De Rutte leugens.

De Rutte leugens.

Vermoedelijk de laatste column dit jaar.

“ En wens U alvast de Beste Wensen voor 2021 “.

Speurende wat er in de wereld en dan met name het corona geziek gebeurt, kom je heel tegenstrijdige berichten tegen.

Blijkt dat juist de Huisarts Rob Elens zich moet verantwoorden, omdat hij niet wil dat zijn patiënten overlijden. Hoe waanzinnig kun je het hebben. Dit tart toch elk gevoel van rechtvaardigheid. Vecht een HA zich kapot voor de gezondheid van zijn patiënten wordt hij ook nog vervolgd. Ziekmakend, toch.

Zie link: Rob Elens.

Dan heb je nog de directrice van het IWF die er rond voor uit komt dat -The Great Reset – een goed plan is en dat terug naar het “Oude Normaal nooit meer mag”. Als het dus aan de Elite ligt dan wordt u een slaaf van de kapitaalkrachtige Globalisten.

Dat men het niet meer ontkent dat er een COMPLOT bestaat is duidelijk. Alleen de “Viruswappies”, dat zijn dus de mensen die zo graag alle maatregelen slaafs volgen, vinden dit iets normaals. Totdat ze te laat erachter komen, wat er van hun vrijheden en levensgeluk over is. Weg vrijheid, weg uw toekomst, weg uw baan, weg uw gezondheid.

Zie link: IWF is voor the Great Reset

https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/508153/Wie-der-IWF-die-Welt-vom-Great-Lockdown-zur-Great-Transformation-fuehren-will?src=XNASLSPREGG

Maak ze a.u.b. wakker, want er zijn er nog teveel die slaafs Rutte en Hugo de Jonge, thans ook bekend als Joris Snuifschuiver en frikandel expert.

Zag vandaag een leuke opmerking:

“Wat is de overeenkomst met een frikandel en het hoofd van Hugo de Jonge”: 

-Je weet niet wat erin zit. –

Vervolgens lees je dat de Wereldbank ook vóór The Great Reset is.

Zie link: Men komt er rond vooruit, geplande pandemie

Dan hebben we een Overheid, kan het echt met moeite nog met een hoofdletter schrijven, en die maakt ons wijs dat bijna zeventig procent zich wil laten vaccineren.

Loop je over straat, dan kan ik dat niet echt opmaken uit de gesprekken met de mensen die ik spreek. Velen willen de kat uit de boom kijken.

Maar kijk naar het programma Een Vandaag en dan hoor je dat de NOS het onderzoekbureau Ipsos een onderzoek heeft laten doen en bijna 75 procent van de 6000 geënquêteerden dat vaccin willen.

Krijg je van een wakker iemand een artikel van het Dagblad van Noord-Holland en dan blijkt dat dit blad een enquête heeft opgezet en waarbij 35.120 mensen gestemd hebben en bijna 88 procent dat vaccin niet wil hebben. Moet eerlijk zijn dat ik zelf driemaal gestemd heb om te zien of het nog actueel en werkzaam is. Dus een foutmarge van vijf procent is redelijk. Klik zelf even op het artikel en overtuig u zelf over een heel ander beeld dan de overheid ons wil doen geloven.

Zie link: 83 procent wil zich niet laten vaccineren

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/276336/de-peiling-wil-jij-straks-het-coronavaccin?fbclid=IwAR0B86SZts_89KiIfq2j3sbryYVSKpYfphWS_xIrUh-ux7IwxSW4E7_NutA

Dan wil Joris Snuifschuiver Hugo ons doen geloven dat het vaccin net zo onschuldig als en frikandel is.

Tja, dat zijn brein als een frikandel samengesteld is moet iedereen zo langzamerhand wel duidelijk zijn. Er overleden al dertien mensen aan het vaccin onder de testpersonen.

Zie link: 13 personen overleden door vaccin

Duizenden mensen hebben hulp nodig na gevaccineerd te zijn,

Zie link: Duizenden mensen hebben hulp nodig na vaccinatie

Verpleegster Tiffany Dover overlijdt na vaccinatie en scrol in dit artikel, deze video even naar de video van haar. Als u dit nog niet duidelijk is, tja het zij zo.

Verpleegster overlijdt na vaccinatie

De Duitse deelstaat politicus en arts hematoloog en oncoloog Heinrich Fiechtner betwijfelt het verhaal van een zekere Prof. Uw Janssens dat de ic-afdelingen in zijn ziekenhuis overvol liggen en enorm belast zijn.

Hij neemt contact op met het ziekenhuis, waar deze paniekzaaier werkt en het blijkt dat er niemand op de IC ligt.

Zie link: Duits parlementslid en arts waarschuwt

Beste lezer, u heeft weer wat huiswerk om na te trekken en doe dat ook. Niets is zo gezond dan sceptisch zijn, maar wel met de bereidheid zaken te verifiëren. Dat doe ik voor U, want ik wil U een objectieve waarheid laten horen en staven met onderzoek.

Dat kost soms dagen van speurwerk. Heb er gelukkig de tijd voor, maar is vaak frustrerend, omdat het gros van de bevolking zo slaaf is, en alles geloofd wat het Kabinet, het RIVM, NPO  en andere media u vertellen.

Fijne Jaarwisseling en ik drink er een op uw gezondheid zonder een vaccin in 2021.

Deze jongen laat zich nooit en te nimmer vaccineren.

Liefs,

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling

Terug naar boven