Historisch besef, Vera Sharav holocaust overlevende waarschuwt !

Beste kamerleden en media,

 

Afgelopen week was er consternatie in de Tweede Kamer die werd veroorzaakt door een jong bevlogen kamerlid in de persoon van Gideon van Meieren.

Fulminerend spuwden diverse andere kamerleden hun verontwaardiging uit over het feit dat deze jongeheer een vergelijking trok met de periode van voor de tweede wereldoorlog en de huidige corona periode.

 

Als de verontwaardigde dames en een heer tijdens hun geschiedenislessen ooit beter hadden opgelet, dan hadden ze volledig kunnen beamen dat hetgeen deze jongeling daar verkondigde wel eens de keiharde waarheid is.

Sinds 1929 werd ook in Duitsland de normen en waarden richting de democratie overtreden en werd Duitsland onder A. Hitler een uitgesproken dictatuur. Stap voor stap werden net als nu in het jaar 2020/2021 de rechten van het individu aan hen onttrokken. Dacht je er anders over, zoals de voormalige Duitse kunstenaars en ander creatievelingen dat in die tijd deden, dan was een staande executie jouw deel.

 

Als u onderstaande twitterlink opent dan ziet u Vera Sharav, een overlevende van de holocaust van Joodse komaf die in Amerika elke dag per seconde,  waarschuwt voor de paralellen die ook zij ziet en ervaart tussen de voorbereidingen in de 2e wereldoorlog en de huidige beperkende maatregelen rond de corona zwendel. Deze overlever van de Holocaust zal het op haar 79 jarige leeftijd als ervaringsdeskundige toch beter kunnen weten, dan dat we zien bij de eenzijdige mogelijk Universitair geschoolde kamerleden.

 

Gebrek c.q. schromelijk en chronisch tekort aan historisch besef is de juiste omschrijving van de fulminerende kamerleden.

 

https://twitter.com/i/status/1436282055856377878

 

Ook mijn oma, die de eerste en de tweede oorlog in volle ellende heeft meegemaakt, verhaalde over de gruwelijkheden die lang voordat de oorlog in 1940 uitbrak in Duitsland gebeurden, maar deels ook in Nederland plaatsvonden.

 

Niet dat corona niet bestaat. Nee, corona bestaat al sinds mensenheugenis en u zult het in ieder levend wezen op deze planeet in zwakke of sterkere vorm aantreffen. Volgens hoog leraar Prof. Dr. Jan Grandjean, werkzaam geweest als befaamde hartchirurg en docent zitten de oceanen er vol mee. En dat kan ook niet anders, want zonder corona was er geen leven mogelijk.

Evenals dat het Rhino of de Influenza, ook virussen zijn die al sinds de eerste stappen van een primaat aanwezig waren.

 

Met dank aan grote vriend Raymond zet ik voor de fulminerende kamerleden een bericht door dat ik van hem kreeg en in het tijdschrift de HP stond. Feitelijk staat daar exact wat niet gekochte en objectieve wetenschappers al tijden beweren.

 

Even terzijde; eerst bleek in een rapport over het milieu dat Tata Steel geen grote vervuiler was. Het RIVM had die conclusie maar uit het rapport gelaten, zo bleek.  “Geen vuiltje aan de lucht “, einde discussie voor het kabinet. Toen bewoners een onafhankelijk bureau inschakelden voor een objectief niet gemanipuleerd rapport, toen kwam het RIVM met de onthutsende mededeling dat het nog veel erger was dan men verwachtte. Dan blijkt dus als burgers een eigen onderzoek  initiëren dat de waarheid opeens anders luidt dan hetgeen het RIVM en kabinet ons wilden doen geloven. Hoezo, betrouwbare overheid.

 

Zo ook de onzinnige corona maatregelen die gebaseerd zijn op aannames en interpretaties van bedenkelijke wetenschappers, zie

https://www.hpdetijd.nl/2021-09-09/niet-een-virus-maar-een-verzwakt-immuunsysteem-is-de-grootste-bedreiging-voor-de-volksgezondheid/

 

Vaststaand feit blijft, dat er maatregelen genomen zijn die volstrekt discutabel zijn en niets of weinig met gezondheid te maken hebben, maar meer met manipulatie van het volk.

Want gemanipuleerd wordt er. Als een overheid werkzame medicatie verbiedt ten gunste van een vaccin dan is de democratie vermoord en de dictatuur omarmt.

 

En kom niet met drogredenen om die medicatie niet toe te passen. Ooit een columniste van het Parool de vraag gesteld om het volgende te doen. Er komen 40 personen met corona binnen: 20 personen nemen het Zelenko protocol en de andere nemen het ziekenhuis protocol. Na exact tien dagen weten we wat het beste werkt. Daar hoef je geen gerandomiseerde klinische onderzoek voor te doen, maar pragmatisch handelen zonder vooroordeel. Dan was Nederland binnen 14 dagen na het uitbreken van de corona weer normaal geweest.

 

Van deze columniste nooit enige reactie gehad en dat noemt zich journalist die hoor en wederhoor en toets niet toepast. Beroepszonde nummer EEN. Hoezo onafhankelijke journalistiek ?!

 

Enkele mensen uit mijn kennissenkring zijn bezorgde wetenschappers en artsen –( Artsencollectief.nl- World Doctors Alliance ) die het vreemd vinden dat er niet meer gewerkt wordt aan een goede basis immuniteit.

Met voldoende beweging, maar meer nog met gezonde voedingspatronen is het virus makkelijk te bestrijden. Maar de ouderen werden opgesloten in hun kamer in hun verzorgingshuis, terwijl ze elke zonnige dag volop in de zon hadden moeten zitten om hun chronisch vitamine D tekort aan te vullen. Het in een gaarkeuken geproduceerde en productiematig gedreven groenten en fruit levert nog geen tien procent meer toe, aan een goede gezondheid. Over een tiental jaar, als de fabrieksmatige groenten en vleesvervangers hun intrede hebben gedaan, zal het nog slechter gaan met de gezondheid van de burger.

 

Persoonlijk ben ik al diverse malen met mensen in aanraking geweest die daadwerkelijk met ziekteverschijnselen in bed hebben gelegen. Hebben ze bewust binnen gelaten om ons immuunsysteem te testen. Met een dagelijkse mix van 3000 mg vitamine C, 10.000 IE vitamine D en 40 mg zink kun je feitelijk alles aan en tegen elk virus bestand.

 

Dan hadden de Nederlandse burgers circa 80 miljard belastingopbrengsten gespaard die nu nodig waren om het bedrijfsleven lam te leggen, in haagse kringen noemt men dat bedrijfssteun.

Dan waren er geen 520.000 levensjaren geofferd voor iets, dat met simpele medicatie in de Eerstelijnszorg was op te lossen.

 

De uiterst eenzijdige benadering die het kabinet koos en door bijna de gehele kamer werd omarmt, is de grootste fout die Nederland maakte, nadat een zeker heer Jan Peter Balkenende de soevereiniteit van Nederland offerde aan de Europese Unie.

Dat was al het eerste voorteken dat er werd gewerkt aan een wereld die niet meer voor de burger leuk is, maar voor het genot van de globalisten en de politieke elite.

Het woord volksvertegenwoordigers kan bij deze door de shredder.

 

Het historisch besef van het jonge kamerlid is blijkbaar beter ontwikkeld dan die van, op een enkeling na, de gehele kamer.

 

Het historisch besef zegt ook dat we na 70 jaar ontwikkelingshulp geen donder zijn opgeschoten.

Dat ondanks of dankzij de politiek de wereld te maken heeft gehad met onnodige oorlogen, veroorzaakt door de politiek.

Dat de politiek er in 70 jaar niet in gelaagd is om armoede, honger en onderdrukking uit te bannen.

Dat de politiek er in 70 jaar niet in is geslaagd elk kind dat ter wereld komt een scholing/baan en gezond leven aan te bieden.

Dat in 1976 afgewerkte accu’s naar Denemarken werden getransporteerd, omdat omsmelten in Nederland niet mocht, maar wel in Denemarken.

Dat de accu auto’s straks meer problemen hebben veroorzaakt dan dat er ooit aan Co2 bespaard is.

 

Historisch besef heet dat.

 

Echter de huidige kamerleden zijn niet onderwezen in historisch besef. De basis van gezond verstand

 

Sjef Smeets

Columnist
Auteur
Onderzoeker
Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven