Democratie vermoordt, technocratie aan boord.

Democratie vermoordt, technocratie aan boord.

Lezers die deze website met regelmaat bezoeken kunnen zich misschien nog herinneren dat het Deense Kabinet al op 13 maart van dit jaar 2020 per wet vast gelegd hebben dat elke Deense burger een vaccin krijgt toegediend.

Vrijwillig en anders per dwang waarbij zelfs de politie, leger en bepaalde ordetroepen het recht hebben om iemand onder dwang te vaccineren. Men heeft zelfs vastgelegd dat men daarbij zelfs uw domein uw huis dus kan binnendringen om u onder dwang te vaccineren.

Kan helaas nu even niet de originele stukken vinden die door de Danske New paper is gepubliceerd:  https://stralingsleed.nl/blog/vaccinatieplicht-tegen-het-coronavirus-met-een-doelstelling/

Latere toevoeging: Bijgaand het artikel uit Denemarken,

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12007677/hastelovens-befoejelser-er-uden-fortilfaelde-i-danmark/

Heb het ergens ooit doorgestuurd en helaas niet opgeslagen.

Dat werd in het begin nogal als onwaarschijnlijk gekwalificeerd voor Nederland.Maar zie hoe ons fijne Kabinet ons langzaam in de hoek zet en vermaalt.

Eerst was het mondkapje niet zinvol, want het was een schijnveiligheid. Daarna werd het geadviseerd en nu maanden later gaat het een verplichting worden.

En als klap op de bekende vuurpijl gaat men nu zover dat als men niet gevaccineerd is, men niet van alle ruimtes gebruik mag maken.

Heb u geen vaccin ingespoten gekregen dan bent u af te schieten “Wild” dat opgeruimd mag worden. Want dat is wat er feitelijk in ons bekrompen landje gaat gebeuren: oh meneer u heeft geen vaccinatie, wilt u dus nu opdonderen en nooit meer terugkomen voordat u gevaccineerd bent.

Vervolgens hoor je op het journaal van donderdag 12 november dat elke burger een vaccin te verwerken heeft. Als U, geachte lezer nog gelooft dat het goed gaat komen met onze politieke volksvertegenwoordigers, droom dan lekker verder.

Dan heb je ook nog mensen die hopen op een aardverschuiving bij de komende 2e Kamerverkiezingen, zodat dan de maatregelen opgeheven kunnen worden.

Blijf lekker dromen van de democratie die morgen in diverse geschiedenis boeken worden beschreven als de grootste dwaling ooit van de mensheid.

Ik garandeer u bijna dat de zittende coalitie weer op het pluche komt te zitten en de orders vanuit de VN en WHO verder zullen toepassen om ons burgers verder te knechten. Van een eerlijke verkiezing daar hoeft u niet op te zitten wachten want die komt er niet.

Reden voor mijn stelling is helder: Als er daadwerkelijk een regering komt die openheid van zaken zou geven dan is het huidige Kabinet klaar voor een burger Neurenberg Tribunaal. Dat zou inhouden dat een Rutte, Hugootje, Macron en Merkel veroordeeld worden voor machtsmisbruik in de hoogste vorm.

Was het niet Stalin die ooit zei: Niet diegene die stemt bepaalt, maar diegene die de stemmen telt bepaalt wat er komt.

Nee beste lezer, de politiek heeft er baat bij dat we allen ten onder gaan en dat wel massaal.

Op de keper beschouwt heeft Rutte alles kapot bezuinigd en daar hebben ze nu een prachtig instrument mee om ons verder klem te zetten. En dit slaafse volkje dat de Nederlander is geworden berust in zijn lot.

Velen willen de Agenda 21 voor de periode van 2020 tot 2030nog niet echt zien maar dat komt wel, als alles te laat is. Daar gaan verkiezingen van maart 2021 echt geen verandering in brengen. Uitslagen zijn te manipuleren en gezien het feit dat vele wel hooggeschoold zijn is hun rekenwerk niet veel beter dan de Neanderthalers het deden.

Dan heb je na de uitslagen de coalitiebesprekingen en geloof me maar dat Rutte en zijn vriendjes dat wel weer zodanig spelen dat ze verder hun gang kunnen gaan.

Democratie verworden tot technocratie,

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven