DOORZIE DE STRATEGIE

Beste lezer,

Een periode 2002-2006 ben ik raadslid geweest. Wat ik daar van geleerd heb is dat politiek wel met de mensen praat maar alle goede bedoelingen en adviezen in de versnipperaar terechtkomen. Wat ik ook zag en al voor gewaarschuwd was.

Omdat ik niet voorbereid was op het raadslidmaatschap moest ik in een vogelvlucht heel veel leren. Er werd een mogelijkheid geboden door het adviesbureau BMC die voor de Overheid diverse diensten aanbood. De eerste zin die de docent uitsprak was: Geloof geen enkel ambtelijk stuk omdat men de waarheid zelden verteld.

Dan zit je toch met rode oortjes te luisteren hoe op ambtelijk niveau de zaken anders worden voorgesteld dan ze in werkelijkheid zijn. Nu moet me van het hart dat ik op menig ambtenaar blindelings kon vertrouwen, maar op het college van burgemeesters en wethouders zelden. Teveel en te vaak werden zaken al afgehandeld, voordat de raad er een oordeel over kon hebben. Zo werd een groot stuk grond gekocht voor een prijs waarvan de eigenaar later zei: Sjef er lag al een bod voordat de koffie was ingeschonken: nooit meegemaakt. Als je grond ter waarde van € 3.15 verkoopt en je hoopt er € 45.- voor te krijgen en de gemeente je € 85.- biedt voordat de koffie is ingeschonken dan roep je snel: Bod gestand.

DOORZIE DE EU STRATEGIE

De aanloop werd gestart door Berlusconi die president was van Italië te vervangen. Hij wilde uit de EU en dat was de heren der Aarde niet welgevallig. Plotsklaps hadden we een zekere heer Draghi, een heer Rossi, een heer Macron en allen uit de school van de bankiers van Goldman Sachs als leider van de EU. Vindt u dat niet vreemd.

Berlusconi werd vervangen door Rossi. Draghi werd Euro-baas bij de EU en Macron schoof door naar Frankrijk. Als u nu weet dat Goldman Sachs een werk firma is van de Rothschilds, die de eigenaars zijn van alle Centrale banken in de wereld dan kunt u één en één wel optellen. Zelfs onze eigen Nederlandsche Bank is eigendom van de Rothschilds.

Verder is de Amerikaanse investeringsgroep Blackrock een speeltje van de families Rockenfeller en Rothschild. Vanguard is ook een dergelijk speeltje dat alleen in Amsterdam voor meer dan 1 miljard euro aan panden heeft gekocht. Hoe zorg je ervoor dat huizen voor het plebs niet meer betaalbaar zijn,

JUIST DOOR MANIPULATIE VAN DE MARKT.

Zie link en speur zelf op internet, U staat versteld: https://geldpedia.nl/rothschild-vermogen/

Zie link: https://de-ware-wereld.nl/2019/01/22/complete-lijst-van-banken-die-bestuurd-of-gecontroleerd-worden-door-de-rothschild-familie/

DOORZIE DE STRATEGIE.

Als je zoveel macht hebt ben je ook baas over de grootste farmaceuten die je als Rothschild aan geld geholpen hebt. Daar dus de baas van onze Centrale Bank tevens de grote financierder is van de farmacie, kunt u op een hand uittellen dat die orders die Rutte en Co krijgt nog meer winst voor Rothschild oplevert.

Lees AstraZenica- Pfizer etc.

Rutte weigert openbaarheid over de gesloten contracten met de farmaceuten. Die mag hij niet openbaar maken van de Rothschilds. Daar zou uit blijken hoe verrot de belangen zijn van een elitaire groep en nadelig voor de burgers. Openbaarheid van stukken kan men weigeren als de Staatsveiligheid in het geding is. Dat is in het geval van corona niet van toepassing. Dus moeten die stukken integraal openbaar gemaakt worden, zodat wij als burgers de zaken kunnen controleren op fraude en andere malversaties.

DOORZIE DE STRATEGIE

Corona is simpel en eenvoudig te verhelpen. Zoals u weet heeft een zekere arts uit Meijel de heer Rob Elens een werkzaam protocol toegepast waarbij alle patiënten binnen vijf dagen weer redelijk tot topfit waren. Terwijl hij van de 25 patiënten die hij naar het ziekenhuis stuurde er dertien het overleefden. Tel je winst zou ik zeggen.

ZIE LINK: https://www.youtube.com/watch?v=GIFBtANrGhA&t=49s

Echter deze huisarts werd door het IGZ – inspectie gezondheidszorg – gedwongen dit niet meer te doen. Er moet van hogerhand gevaccineerd worden.

Dan te bedenken dat hetgeen HA Rob Elens deed de enige juiste beslissing was.

Hydroxychloroquine wordt al sinds 1955 toegepast voor malaria, waar HA Rob Elens veel ervaring mee heeft opgedaan in de tijd dat hij als arts werkzaam was in Afrika.

In Nederland wordt het gegeven aan mensen die reuma of artritus hebben of andere reumatische aandoeningen. Dagelijks en dat al jaren slikken de reumapatiënten dit prachtige middel.

Daarbij heeft de Israëlische Universiteit geconstateerd dat als men grote hoeveelheden vitamine D men slikt men gevrijwaard blijft van corona.

ZIE LINK: https://www.timesofisrael.com/israeli-study-offers-strongest-proof-yet-of-vitamin-ds-power-to-fight-covid/

DOORZIE DE STRATEGIE.

Al de vaccinaties waren niet nodig geweest als men eerlijk en objectief dit had toegepast. Ooit een columniste van het Parool haar het volgende opgeroepen dit te organiseren na haar Wappie verhaal. 40 patiënten verdelen we in twee groepen 20 doen het ziekenhuis protocol en 20 andere het protocol dat HA Rob Elens toepaste. Binnen exact een week weet je welke medicatie het beste werkt.

Laat helder zijn dat iedereen de vrijheid heeft om over zijn eigen gezondheid te beslissen.

Zelf zal ik onder geen enkele voorwaarde het vaccin nemen en mocht ik toch corona krijgen dan zie ik af van een gang naar het ziekenhuis. Ga liever in mijn eigen bed dood, dan dat ik afhankelijk ben van doctoren die volgzaam de bevelen van het RIVM en het Kabinet volgen. Die ergernis wil ik niet meemaken.

DOORZIE DE STRATEGIE.

Sta op tegen de vaccinatieplicht en de al door de EU uitgerolde QR-code.

Dit kwam ik heden tegen: ZIE LINK: Onderstaande link even openen en naar die nieuwe Duitse marmot luisteren.

https://www.transitieweb.nl/vaccinaties/het-is-nog-lang-niet-voorbij-eu-wil-vaccinatieplicht/

In oktober gaat het in Duitsland verplicht worden, de vaccinatie.

Kijkt u ook even naar die geldautomaat met een QR-code op waarmee je kunt betalen zoals die in Brussel te zien zijn. Onderaan het artikel

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven