Corona, vooraf alles gepland

Corona – vooraf alles gepland.

 

De advocaat Arno van Kessel, die het Artsen Collectief vertegenwoordigt in de aangifte tegen dit kabinet en instituties, heeft zijn huiswerk zeer goed gedaan.

Per slot van rekening moet je alles tot zeven cijfers achter de komma bekijken om te zien wat er speelt.

 

Wat blijkt, als u uit het stuk van JD Report verder doorklikt, dat Corona benut wordt om ons angst in te boezemen en een spel is dat al jaren geleden door de politiek is bedacht.

Ik zet hier alvast de link door van het artikel dat u beslist moet bestuderen en er uw eigen mening aan moet toekennen.

Advocaat Arno van Kessel, covid is gepland
https://jdreport.com/de-corona-spoedwet-werd-al-een-jaar-voor-de-pandemie-voorbereid/

Contract met de Verenigde Naties

Ruud Lubbers heeft op 14 juni 1992 namens het Nederlandse grondgebied een belangrijk contract getekend: Agenda 21, de agenda voor de 21e eeuw. Dat is een contract met de Verenigde Naties, een vereniging opgericht door de Rockefeller Foundation. Landen konden onder bepaalde voorwaarden lid worden. In 2015 is daar een ander contract bij gekomen, Agenda 2030, wat door Mark Rutte is ondertekend. Het parlement voert deze agenda uit en zal daar niet vanaf wijken. In 2019 is er nóg een document ondertekend, de accelerator, de versneller van Agenda 2030.

Dit contract is door Rutte meermaals ondertekend en dat moet de lezer toch aan het denken zetten. Ook de lijst van de deelnemers is openbaar en die kunt u vinden onder deze link: Lijst van WEF leden
https://www.weforum.org/partners#R

Respons op https://www.weforum.org/people/femke-halsema

Zo vindt je het hele demissionaire kabinet terug en vele kamerleden en vaccinmoordenaars en biotoopverbranders

Nog een voorbeeld van een niet voorbeeldig figuur:
Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
en nog een:
Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
Hugo de Jonge | World Economic Forum
Lilianne Ploumen | World Economic Forum
Femke Halsema | World Economic Forum
Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
George Soros – Agenda Contributor | World Economic Forum
Mark Zuckerberg | World Economic Forum
Danny Rothschild | World Economic Forum
Carola Schouten | World Economic Forum
Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum
Wopke Hoekstra | World Economic Forum
Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum

Klik op bovenstaande link en kies dan vervolgens een letter van het alfabet en u ziet wie en welk bedrijf lid is van het WEF (World Economic Forum).

KPN, KNMG, Schiphol etc. dus een zwaar gezelschap is lid van een club die u aan banden wil leggen.  Want als je lid bent van deze groep, die corona als een machtig angstaanjagend middel gebruiken om u te knechten, geeft toch enigszins te denken, lijkt me.

Alle grote bedrijven van de wereld zijn lid van deze WEF-groep, die maar op een ding uit is en dat is de totale overheersing over de bevolking.

“Ik ben er achter gekomen dat Covid-19 geen ziekte is, het is een project.”

ARNO VAN KESSEL

Begin 2019 al, een jaar vóór de corona-uitbraak, bereidde men de spoedwet voor

 

Er circuleren ook lijsten waarin te zien is dat diverse Kabinetsleden lid zijn van deze WEF. Zo blijkbaar ook Femke Halsema. Zelfs een mevrouw Sigrid Kaag staat op de loonlijst van het WEF. Dan werk je met meerdere petten op aan de vernietiging van een democratisch systeem, waarin de burger nog denkt dat wij in Europa een democratisch bestuurssysteem hebben. Ik denk dat de Efteling met al haar sprookjes dichter bij de waarheid zit dan een vermeend democratisch Nederland.

 

Al deze informatie zal op termijn in diverse rechtszaken naar boven komen en dan zullen heel veel Nederlanders achteraf ervaren dat hun vertrouwen in een democratische politiek en Kabinet, zwaar beschaamd is.

 

Dat de media een zeer kwalijke rol heeft gespeeld door de politiek niet naar behoren langs de meetlat te leggen van de toets als het gaat om ware democratie.

 

Het coalitiespel van Rutte en Kaag is ingegeven, dat men hoe dan ook het plan van het WEF moet uitvoeren en daartoe zal men als Nederlandse politicus zelfs haar eigen burgers verloochenen, zo blijkt uit de vele documenten die langzamerhand naar buiten komen.

 

Burgers wordt wakker, voor het echt te laat is.

 

 

Corona – vooraf alles gepland.

 

Sjef Smeets

Columnist
Auteur
Onderzoeker
Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven