van viruswaanzin en tegenwoordig opererende onder de naam viruswaarheid.nl

Laat ik deze columnist altijd een voorbeeld gevonden te hebben van iemand die mede op basis van zijn afkomst een goed helder beeld zou kunnen hebben van onze Nederlandse maatschappij en samenleving.

Zijn mening over Willem Engel is helder: Willem Engel is een sekteleider die onze samenleving in gevaar brengt.

Vraag aan özcan is dan ook terecht, of hij vindt dat ook Rutte dan een sekteleider is die onze samenleving in gevaar brengt

Citaat: Willem Engel schuift richting een vorm van terrorisme die een ernstige dreiging is van de volksgezondheid, puur vanuit een politiek doel.

Vraag aan özcan: doet Rutte dan niet hetzelfde.

Als de heer özcan nu eens de moeite nam om eens in een open debat naar de andere argumenten te willen luisteren, dan de argumenten die jezelf gebruikt.

Zo jammer feitelijk van deze özcan, dat hij zich schuldig maakt aan hetgeen hij een ander verwijt, namelijk demoniseren en stigmatiseren.

Vijf maanden geleden had ik een verschil van inzicht met ook een journalist die me voor gek verklaarde. Notoire dwarsligger was ik, niets meer niets minder. Nu respecteer ik een andere mening altijd en zal die mening eerst overdenken voordat ik reageer. Vertelde aan de die journalist hoe ik tegen de zaak aan keek.

Recentelijk kreeg ik een mooie mail van hem waarin hij zei dat hij een eigen onderzoek had gedaan en was geschrokken van hetgeen zich in een andere kant van de samenleving afspeelde.

De laatste tijd komen er steeds meer berichten naar buiten die feilloos aantonen dat deze pandemie een geplande actie is.

In Duitsland kwam de zaak aan het rollen toen een top-ambtenaar Stefan Kohn de ware cijfers publiceerde en waaruit bleek dat het corona virus amper iets voorstelde.

Hij gaf aan dat de regering Merkel de zaak anders voorstelde, terwijl er niets aan de hand was.

In Amerika staan vele artsen ook op en keren zich tegen de Lock down. Maar daar hoor je het Hollandse journaille niet over.

Wat özcan ook vergeet is dat ook in Nederland vele artsen en wetenschappers het niet meer met de maatregelen van de Lock down eens zijn.

Eerst een groep van 81 artsen onder leiding van Evelien Peeters, internist en endocrinoloog aan het UMC van Utrecht.

Ook een grote groep deskundigen uit de gezondheidszorg GGZ staan op tegen de Lock down maatregelen en deze groep is ook al weer de vele honderden aanhangers rijker die zich verzetten tegen de Lock down.

Echter de waarheid zal hoe dan ook door de politiek verzwegen worden.

Neem nog maar eens de cijfers erbij:

  • in 2015, 8600 en
  • in 2018 9400 doden te betreuren. –
  • Nu na vijf maanden Lock down nog geen 6500 doden.
  • Dus corona is vele malen milder dan de normale influenza.

En beste özcan, deze feiten liegen er toch niet om. Verder veroordeel je het knuffelen terwijl we weten dat de besmettingen toenemen. Gelukkig nemen die besmettingen toe en daar moeten we om juichen, want dan is iedereen immuun, toch?!.

Hoewel dat ook grote onzin is: mensen die gezond leven, al bij voorbaat immuun zijn, omdat dit virus niet door hun immuunsysteem kan doordringen.

Nu kan ik özcan geruststellen, ik ben handen blijven schudden van mensen die dat graag deden. Ik ben blijven knuffelen omdat dit gezond en heilzaam is. Mensen die het niet wilden, prima respecteer ik.

En ja, ik ben met 68 jaar en cardio belast met diverse longontstekingen tot de absolute kanshebber groep. Maar moet ik me dan door een virus laten leiden (lijden) en me gek laten maken door een groep wetenschappers in de hoedanigheid van een viroloog, waarvan de een nog wijzer is dan de rest en men het niet eens kan worden hoe en waar, op welk tijdstip te doen.

Maar ik kan özcan geruststellen, als ik ziek word vraag ik mijn arts om hydroxychloroquine, azitromycine en zink en dan hoef ik niet eens naar een ziekenhuis of IC bed.

Zou fijn zijn als deze AD-columnist özcan eens een test gaat doen:

  • er zijn twintig corona patiënten, tien behandelen we met het protocol van HA Rob Elens met de middelen H-A-Z
  • en tien anderen patiënten gaan naar het IC bed.

Wie binnen een week de beste resultaten heeft gescoord is de slimmerik en dat protocol volgen we.

Kan beste özcan voor een zo excellente AD-journalist niet zo moeilijk zijn, omdat even voor het Nederlandse volk, de burger, jou en mijn samenleving te organiseren. Dan weten we exact binnen vier dagen welke systeem het beste werkt.

Dan bevestig je als AD-columnist dat feiten iets anders zijn dan aannames.

Ik vraag je echter om goed onderzoek te doen en als je wilt mag je hier op de koffie komen en dan gaan we de zaken eens grondig uitzoeken. Leer mij dan maar iets, van hetgeen dat ik nog niet weet.

PS.

Treurig is het veel huisartsen niet naar buiten durven te komen voor hun eigen inzichten bang om door de NHG Nederlandse Huisartsen Genootschap verbannen te worden. Zo democratisch en open van integriteit zijn geworden, niet dus.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven