Corona, Francois Mitterand en Jacques Attali

Corona politiek Francois Mitterand en Jacques Attali

 

Ik dank de mensen die me dagelijks op mijn website proberen te hacken en dat tot wel 400 maal per dag. Ik voel me vereerd.

Dit schrijven gaat bovenal direct naar de betroffene toe, zoals de politiek en de media. Af en toe publiceer ik nog iets op mijn website.

 

De Franse president Francois Mitterand had een rechterhand in de persoon van Jacques Attali.

Deze Jacques Attali schreef in 1981 een rapport, waarin hij adviseerde hoe de wereldpopulatie onder controle kon worden gebracht. Saillant detail in dat rapport was dat door middel van een pandemie de bevolking verminderd werd. Je laat dus een virus op de wereldbevolking los en decimeert deze tot voor de politiek hanteerbare normen

Dan spreken we over het jaartal 1981.

 

Het Zwitserse mediakanaal Bewusst.tv heeft daar recent een prachtige reportage aan gewijd, waarin dat rapport van Jacques Attali van commentaar werd voorzien.

Ik dank de redactie van Bewusst.tv voor hun medewerking. Veel dank.

 

Dr. Rashid Buttar, een Amerikaanse arts die in Afghanistan zijn dienstplicht vervulde liet weten dat hij in 1986 al met de beroemde anderhalve meter te maken had gehad omdat de satellieten waar het Amerikaanse leger mee werkte, de soldaten via hun merkteken hen dan exact konden lokaliseren.

 

Het mag bij iedereen bekend zijn dat corona als virus voor het eerst in 1890 is ontdekt, in 1954 heeft ze enige ellende veroorzaakt en de Ierse wetenschapper June Almeida die met een Canadees getrouwd was, heeft in Canada corona voor het eerst in 1964 onder een microscoop gezien.

 

Een achttal jaren geleden heeft de grote baas van Nestlé van de daken verkondigd dat water geen recht van de mens was, maar dat zijn firma het alleenrecht van verkoop had. Zie daar het ontstaan van een wereld, waarin multinationals de politiek gaan overheersen.

 

Zoals iedereen die enig onderzoek doet kan zien dat Google Events grootaandeelhouder is van een van de fabrikanten van het vaccin. Speurt uzelf maar eens naar deze informatie en een wereld gaat voor u open.

 

Kijken we nu naar de Nederlandse politiek dan zien we een teloorgang van de democratie en het verwelkomen van een multinational-cratie.

Niet de burger bepaalt nog langer wat er met ons land gaat gebeuren, maar de grote bedrijven nemen het roer over van de gehele wereldpolitiek.

 

En als we dan over The Great Reset spreken dan zou mijn voorstel zijn:

 

 1. De Nederlandse politiek omvormen tot een systeem waarin de burger rechtsreeks bepaalt wat er met Nederland dient te gebeuren.
 2. De politieke elite zoals de 1e en 2e Kamer verdwijnen volledig.
 3. Er komt een Volksrechtbank, want het huidig systeem is failliet.
 4. Eerlijke mensen komen als adviseur de burger dienen.
 5. De burger moet via een DigiD wekelijks over zaken kunnen stemmen.
 6. Nutsvoorzieningen worden uitgebreid met een eigen onafhankelijk internetsysteem.
 7. Vrije media wordt gestimuleerd.
 8. Artsen worden losgekoppeld van het NHG – RIVM en IGZ
 9. Homeopathie en alternatieve geneeswijze worden per direct toegelaten
 10. Medicijnen worden in eigen beheer in Nederland gefabriceerd
 11. Waterstof wordt leidend en opgewekt via Thorium centrales.
 12. Boeren gaan op een natuurlijke en organische wijze, zoals velen dat al wensen, ons land van voedsel voorzien en dienen.
 13. De reguliere media wordt opnieuw uitgevonden en de waarheid bovenal zal zegevieren.
 14. Co2 en stikstof worden uit de politiek weggehaald en door eerlijke echte wetenschappers bekeken en uitgewerkt,
 15. voorstellen voor een ander Great Reset zijn welkom.

 

Zelf kunt u deze lijst wel aanvullen, waarbij ik ervan uit ga dat er slimmeriken onder ons leven. De oude politiek heeft aangetoond dat ze niet capabel waren anders waren armoede, honger, oorlogen en ziektes allang verdwenen.

 

Maar nee, stelselmatig worden burgers aan het lijntje gehouden en bedonderd door politiek Den Haag. De BELOFTES zijn enorm, maar de uitvoering matig, mager en uiterst belabberd.

 

Francois Mitterand en Jacques Attali bespraken het al, de ondergang van de mensheid.

 

De huidige politiek anno 2020/2021 heeft de woorden van de pandemie van Francois en Jacques geclaimd, terwijl er feitelijk met een IFR van 0,15 de corona pandemie niet meer is dan een gewone griep. Maar door toedoen van belanghebbenden in de wereld mag een groot deel van de bevolking slachtoffer worden van hun domme dadendrang.

 

Zeven miljard mensen mogen slachtoffer – lees doodgaan – met instemming van de politieke dadendrang.

 

Corona politiek Francois Mitterand en Jacques Attali

 

 

Sjef Smeets

 

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

Terug naar boven