Wat hebben de kamerleden tot nu toe gepresteerd, armoede, ellende en een gespleten samenleving.

Beste Kamerleden en media.

 

Bijgaand een link die U duidelijk laat zien dat er door het vaccin tot oktober 2021 al 28.103 doden zijn te betreuren.

Daarnaast 2.637.525 mensen met bijwerkingen waarvan 1.249.109 die ernstige bijwerkingen hebben.

https://www.globalresearch.ca/28103-deaths-2637525-injuries-following-covid-shots-european-database-adverse-reactions-european-members-parliament-speak-out/5760369

 

Verder staat een Italiaanse rechter op en eist een Neurenberg Tribunaal om de zittende machthebbers voor hun handelen verantwoordelijk te stellen.

Bijgaande link daarvan: Italiaanse rechter staat op tegen de terreur en vraagt om Neurenberg 2.0

https://www.ninefornews.nl/kijk-italiaanse-rechter-wil-dat-machthebbers-voor-nieuw-neurenberg-tribunaal-worden-gebracht/

Misschien doen deze wetenschappers u de ogen openen: https://www.bitchute.com/video/Gi9Y3q1qR9F2/

Dus de heer Sjoerd Sjoerdsma mag toch wel eens gaan nadenken over zijn rol als “kamerlid”.

Dat er een Neurenberg Tribunaal zal komen staat vast. Dat had van Houwelingen hem al aangekondigd. Duidelijk een ziener met visie.

Uw politiek is ten einde en het wordt tijd dat de Nederlandse Burger weer vertegenwoordigers krijgt die hen vertegenwoordigen en niet het domme grootkapitaal.

 

Kijk eens naar uw handelen. In meer dan zestig jaar heb ik niets ander gezien dan oorlogen, armoede, honger en kinderen die geen onderwijs krijgen. U heeft het milieu grondig verpest door weg te kijken evenals onze voeding die ziek maakt.

Al die tijd heeft u weggekeken en alleen maar aan uw eigen carrière gedacht.

 

Als U allen zo goed bent als u dacht, dan waren de slachtoffers van Groningen, de Toeslagenaffaire, de problemen bij het UWV, Belastingdienst en andere schrijnende zaken die de burgers enorm belasten ALLANG OPGELOST. Maar zie, niets heeft u opgelost

 

Dat u niet snapt dat er een escalatie dreigt die zijn weerga niet kent en dat komt tot uiting door de vele rellen van de afgelopen dagen.

Daar waar begin maart 2020 maar een paar wijze mensen weggezet werden als Wappies is dat sinds maart 2012 opgelopen tot 30% wakkeren personen.

Thans zit de groep die doorheeft dat het “virus” corona niets met onze gezondheid heeft te maken, laat deze zin tot u doordringen.

De huidige peiling is dat meer dan veertig procent uw spel aan het doorzien is. Tref steeds meer mensen die klaar zijn met uw verknipte handelswijze.

 

Een ja, dat U weer zo ontdaan bent en in koor fulmineert bij Jinek of Op1 of die andere kletsen zwets programma’s,  dat de Wappies de oorzaak zijn van de ellende wordt een oude grammofoonplaat die daarnaast ook nog eens valse muziek speelt.

Als een heer van Grapperhaus zegt dat hij criminelen hun vermogen rechtstreeks wil afpakken gaat hij voorbij aan ons Rechtssysteem en impliciet schuift hij de Rechtspraak voor eigen gewin aan de kant. Dat is een regelrechte vorm van dictatuur.

Dat hij vervolgens ook nog zegt dat voetbalclubs punten afgepakt kunnen worden dan is elk realistisch besef van deze man verworden tot een narcistische dictatuur die zijn weerga niet kent. Maar alles met de macht en controle die u over ons wilt hebben.

 

Ken uw beperkingen en stop voordat het echt fout gaat.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

Terug naar boven