Kabinet uit op uw gezondheid.

Kabinet, uit op uw gezondheid.

Beste lezer, de titel is gebaseerd op onderzoek en dat al meer dan twaalf jaar naar fouten en misstanden in de medische wereld en dan met name in de afdeling medicijnen.

In de acute zorg is men zeker veel opgeschoten dankzij de vernuftige technieken die uit het brein van techneuten ontstonden.

Kijken we echter naar het medicijn gebruik, dan schrik je van de rommel die de overheid ons wil opdringen.

Nu wil de Overheid ons verleiden tot het nemen van een vaccin. Beluister en lees je de berichten van de media, dan is meer dan twee derde bereid dat vaccin te nemen.

Oeps, dat had ik toch echt niet zien aankomen, dat de bereidwilligheid zo groot is om toe te geven aan zelfmoord.

Dan is het opeens weer een ander kanaal die laat zien dat de bereidheid verre van groot is tot zelfdoding. Kreeg een bericht via JDreport binnen van het Noord-Hollands Dagblad NH-nieuws. Zie link: 83 procent wil zich niet laten vaccineren

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/276336/de-peiling-wil-jij-straks-het-coronavaccin?fbclid=IwAR0B86SZts_89KiIfq2j3sbryYVSKpYfphWS_xIrUh-ux7IwxSW4E7_NutA

Uit die peiling, weliswaar in november gehouden is een zeer grote meerderheid tegen de vaccinatie. Maak de site even open en dan naar het stemgedeelte gaan, want die staat nog steeds open en dan blijkt dat het getal al is opgelopen naar 87 procent.

En het Kabinet en de media maar roepen dat de meerderheid zich wil laten inenten.

De bovenstaande cijfers van bijna 33.000 mensen geven een totaal ander beeld.

Vervolgens schrijft Hugo – Schoentje- de Jonge dat het een veilig vaccin is en dat hij zo trots is op de prestatie van de wetenschappers die dat vaccin gemaakt hebben.

Zie link: De Jonge in een brief aan de Kamer, incl. Nano Lipid

https://521321-1659184-raikfcquaxqncofqfm.stackpathdns.com/wp-content/uploads/2020/12/kamerbrief-over-aankoop-covid-19-vaccins-1.pdf

Als u het gekaderde stuk leest dan ziet u deze regel staan:

CureVac COV’sID-19 vaccin CVnCoV bestaat uit mRNA verpakt in een Lipid nanoparticle (LNP). Het mRNA codeert voor het hele SARS-CoV-2 Spike (S) eiwit.

Dat Lipid nanoparticle is juist het grote gevaar. Het patent van dit middel is eigendom van de heer Bill Gates, u weet wel die man die 15% van de wereldbevolking minder wil, om de planeet leefbaar te houden.

Ik heb een beter voorstel, als we nu eens alle politici van deze planeer verwijderen dan is er nooit meer een oorlog en is er geen armoede meer, waar dan ook ter wereld. Het zijn juist de politici waar ook ter wereld die er een puinhoop van maken.

Ik herinner me nog dat we in het klooster kleding en andere zaken verzamelden voor de bevolking van Angola die zwaar getroffen waren. Zestig jaar na dato is er niets veranderd, terwijl juist de politiek dit allang had moeten oplossen.

Dat Lipid Nanoparticle is een uiterst klein deeltje dat Bill Gates aan het vaccin heeft toegevoegd om u later als u eenmaal geïnjecteerd bent, men u feilloos via satelliet kan volgen. Een Nano = is éénmiljoenste van een millimeter, Klein he.

Als u in het begin de columns heeft gevolgd kunt u zich herinneren dat een zekere arts Rashid Buttar daar in 1986 als arts voor zijn nummer in de dienstplicht in Afghanistan mee heeft gewerkt. Hoewel hij toen niet kon bevroeden dat het ooit voor een vaccin bedoeld was.

De oprichter van -World Doctors Alliance – de Hamburgse arts Heiko Schöning, die strijden tegen het vaccin, heeft er als reserve-officier van de Bundeswehr ook kennis van.

Dan lees je vervolgens dat er al duizenden mensen problemen hebben met het vaccin en dat er zelfs al dertien doden te betreuren zijn, zie link

Duizenden mensen hebben hulp nodig na vaccine

Een enkeling heeft er serieuze klachten van zoals gezichtsverlamming. Maar zoals de farmacie het zal verkopen, die mensen hadden al wat. Zie link: Gezichtsverlamming na vaccinatie

Als M. Rutte en H. de Jonge, beiden bij de eerste leugen waren overleden dan waren ze beide niet ouder dan twaalf geworden.

Wordt wakker en laat het Kabinet via dat vaccin niet de baas over u worden.

Eens komt de dag dat ze voor een Tribunaal staan en dan jammeren ze als kleine kinderen.

Vergeet niet de leugens van M. Rutte in de Toeslagenaffaire die vele ouders zwaar troffen, waardoor er onnodige echtscheidingen hebben plaatsgevonden. Waarin zelfs een achtjarig kind zich van het leven beroofde. En dan schaamt Rutte zich alleen voor het proces dat misliep. Echter hij zou strafrechtelijk vervolgd moeten worden voor nalatigheid en ambtsmisbruik.

Kabinet, uit op uw gezondheid.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling.

Terug naar boven