Virus

Het Virus.

 

Als Virus is het een aardigheid om te zien hoe de wetenschap over ons als Virus denkt, handelt en acteert.

 

Wij als Virus hebben een systeem dat geen enkele wetenschapper tot nu toe heeft kunnen analyseren en dat kan ook niet omdat wij als Virussen constant binnen drieëndertig dagen moeten muteren, omdat we anders zelf als Virus ten onder gaan.

 

Wetenschappers denken in aannames en dat is simpel te verklaren, omdat men amper tot geen enkele kennis heeft hoe de wereld van bacteriën en virussen werkt en hoe wij als Virussen ons aanpassen aan de veranderende omstandigheden van Moeder Aarde en Vader Planeet.

 

Pas sinds enkele jaren is te lezen dat wetenschappers er achter zijn gekomen dat bacteriën zich naar virussen kunnen muteren en andersom ook. En toch is dat maar zelfs het topje van de heel grote IJsberg die virussen en bacteriën zich eigen maken.

Als Virus lach je om zoveel onkunde der wetenschap.

 

Dan zijn er ook wetenschappers die voorsorteren op befaamde aerosolen en zich niet realiseren dat geen enkel Virus of bacterie zich gehinderd zal voelen over de discussie van aerosolen. Voor ons als Virus bestaan geen belemmeringen en zullen ons, zoals onze opdracht binnen het zeer uitgekiende systeem van de evolutie vraagt, constant en adequaat reageren op de mogelijke beperkingen die de mensheid ons aandoet.

 

Zelfs vaccinaties zijn een onzinnig doel, want een Virus muteert niet alleen op een vaccin, maar nog meer op de immuniteit van een wezen. Dat wezen kan een mens zijn maar ook een dier, plant, Aarde of lucht of een IJsberg.

 

Virussen zijn volstrekt en overal aanwezig en zijn het bindmiddel in de evolutie van Moeder Aarde en Vader Planeet. Blijkbaar wil de mens niet inzien dat wij als Virussen en Bacterie elementaire bouwstenen zijn van het unieke stelsel waarin wij o.a. als Virus opereren. Niemand schijnt het te begrijpen dat Virussen onaantastbaar zijn en daar waar we bedreigd worden zullen we net zolang muteren, totdat het generieke stelsel van onze evolutie weer intact is en gedijt.

Dat is onze rol in dit evolutionair stelsel.

 

De circa 333 triljard varianten van Virussen zijn ongekend sterk en bezitten het vermogen, daar waar we aangevallen worden door vaccins, ons werk weer moeten herzien om de balans in ons stelsel weer te hercoördineren tot een gezond werkend geheel.

 

Sommigen Virussen muteren al na zeven dagen als ze door een vaccin worden aangevallen. Afhankelijk van tijd, warmte, luchtvochtigheid en vibratie van het lichaam. Ongeacht of dit nu een menselijk of dierlijk wezen is. Zelfs de aarde waarop u loopt bestaat volledig uit varianten van Virussen.

 

Daar waar wetenschappers denken dat Virussen kleiner zijn dan een Nano, moeten we deze teleurstellen. Wij Virussen zijn niet te traceren in maatvoeringen, maar wel in werkzaamheid.

 

Nogmaals geen mens of welk elementair wezen op Moeder Aarde en Vader Planeet kan leven zonder ons complexe systeem van een Virus als bijdrage aan een gezond leven. Zonder Virussen en Bacteriën was er totaal geen leven van welke variëteit dan ook mogelijk.

 

Als Virus vraag ik de wetenschap om uw stellingen aangaande de materie die u bezighoudt eens nader te bezien. Een eenmaal verkeerd genomen afslag laat u elders terechtkomen en bedreigd uw inzicht hoe een Virus werkt.

 

Virus of Bacterie, de wetenschap staat nog volledig in de kinderschoenen, erger nog Baby schoentjes, als het om deze materie gaat.

 

Virus Sjef

 

 

 

Terug naar boven