HET KANTELT TEN GUNSTE VAN DE BURGERS.

Kamerleden en media.

HET KANTELT TEN GUNSTE VAN DE BURGERS.

Veel kamerleden hebben een grondige hekel aan de termen die het FvD bezigt en zeker uitspreekt. Tribunalen, daar wenst de grote meerderheid van de kamer niets over te horen.

Blijkbaar weten veel kabinet- en kamerleden niet dat ze later met grote waarschijnlijkheid toch verantwoordelijk gesteld zullen gaan worden voor hun daden.

Kijken we eens rond in de eerlijke media, dus niet de door de staat gesponsorde kanalen, dan zien we diverse ontwikkelingen die de onrust onder de burgers aantonen. Zelfs Europarlementariërs beginnen zich binnen het EU-parlement te roeren en spreken ook ten aanzien van in hun ogen criminele en falende medeparlementariërs, dat ook zij door een Tribunaal berecht gaan worden.

Zoals een Europarlementariër, Macron confronteert met de term: Moord is Moord.

Hier enkele linken, zodat u nooit en te nimmer als kamerlid kunt zeggen, “” Wir haben es nicht gewusst “. U bent terdege gewaarschuwd.

Uw parlementaire onschendbaarheid heeft dan net zoveel garantie als het leven van een eendagsvlieg. Mijn oproep is dan ook, “stop met dit theater der zotten, dat u politiek noemt.

https://twitter.com/Based_Croatia/status/1484426702344359937?s=20

https://youtu.be/lEkvD5To02U

https://youtu.be/L4p9TYUgkvE

Menig burger is klaar met de wijze waarop u allen politiek bedrijft. U bent verantwoordelijk voor de vele scheidingen, zelfmoorden en ontwrichte gezinnen van mensen uit de toeslagen affaire. U bent verantwoordelijk voor de traumatisch ervaringen die u aanrichtte bij hun kinderen door ze uit huis te plaatsen.

De veroorzaker van alle ellende middels een vaccin, is een zekere heer Bill Gates die al in 2010 orakelde dat er 1.05 miljard mensen moesten verdwijnen. Hij zegt het zelf en dat is toch wel enorm ziek. De term dat de wereldbevolking te groot is geeft hem niet het recht anderen hun leven te beëindigen.

Zie link van die toespraak: https://dissident.one/2022/01/25/27083/

Dat is ook die zieke man die het voorstelde om de zon te verduisteren zodat de aarde minder opwarmde. Hoe ziek kan een mens zijn omdat voor te stellen.

Alle zonnepanelen zouden amper nog iets opleveren en de natuur zou afsterven.

Uw Co2 verhaal is zinloos en geldverslindend: Vorig jaar had men in de UK te weinig Co2 om de groenten in te verpakken. Door het mindere verkeer in 2021 is de oogst van fruit etc. een deceptie geworden. Kleine vruchtjes met weinig sap en de oorzaak is een gebrek aan voldoende Co2 in de lucht.

Maar dat past in uw strategie om de boeren te kleineren, hun werk onmogelijk te maken, zodat grote industriële fabrieken op technische wijze voedsel kunnen produceren.

Waar dat toe leidt is duidelijk. Vele ziektes zullen ontstaan door gemanipuleerd fabrieksmatig voedsel en daar kan de farmacie weer goede sier maken met supplementen en vaccins. De farmaceuten zijn uw bazen van het kabinet, u als kamerlid bent hooguit nog vlakvulling voor de bühne.

In de onderstaande link van het onafhankelijke platform Transitieweb staat het pakkende artikel over de Truckers uit Canada.

Daar stomen bijna 50.000 truckers richting hun hoofdstad om de regering van Trudeau gevangen te nemen en af te zetten.

Beste kamerleden, de mensen raken moe van alle domheden die diverse overheden in diverse landen veroorzaken. https://www.transitieweb.nl/beweging-movement/freedom-convoy-truckers-in-canada-eisen-herstel-van-alle-grondrechten/

Dan hebben we het ook over een zekere heer Klaus Schwab, u weet wel de broodheer van ons Kabinet. Het heertje is blij met Rutte en consorten die zo goed naar zijn bevelen luisteren. Schwab heeft zich de macht toegeëigend die normaliter bij de burger ligt. Maar diverse kabinetten hebben de burgers verkocht aan deze man.

In deze link hoort u de zieke man Schwab zeggen dat hij trots is op het feit dat alle media en overheden door hem gekaapt zijn.

https://dissident.one/2021/12/27/25824/

Zie link:

https://www.frontnieuws.com/klaus-schwab-verwelkomt-europese-chipwet-om-fysiek-brein-voor-digitalisering-te-bevorderen/

Tekst van een ontmoeting in Davos, het centrum van het WEF.

https://dissident.one/2022/01/24/27049/

U als kamerlid bent medeschuldig aan de teloorgang van onze maatschappij -economie – gezondheid en de vele zelfdodingen die er thans zijn. Als we thans lezen dat Amerikaanse beleggers massaal onze huizenvoorraad opkopen dan heeft u ALLEN  de burgers in de kou gezet.

Edoch de opstand bloeit en groeit en de burgerlijke ongehoorzaamheid neemt met de dag toe. Daar hoeft een FvD niet toe op te roepen, maar dat ontstaat omdat u uw taak als pure volksvertegenwoordiger verzaakt. Dat het FvD u dat meedeelt zit ook in het kader om u te waarschuwen.

Zodat u ook straks niet kunt zeggen: “ Wir haben es nicht gewusst “.

Tot slot een bijdrage van een Holocaust overlevende die waarschuwt voor hetgeen u als politici van plan bent. Deze hoogbejaarde dame Vera Sharav ziet duidelijke parallellen met uw huidig handelen en de praktijken die in de jaren ’30 ook gebeurden. Ook mijn oma had dezelfde ervaringen en haar verhalen gonzen door mijn hoofd heen. Zij had zowel de 1e als 2e wereldoorlog heb meegemaakt en daar was ze hels over.

Haar mening was helder: de politiek is altijd de oorzaak van oorlogen op elk niveau.

Verhaal van Vera Sharav

https://www.frontnieuws.com/holocaustoverlevende-nooit-meer-is-nu-tenzij-we-allemaal-weerstand-bieden-nederlands-transcript/

HET KANTELT TEN GUNSTE VAN DE BURGERS

U aangeboden om u optimaal te informeren.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven