Media misleid de burgers

Geachte Kamerleden en media.

 

Kijk ik gisteren 23 november eens naar een “nederlands “ tv kanaal en zie een item over de vermeende vaccin-weigeraars, die op basis van de door de “nos” gekwalificeerde -fake- berichten hun afweging maken. De weigeraars doen dit vlg Nieuws-uur om verkeerde redenen omdat er geen cijfers van de bijwerkingen zijn.

 

Het is dat het hier om berichtgeving gaat waarvan je normaliter hardop zou lachen over zoveel onkunde en tendentieuze berichtgeving, ware het niet dat een heel volk misleid wordt door de NOS.

 

Even wat heldere informatie:

 

Hier verklaren de top-specialisten van de wereld dat corona een normaal verschijnsel is dat al duizenden jaren bestaat. Uw ge-orakel dat we er mee moeten leren leven is een gotspe. Het bestaat al langer dan de mens en dier. Hoezo moeten we er dan mee leren leven als het al langer bestaat dan  mens en dier. Angst-aanjagerij van de bevolking waarvoor u zich moest schamen.

 

https://www.bitchute.com/video/Gi9Y3q1qR9F2/

 

Maar kijk er maar niet naar beste media en “kamerleden” want stel je toch eens voor dat dit de enige waarheid is en u allen ernaast zit. Wat dan ?!

 

Deze site geeft een precies overzicht van het aantal doden en gewonden door het vaccin in Europa.

https://www.globalresearch.ca/28103-deaths-2637525-injuries-following-covid-shots-european-database-adverse-reactions-european-members-parliament-speak-out/5760369

 

Dit is een officieel overzicht van hetgeen er in het buitenland o.a. zich afspeelt.

https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712   juist door het vaccin zullen er meer doden vallen dan normaal.

 

Beste Nieuws-uur en andere media,  u verzaakt uw journalistieke plicht ten volle en misleidt de burgerbevolking. Het schijnt dat als je in de politiek of de media werkt het hebben van een gezond portie zelfreflectie verboden is.

 

Agnes Kant zwamt uit haar nek, 30.551 doden door het vaccin en heel veel bijwerkingen. EMA cijfers.

https://www.ninefornews.nl/ema-cijfers-1-163-356-gevallen-van-bijwerkingen-en-30-551-overlijdens-na-coronavaccinaties/

 

Beste kamerleden en media.

 

De burger wordt langzaam wakker, ziet dat de politiek niets presteert buiten ellende zoals Groningen, toeslagenaffaire, puinhoop bij belastingdienst – uwv – cbr.

U denkt de burger te kunnen misleiden, maar die begint zo langzamerhand wel wakker te worden en realiseert zich dat ze bedonderd worden.

 

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

Ps. Kan u nog wel vijf ander statistieken sturen die wel degelijk aantonen dat er door het vaccin vele doden vallen.

 

Terug naar boven