RUTTE’S HARDE WERKEN

RUTTE’ S HARDE WERKEN.

 

Rutte heeft het vaak over dat ze hard werken. Leraren zeiden me vroeger dat hard werken verward wordt met slim werken, dat feitelijk niet zo is.

Hardlopers zijn doodlopers is ook een term die u beslist kent.

Dat Rutte een harde werker is zal niemand ontkennen. Maar het blijkt dat hij meer kapot maakt dan ons lief is.

“Resultaten uit het verleden geven de garantie dat het weer mis gaat”.

Want hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat een kabinet dat door een toeslagenaffaire strandt, in dezelfde samenstelling weer doorgaat.

Een grotere minachting kun je ten aanzien van het Nederlandse volk niet tonen.

Daar waar een S. Kaag zei: hier scheiden onze wegen, om een aantal maanden later gewoon weer in het Rutte treintje te stappen.

Ook de burger heeft niets geleerd van het debacle van Rutte. Als je de peiling voor de verkiezingen van de 2e kamer zag zou er van de VVD en D66 en CDA niets overblijven. Dan is het vreemd dat er toch weer een falend kabinet plaatsneemt in het treintje van de voorheen “Ontspoorden”.

Daarnaast wordt het hoog tijd dat verkiezingen uitbesteed gaan worden aan een derde onafhankelijke partij onder toezien van een redelijk deel van de burgers. Burgers niet verbonden aan een partij.

Nu is het de slager die zijn eigen vlees keurt en er een koninklijk predicaat aan afgeeft.

Niet een overheid moet zijn eigen verkiezing organiseren, maar externen onder toezicht van een breed publiek.

Ruttes harde werken heeft ervoor gezorgd dat het Nederige Land richting de afgrond gaat. Grondrechten werden aan zijn laars gelapt. Als het hem zo politiek uitkomt, schuift hij de wet aan de kant:

Zet hier even de link neer van iemand die dit constateerde. Heb de spreker de heer Roger Vleugels, – WOB specialist -, gevraagd uit welk verhoor die uitspraak komt, helaas nog niets van hem vernomen. Zijn uitspraak deed hij in een radioprogramma NPO radio1:

https://twitter.com/i/status/1361978168677171201

Ruttes harde werken heeft er ook voor gezorgd dat Nederland verkocht is aan de VN-WHO en The Great Reset. Al in 1992 verkocht Lubbers ons land aan de WHO.

Al in 2014 werden de eerste stappen door de globale politiek gezet om de totale macht aan een stel over het paard getilde machtsidioten af te geven. Stelselmatig werd ons land stuk bij stukje en beetje bij beetje haar soevereiniteit afgenomen.

Het middel was een pandemie in de vorm van corona die al duizenden jaren bestaat en niets meer is dan een stevige griep. Maar vergroot de angst en de burger gelooft de politieke elite op haar zieke ogen. Dat staat ook te lezen in veel stukken die het afgelopen jaar door klokkenluiders naar buiten werden gebracht.

Het hele corona vaccinatie programma was een duidelijk vooraf opgezet plan. Dat dus al in 2014 werd besproken.

De politiek dient niet haar burgers, maar de wellustelingen der aarde die alle macht naar zich toe willen trekken. Eerst werden we de EU in gerommeld door de politiek terwijl de burgers daar fel tegen waren. Dus de politiek is de term volksvertegenwoordiger niet meer waard.

Juist een D66, waarvan de oprichter Hans van Mierlo – oud-journalist, groot voorstander van een bindend referendum was, maar in het huidige stelsel is juist D66 die partij die ons land haar referendum afnam. Daarmee werden de burgers voor de zoveelste maal bedonderd.

Ruttes harde werken omvat de volgende resultaten:

  1. Problemen bij de belastingdienst: na jaren nog niet opgelost
  2. Slachtoffers van de gasboringen: na een tiental jaren nog niet opgelost
  3. Toeslagenaffaire: nog steeds niet opgelost
  4. MH 17: nog steeds niet opgelost
  5. CBR-problematiek: nog steeds niet adequaat opgelost.
  6. RIVM-onafhankelijkheid geofferd: corona nog steeds niet opgelost
  7. Stikstof waanzin om mensen alleen maar geld uit de zak te kloppen als speeltje van de ambtelijke molen.
  8. Accu auto ’s zouden per direct verboden moeten worden. Waterstofgas motoren zijn milieuvriendelijker. En de accu’s als restafval is een te zware belasting voor het milieu.
  9. Windmolens zijn een gevaar voor zowel mens als dier en thans ook de scheepvaart.
  10. De wieken van de windmolens zijn na circa tien jaar versleten en worden nu in de Afrikaanse landen weer onder de grond begraven. Wederom milieubelastend

Ruttes harde werken kunnen we niet als positief ervaren, gezien de vele incidenten en de door hem veroorzaakte tweedeling in deze maatschappij.

Hoe zeg je het netjes, dat als je een andere mening hebt dan hetgeen de overheid wenst te horen, dat je dan gediscrimineerd en ja zelfs uitgesloten en uitgestoten wordt. Zo ziek zijn we al geworden. Met dank aan Rutte.

Sorry, maar dat is mijn land niet meer, veroorzaakt door een falende politiek van Rutte.

Met innige deelname en adoratie van het zittende genootschap van 2e kamerleden die dit alles gedogen.

En diegene in de 2e kamer die de Tribunalen vreesden: ze zijn van start gegaan.

Het wordt een burgerrechtspraak, want de normale rechters zijn gekocht of verknocht aan het zittende theater. Het bestuursrecht is verworden tot een dictatuur van het kabinet.

https://www.ninefornews.nl/het-eerste-covid-tribunaal-gaat-van-start-eindelijk-kijken/

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven