De strijd verloren, de waarheid dankzij Rutte verminkt

U verliest de strijd:

Beste Kamerleden en andere betrokkenen.

Ik wil de onderstaande vragen eens aan u voorleggen: Graag zou ik hier een antwoord op ontvangen.

 1. Waarom staat u het toe dat er jaarlijks tussen de 17 en 20.000 burgers overlijden, door medische fouten, gemaakt in Nederlandse verpleeg-en ziekenhuizen. https://www.youtube.com/watch?v=wAYfsUnVtLc&feature=youtu.be

Na mijn periode als raadslid heb ik me intensief beziggehouden met onderzoek naar medische fouten en verdiept in complementaire geneeskunde.

Waarom laten we farmaceuten de dienst uitmaken. In mijn noodgedwongen onderzoek naar het verhelpen van kanker trof ik in 2017 midden in het land een uiterst openhartige eerlijke wetenschapper, Professor Dr. X, In vier disciplines waaronder oncologie.

Toen ik hem op de man af vroeg wat hij van medicinale Cannabis vond met betrekking tot het genezen van kanker, deed hij voor mij een ontluisterende uitspraak die ik hier vermeld:

              “Meneer Smeets, beste Sjef, we hebben al ruim dertig jaar geleden materiaal uit Azië gehad, dat Kankercellen binnen 24 uur doodde en de goede cellen niet aantastte. Toen ik hem vroeg waar dat onderzoek en de resultaten en het materiaal gebleven waren, spreidde hij zijn armen wagenwijd en keek naar de blauwe lucht.

Toen ik hem daarop vroeg; zijn jullie daadwerkelijk door de farmacie gegijzeld, was zijn antwoord: dat zul je dan juridisch moeten bewijzen. Het leek eerder een aanmoediging dan een waarschuwing

Feitelijk hoop ik vurig op een collectief van advocaten die dit Kabinet en de landelijke politiek gaat aanklagen voor de volgende zaken:

            = moord in eerste aanleg

            = moord met voorbedachten rade

            = moord door nalatigheid.

Gaat u als Kamerlid mij helpen, bovenstaande professor dr. (deze wetenschapper) de Nobelprijs voor de Gezondheid te geven. Deze man verdient een Willems Orde, zoals Marco Kroon, omdat hij met gevaar voor eigen leven zaken kan onthullen die ervoor kan zorgen dat de ziekte kanker tot het verleden kan behoren.

Gaat u mij helpen deze man voor een rechtbank te plaatsen zodat ook niet hij aan de term: ik heb er geen actieve herinnering aan, zoals onze opperleugenaar, kan ontsnappen/gebruiken.

 1. Als farmaceuten geen medicijnen leveren, waarom maakt u ze dan zelf niet.

Patenten zijn leuk maar de gezondheid van een medeburger is toch belangrijker dan de vriendschap met de farmaceuten. Met een investering van een miljard kunnen/ hebben we een zelfvoorzienend geneesmiddel in vele varianten te produceren.

Het oude Organon in Oss heeft die mogelijkheden en de kennis daartoe is aanwezig. Waarom de oren laten hangen naar farmaceuten.

Met een investering van 1 miljard euro kunnen we zelf onze medicijnen maken en verder ontwikkelen. Organon in Oss is zo weer op te starten. Dan hebben we geen roofcriminelen meer nodig uit de farmacie.

 1. Waarom verbiedt u het gebruik van chloor om aardappels te bewaren.
https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/chloorverbod-ramp-voor-aardappeltelers-zeg-maar-gerust-dat-de-situatie-desastreus-is~a35d54b7/

3.1

Of offert u moedwillig de boeren op om straks op een industriële wijze voedsel te kweken, waarbij het gezonde verstand zegt dat kweken op Hydrocultuur mensen ziek maakt. Gebruikt u daarvoor gemanipuleerde rapporten van het RIVM om dat te voltrekken.

In deze video toont een wetenschapper en journalist feilloos uw leugens:

De trukendoos van het RIVM:

3.2

Waarom verbiedt u niet dat supermarkten en delicatessenzaken, die ook voedingschloor gebruiken om groenten en fruitsalades langer fris en derhalve verkoopbaar te houden.

3.3

Wanneer gaat u het chloor in zwembaden verbieden, want dat chloor heeft een veel grotere impact (hydratatie) dan een MHL waarde van 0.012 in aardappels, die u wel gaat verbieden.

 1. Heeft er ooit iemand objectief berekend wat de Co2 schade is bij de verwijdering en productie van windmolens. (Verandering van luchtstromen, de vele slachtoffers onder vogels en de slagschaduw en trommelgeroffel. De Universiteit van Groningen heeft daar eerlijk onderzoek naar gedaan. Heden blijkt dat windmolens het zwaar kankerverwekkende zwavelhexafluoride blijkt te bevatten.
https://www.telegraaf.nl/financieel/921218615/windmolen-lekt-extreem-schadelijk-gas
 1. Accu auto’s zoals Tesla zijn de doodsteek voor het milieu. De accu zal ooit vernietigd of omgesmolten moeten worden.

Doen we dat net zo weer als in de jaren ’70 waarin we de oude accu’s via de firma Billiton destijds in Arnhem die het afval naar Denemarken vervoerde, omdat het hier niet mocht, het omsmelten i.v.m. met milieuschade.

 1. Waarom investeert u niet in de ontwikkeling van thorium centrales. Kost weinig en is volstrekt onschuldig voor het milieu. China Japan en Australië gaan er mee werken.

Op één gram thorium hebben ze een personenwagen 1.2 miljoen kilometers laten rijden. Thorium is in Nieuw-Zeeland gewoon in de kruiwagen te scheppen. Moet het natuurlijk nog even bewerkt worden.

 1. Waarom investeert u niet in waterstofgas dat vele malen eenvoudiger is op te wekken. Oude voertuigen kunnen zelfs prima op waterstofgas vooruitkomen, zelfs brommers in India lopen erop. (Ken een aantal ondernemers die in Maashees een waterstofgascentrale willen bouwen). Daarmee voorkomt u dat we in een later stadium weer met onze rommel naar Denemarken moeten.
 1. Uw Wouter Koolmees zegt over het pensioen dat we moeten minderen terwijl de directeur van een pensioenfonds zegt dat het vermogen in tien jaar tijd met 200 miljard euro is toegenomen. Dat de jeugd het pensioen betaalt van de ouderen, terwijl dat een eclatante leugen is. De pensioenpremie is persoonsgebonden. Geen premie betaalt, geeft geen pensioen.

Stop die leugen eens. Dat de jeugd betaalt voor de ouderen.

 1. De levensverwachting zou stijgen. Misleiding ten top. Een recent geraadpleegde geriater zegt dat de levensverwachting voor enige jaren terug daadwerkelijk nog 82 jaar was. Dat is in amper tien jaar gezakt naar 72 jaar. Ik voorspel u dat de generatie geboren na 1958 met grote waarschijnlijkheid niet ouder dan zeventig wordt.
 1. Zelfs een directrice van een verzorgingshuis in Boxmeer zei dat we over vijf jaar geen gebrek aan bedden meer hebben omdat de generatie van na 1958 niet oud gaat worden, dankzij de gemanipuleerde voeding die we door onze strot geduwd krijgen.
 1. Waarom nog aspartaam c.q. zoetstoffen en bisfenol gedogen die kinderen en volwassenen zwaar ziek maken. Aspartaam verboden in Amerika, maar de Europese Unie vindt dat geen probleem dat mensen daardoor ziek worden en sterven
 1. Stop uw domheid jegens China. U geeft via subsidies ook geld aan bedrijven en de Chinezen doen dat net zo. Alleen de Chinezen werken effectiever en uiterst resultaatgericht.

 China is technisch en economisch al vele malen verder dan de VS en Europa samen.

Om het leesbaar te houden comprimeer ik zaken, maar uw fouten en blunders en het manipuleren van de waarheid, daarover kan een boekenkast gevuld worden.

 • Wel brave burgers van fraude betichten, maar criminele overlast bezorgende illegale asielzoekers terugsturen, dat lukt u niet eens.
 • Beiden zijn een teken van een falend beleid.

Een docent in ons klooster, waaronder een professor – (directeur van de Kweekschool destijds in Arnhem en docent aan de Radboud) – waar ik vijf jaar studeerde om als missionaris naar de missie te gaan, zei wetenschappelijke rapporten sceptisch te wegen.

Dat was een visie die nog steeds geldt.

 • klopt dat wel wat daar wetenschappelijk wordt bewezen.
 • Het autodidactisch denken werd in ons klooster stevig ontwikkeld.
 • (Alleen dooie vissen zwemmen met de stroom mee)

In de burgermaatschappij me verdienstelijk gemaakt als parttime-lid van het korps Rijkspolitie en als raadslid. Daarnaast 25 jaar als bestuurder vele verenigingen mijn bijdrage aan de maatschappij geleverd.

Het baart me zorgen, maar ben tevens blij (68) dat ik niet meer zolang hoef te leven om de aanstaande ellende in volle pracht en praal nog mee te maken.

Sjef Smeets

Auteur

Columnist

Uitvinder

Innovator

Onderzoeker

Terug naar boven