Fundamenteel foute politiek Rutte en Co

Fundamenteel foute politiek Rutte & Co.

 

Steeds meer Nederlanders beginnen in te zien dat Rutte een heel foute politiek bedrijft.

 

Rutte heeft via het RIVM – NHG etc. bedacht dat alleen een vaccin de oplossing is om het virus te stoppen. Als hij de bekende medicijnen zoals HCQ-azitromycine en zink, of Ivermectine in de eerstelijnszorg had toegepast, dan was er amper iemand op een ic-bed beland. Neen, men verbiedt dat zelfs: Hoe ziek kun je zijn.

 

En als er straks een rechtszaak zal komen, zullen de schuldigen zoals het Kabinet en het RIVM-NHG etc. naar elkaar wijzen en elkaar de schuld in de schoenen schuiven. Dat maakt het dan voor de Onafhankelijke Burgerrechters wel makkelijker, want dan mag de hele groep wel lijden voor de fouten die zijn gemaakt.

 

Een niet gekochte wetenschapper heeft een oordeel:

Een zekere wetenschapper Pollard, verbonden aan de Oxford Universiteit ziet het uitstekend. Het bericht komt uit een schrijven van het Artsencollectief – Nederlandse artsen en wetenschappers.

De Oxford Vaccine Group is verbonden aan de Universiteit van Oxford. Pollard is ook nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Astra Zenica-vaccin. De clip komt uit een interview met Nieuwszender Channel 4, naar aanleiding van het door Pollard en zijn collega’s uitgebrachte advies aan de Britse overheid.

‘Tegenhouden varianten is zinloos’

Het huidige streven van de meeste regeringen, ook de Nederlandse, is om de verspreiding van de nieuwste variant tegen te houden. Pollard acht dat zinloos, evenals het nastreven van een bepaald percentage gevaccineerden “om groepsimmuniteit te bereiken”. Het virus vindt daar wel een antwoord op door zich aan te passen, zo zegt hij.

Pollard sprak zich bovendien uit tegen het massaal testen onder de bevolking, zoals nu nog veelal gebeurt: “Vooruitkijkend denk ik dat als we doorgaan met het testen van de algemene bevolking en het voortdurend uiten van zorgen over deze groep, we dan eindigen met een situatie waarin we iets proberen te managen dat niet te managen is.” Hij wil liever dat de gezondheidszorg zich richt op het voorkomen van opnames in het ziekenhuis. En mocht opname nodig zijn, om dan goede zorg te bieden en sterfte zo veel mogelijk zien te voorkomen. Het zijn opmerkelijke uitspraken van iemand die zelf betrokken was bij de ontwikkeling van coronavaccins. In feite veegt hij alle grond weg onder de huidige vaccinatiecampagne.

“Gezondheidszorg moet zich richten op
het voorkomen van opnames in het ziekenhuis”

Dan lees je dit onderstaande artikel en dan weet je dat al de maatregelen er niet waren om de gezondheid te waarborgen, maar dat het om een dwangvaccinatie gaat.

https://www.frontnieuws.com/studie-pfizer-covid-19-vaccin-vernietigt-t-cellen-verzwakt-het-immuunsysteem/

 

Lees / Luister eens even naar dit verhaal van een Amerikaanse radiopresentatrice Kate Dalley. Haar man werd opgenomen met een longontsteking en zij verhinderde dat de artsen hem aan de beademing hebben gelegd. Zoals ook wij al in april 2020 persoonlijk hoorden van een zeer ervaren verpleegkundige, dat men dit soort zieken niet aan de beademing moet leggen. Toen zij daarop commentaar leverde kreeg ze te horen dat ze haar werk moest doen en verder niets!!

 

Ter informatie:

Presentatrice begeleidt haar man in het ziekenhuis en eist vitamine C en D
https://www.ninefornews.nl/een-persoonlijk-verhaal-van-de-ic-de-echte-reden-waarom-covidpatienten-sterven/

 

In Engeland stierf een 44-jarige radiopresentatrice achteraf aan het vaccin.

https://www.ninefornews.nl/bbc-presentatrice-overleden-door-astrazeneca-prik-journalist-in-ziekenhuis-na-pfizer/  hetgeen ook door een arts is bevestigd.

 

Wetenschappers van de Amerikaanse MIT hebben beoordeeld dat het vaccin zeer schadelijke gevolgen kan hebben voor de burger. Bij een booster gaat het volgens deze wetenschappers nog harder mis en zullen de mensen massaal sterven.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 

https://www.frontnieuws.com/massale-vaccinsterfgevallen-in-het-vooruitzicht-het-prestigieuze-mit-en-veel-wetenschappers-vrezen-talloze-vaccinsterfgevallen/

 

Beste lezer, als er nog iemand denkt dat de overheid er voor u is, tja denk dan eens de slachtoffers van de Groninger gasbubbel. Denk eens aan de slachtoffers van de toeslagenaffaire.

 

Als u mijn columns heeft gevolgd, dan kunt u deze lijst zelf wel aanvullen met talloze onverkwikkelijke zaken die diverse kabinetten Rutte ons hebben opgeleverd.

 

De Fundamenteel foute politiek Rutte & Co, daar moet snel een einde aan komen. Het belang van de burger dient centraal te staan en niet de wensen uit de politiek en haar instituties. Niet het coalitiebelang is leidend, maar de wensen van de Nederlandse bevolking

 

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven