Uw toekomst bent U kwijt.

Uw toekomst bent u kwijt.

Beste lezer,

In februari zag ik wat er zich afspeelde, toen werd ik nog voor gek verklaard en dat begreep ik ook nog wel.

Echter, waar ik toen voor waarschuwde, blijkt nu dus helemaal geen waanidee van mij te zijn. Want zelfs een zekere heer M. Rutte spreekt nu openlijk over de geweldige voordelen van een The Great Reset.

Terwijl het juist de zittende politici zijn, die deze enorme ellende hebben veroorzaakt.

Zet voor de helderheid nog even de link door van de Australische zender Sky News

Zie link: Sky News Australie The Great Reset

Daarin zegt de presentator duidelijk dat men via die constructie uw vrijheid, uw baan en uw vermogen door de gangsters van de politiek worden gevorderd.

Dag spaargeld, dag oudedag-reserve, dag uw eigen woning en dag hypotheek, dag uw eigen bedrijf. U gelooft dat niet, ik hoop echter zo dat u gelijk heeft en krijgt.

Feitelijk wil men naar het model van China toe. Een technocratie i.p.v. de democratie.

Echter die democratie, is zowel door de leden van de 2e en 1ste Kamer op de vuilstort geplaatst. Vermalen door grote wielen van de politieke bulldozers blijft er van uw bezit en bestaan weinig over.

De architect van deze waanzin is de heer Klaus Schwab. Men grijpt de corona pandemie aan om de wereld anders vorm te geven, terwijl voor de helderen onder ons juist duidelijk is dat het corona virus met opzet in de wereld is geplaatst.

Zie hier de link waarin een ziek persoon M. Rutte naast Klaus Schwab staat en zij elkaar geweldig vinden. Tja, hoe ziek is men op werelds topniveau.

Zie link: Rutte samen met Klaus Schwab met grafiek hoe ze de wereld willen omturnen

Zelfs Rutte komt er her en der nu voor uit dat hij The Great Reset wel ziet zitten en dat het een uitgelezen kans is om de wereld te hervormen. Natuurlijk is hij vergeten dat hijzelf de oorzaak is van heel veel ellende en dan druk ik het nog zeer voorzichtig uit. Zie link: Rutte bekent

Terwijl het juist de zittende politici zijn, die deze enorme ellende hebben veroorzaakt.

Zeer trots ben ik onze Nationale Vrijheidsstrijder de Huisarts Elke de Klerk.

Zij heeft namens een zeer grote groep verontrustte artsen – wetenschappers en medici mede namens ons als verontrustte landgenoten de handschoen opgenomen en heeft alle bewindslieden aangeklaagd voor alle onzinnige en te verafschuwen corona-maatregelen. Dat aanklacht zet ik hier voor U neer en die is zeer goed geformuleerd en zij klaagt Rutte en zijn vazallen aan voor landverraad en genocide.

Zie link: https://wixlabs-pdf-dev.appspot.com/assets/pdfjs/web/viewer.html?file=%2Fpdfproxy%3Finstance%3DSxodpaqBIbR8fm1d4gSCpfXTXPKtP5yeaHU7Ucfvwhk.eyJpbnN0YW5jZUlkIjoiOWExNTk5ZDUtNmY4OS00ZjhkLThkZDMtZmVlNzM3NTAzZGJkIiwiYXBwRGVmSWQiOiIxM2VlMTBhMy1lY2I5LTdlZmYtNDI5OC1kMmY5ZjM0YWNmMGQiLCJtZXRhU2l0ZUlkIjoiZTE2NDM3ODItMjc3Yi00Mjk0LWFmYTUtYWI4Nzg4MTYxOGY1Iiwic2lnbkRhdGUiOiIyMDIwLTEyLTE5VDEzOjM0OjMwLjQ4NVoiLCJkZW1vTW9kZSI6ZmFsc2UsImFpZCI6IjA0ZTc4MmE2LTQ4OGEtNDA3OS05N2IxLTQzYzdjMmYwNmY3NCIsImJpVG9rZW4iOiI3YjcxYWU1Ny00OGYyLTBkMTktMjI3Ni01NTYwYmY0NjI1NDgiLCJzaXRlT3duZXJJZCI6IjM2Yzc5NmNlLTM3ZTMtNDY3Ny1iZTRiLTI0NmRjYWEwZTJhNSJ9%26compId%3Dcomp-kiqgt4ha%26url%3Dhttps%3A%2F%2Fdocs.wixstatic.com%2Fugd%2F36c796_c7be058f04464223910e39096ac2c513.pdf#page=1&links=true&originalFileName=Kennisgeving%20Mark%20Rutte%20-%20verstuurd&locale=en&allowDownload=true&allowPrinting=true

Het is een PDF bestand bestaande uit een heldere aanklacht van tien pagina ‘s en ik raad u aan dat eens goed te bestuderen, dan gaan u de ogen open, voor zover dat nog niet zo was.

Als je willens en wetens het Zelenko protocol, dat er voor gezorgd zou hebben dat bijna niemand in een ziekenhuis was beland of op een IC-bed, dan behoor je als leider van dit land terecht gesteld te wordt voor moord en genocide op je eigen burger.

Ook de artsen en wetenschappers groep Artsen Covid Collectief gaat de strijd nu definitief aan met het Kabinet en zijn falende toezichthouders dat zich Volksvertegenwoordigers noemt. Het zijn vertegenwoordigers van de farmacie en het financiële bankenstelsel.

Hoewel de website door externe omstandigheden nog niet actueel is, plaats ik hier toch alvast de link voor U. Zie link: https://artsencovidcollectief.nl/ en laat nu een van de initiatiefnemers toevallig iemand zijn die ik ken. Heel moedig en gelukkig weer een actie van een groep artsen en wetenschappers. Ik word er blij van.

Echter het volk, de burgers is door de media bewust eenzijdig voorgelicht en de angst voor corona wordt dagelijks uitgebreid via de beeldbuis in onze kamers geslingerd. Volledig onterecht, zo blijkt. Telkens worden alleen de schrijnende beelden van zieke mensen getoond.

Feitelijk moeten we de media in al zijn vormen en verschijningen net zo hard aanklagen en voor een Tribunaal brengen, want zij boycotten met opzet andersdenkende artsen en wetenschappers.

Als zelfs de Mexicaanse President Andrés Manuel López Obrador zegt dat de Lock downs alleen door dictators worden gebruikt, dan gaat de wereld eindelijk een beetje kantelen.

Zie link: Mexicaanse President verafschuwd Lock downs

https://apnews.com/article/coronavirus-pandemic-latin-america-mexico-e1f1b63fa48a1c0ba6351ec8371843e0

Beste lezer, ik zou willen dat er iemand een stevige donatie deed om een corona-info huis aan huis te verspreiden, zodat de burger eens een ander verhaal te horen krijgt dan hetgeen M. Rutte en zijn vazallen ons wil doen geloven.

Nogmaals, er is een probaat protocol dat ervoor zorgt dat er amper iemand op een IC-bed belandt. Dat is met opzet heel crimineel door Kabinet – RIVM – NHG en KNMG gedwarsboomd om ons een vaccin door de aders te spuiten. Ten faveure van de omzet van de farmacie.

Drs. Jan Bonte, een neuroloog, is ontslagen omdat hij sceptisch is t.a.v. dat vaccin.

Zie link: https://www.destentor.nl/dalfsen/jan-bonte-na-coronakritiek-aan-de-kant-gezet-door-ziekenhuis-wie-is-deze-neuroloog-uit-dalfsen~a1b7c5c8/

En dan klaagt een zekere heer Rutte dat hij vindt dat de leden van het OMT-team zich vrij moeten kunnen uitspreken over hun werk, zonder dat ze fysiek bedreigt worden. Als dus een kritische arts dat doet zoals Jan Bonte, dan tellen dus blijkbaar andere verontwaardigdheden door Rutte. Heldere geesten, die Rutte dwarsdenkers noemt, moeten op het schavot en Kaltgestellt worden.

Beste lezer, deel deze column onder zoveel mogelijk mensen, opdat er meer en wel heel erg snel wakker worden. De tijd dringt en niet zo ’n beetje ook.

De eerste doden door het vaccin zijn al gevallen en er zullen er nog heel veel bijkomen.

Met vriendelijke groet,

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling

Terug naar boven