Democratie vermoordt, Discriminatie een feit, Burgers zijn het beu, Escalatie dreigt

Democratie vermoordt, Discriminatie een feit, Burgers zijn het Beu, Escalatie dreigt.

 

Het Kabinet bestaande uit partijen o.a. VVD-CDA-D66, waarin de letter D voor Democratie staat kan wel veranderd worden in de D van Dictatuur.

 

Hetgeen de leden van deze partijen voor ogen hebben heeft totaal niets meer met de ware democratie te maken.

 

Een D66 die ooit voor een referendum waren om de burger meer bij de politiek te betrekken, heeft deze ten grave gedragen om in alle vrijheid de dictatuur te omarmen.

 

Het CDA waar de eerste letter voor Christelijk staat heeft deze laten varen en gedraagt zich als de duivel van het kwaad.

 

De VVD die schermde met de partij van de Vrijheid heeft deze verruild voor de straffe hand waarmee dictators regeren.

 

U heeft allen bloed aan uw handen ondanks dat u dit niet wilt inzien, maar dat is al decennia bekend dat de politiek schijt heeft aan haar volk.

 

Al jaren doet u beloftes die u gewoon met moedwilligheid niet waar maakt.

Denk aan de beloftes van de slachtoffers van de aardbevingen in Groningen.

 

Denk aan de zwaar getroffen mensen van de toeslagenaffaire waarbij gezinnen volledig kapot gemaakt zijn, huwelijken zijn gestrand, kinderen onder dwang uit huis zijn geplaatst, zelfmoorden omdat men het gedonder met de Overheid niet meer aankon.

Denk aan al het leed dat u heeft veroorzaakt en gedoogd. Volop aan heeft meegewerkt en weggewuifd als u dat zo uitkwam.

 

Meest schokkende is wel de uitspraak van de Rutte die tijdens het verhoor door de parlementaire commissie zei betreffende de toeslagenaffaire en ik citeer: “Als het mij politiek zo uitkomt, dan schuif ik de wet aan de kant “.

 

Deze uitspraak had moeten leiden tot een verblijf achter de tralies voor onbepaalde tijd. Echter u als gekozen volksvertegenwoordiger slikte dit als zoete koek en liet deze opper-narcist zijn gang maar gaan.

 

Wat zien we thans weer: die partijen die hoofdschuldige zijn aan vele debacles, de vele beloftes die niet zijn nagekomen, gaan weer samenwerken om ons land verder de vernieling in te drukken.

 

Dan het vaccin programma waar u allen zo begaan mee bent om onze gezondheid te redden. Dat is een drogreden want als u echt om onze gezondheid zo bezorgd was of ook maar één cent waard was, had u toegestaan dat het middel hydroxychloroquine-azitromycine en het oh zo broodnodige zink in deze therapie allang had toegepast.

 

Toegepast in de Eerstelijnszorg was er niets aan de hand geweest. Maar het verbod om dit toe te passen of eerlijk te onderzoeken is door het Kabinet vakkundig geblokkeerd. Van hydroxychloroquine zijn sinds 1955 meer dan 100 miljoen dosis verstrekt en er is niemand aan overleden. Vraag het maar eens aan de eerlijke artsen en niet aan de gekochte wetenschappers van het RIVM.

Maar u heeft ons land verkocht aan het WEF en de WHO en onze gezondheid verbeurd verklaart aan de farmaceuten.

 

U bent allen schuldig aan de discriminatie die nu ten volle zichtbaar wordt. Want als u stelt dat er gevaccineerden en ongevaccineerden bestaan die elk andere rechten hebben, dan is dat de reinste discriminatie ten top

 

Sla het prisma woordenboek er maar op na en zoek naar het woord discriminatie: voluit betekent dit verschillend behandelen. Exact en conform uw uitvoering van de plannen om de saamhorigheid van onze gemeenschap te splijten.

U zet aan tot haat middels deze vorm van discriminatie. Was dat uw doel toen u kamerlid werd?

 

Verenigingen vallen uit elkaar, families splijten waarbij broers en zussen elkaar niet meer terug kennen, gezinnen scheuren waarbij kinderen en ouders in een fuik lopen die leidt tot ruzies waarbij kinderen ontsporen en ouders vertwijfeld achterblijven.

Dit heeft u allen als kamerlid veroorzaakt. Schaamteloos volgt u onze “leider “naar de afgrond van een zieltogende samenleving.

 

Dat er zelfs rechters zijn die dit geen discriminatie vinden geeft aan dat hun denkvermogen ook gekocht is. De goede onder deze groep daargelaten, maar die hebben de ballen niet om op te komen voor het WARE RECHT.

 

Als BBB-er – Bekende Boxmeerse Burger word ik vaak aangesproken door dwalende en ziedende burgers die niet begrijpen dat u als gekozen “kamerlid” de narcisten Hugo en Mark ondersteunt.

 

Hoe is het mogelijk dat de door de burger gekozen volksvertegenwoordiger hun volk ronduit laat barsten en in ellende laat verzuipen. Weg levensvreugde, weg leuke samenleving, weg jolijt, weg toekomstperspectief.

 

Kwam afgelopen maandag bij een winkel aan de praat. Deze dame en houder van een manege van bijna 60 jaar was helder, als ik corona krijg en sterf is het prima zo, aan deze aanstaande samenleving wens ik niet langer deel te nemen. Mijn vader was 64 toen hij overleed, mij maakt het niet meer uit als ik morgen omval, want ik ben klaar met deze samenleving en de gevoerde politiek.

 

Vorig jaar trof ik een voormalige buurvrouw na wat ooit een feest was: MOEDERDAG

 

Hoi Elly hoe gaat het met je. Sjef ik word ziek van dit dom gedoe corona.

Haar kleinkinderen kwamen op bezoek en zette het bloemetje voor Oma neer en stapten achteruit om zoals Hugo en Mark het ze zo geinprent hadden, om Oma niet aan te steken.

 

Sjef ik had liever een stevige knuffel van mijn kleinkinderen gehad ondanks dat ik dan wellicht na een paar weken aan corona zou sterven. Dat sterven had me niets uitgemaakt, maar die knuffel daar hunker ik naar.

 

Hoe durft u als volksvertegenwoordiger dit aan te richten. Welk een schandelijke moraal moet u hebben om een wet te steunen die dit verdriet in volle omvang aanricht. Woedend was deze dame van 73 jaar op u en ze wenste u allen het graf toe. Daar sluit ik me van harte bij aan. De dood hoort nu eenmaal bij het leven.

 

Om u een idee te geven: de laatste zes jaar ben ik meer dan 55 personen kwijtgeraakt door overlijdens. Gemiddelde leeftijd was 63.7. Dus ook ik zit met mijn bijna 70 in de verlenging.

 

Daar we veel wandelen met de honden tref je veel mensen. Een jonge werkzame moeder heeft vier zonen en is helemaal klaar met deze tweedeling in de maatschappij. Ze is 45 jaar jong en is helder. Als corona me te pakken heeft en als ik overlijd, dan is het blijkbaar mijn tijd. En als dit Kabinet dat zo bevriend is met Bill Gates, die een dé-populatie wil van onze bevolkingsgroep, laat ze dan stoppen met vaccineren, want anders gaat de teller niet snel genoeg voor Bill Gates. Dat dit heerschap Bill Gates dan nog over de rug van de doden snel geld wil verdienen door veel vaccins te verkopen, het zij zo. Maar ik ben helemaal klaar met deze maatschappij die aanstaande is. Daarin wil ik niet verder leven.

 

Ik heb op 7 mei j.l. uw heer Erik Akerboom van het AIVD via een schrijven uitgenodigd om eens een kop koffie te komen drinken met overheerlijke rijstevlaai, zodat ik hem eens kan vertellen wat er onder de bevolking speelt.

 

In zijn schrijven van 9 juni staat dat de AIVD zes taken, heeft w.o. onderzoek doen naar personen en organisaties die een dreiging vormen voor de nationale veiligheid.

 

Mij lijkt dat hij in Den Haag en dan met name het Binnenhof een keur aan delinquenten heeft zitten die nader onderzocht moeten worden, deze lieden zijn een gevaar voor de ware democratie. Dan had ik Erik kunnen aantonen dat niet corona het gevaar is, maar een criminele organisatie vermomd als volksvertegenwoordiger.

 

Echter ik merk dat de maat vol is bij heel veel mensen. 26% van de jeugd heeft suïcidale neigingen en wie is daarvoor verantwoordelijk juist; Den Haag.

 

Zag gisteren een debat tussen de heer van Houwelingen van de FvD en Sjoerd Sjoerdsma van D66. De heer Pepijn van Houwelingen is een echte volksvertegenwoordiger, die de mening van heel veel Nederlanders uitermate goed verwoordde.

 

Dat u dit als “kamerlid” niet welgevallig is, is ronduit bekend. U steekt liever uw kop in het zand en dat noemt men dan “struisvogelpolitiek “.

 

Maar ga eens met de mensen op de straat in conclaaf en leg uw oor te luister en niet alleen bij de mensen die u welgevallig zijn.

Je kunt alleen maar iets leren van tegenstanders, niet van meelopers, want daar ken je antwoorden wel al van.

 

Je merkt aan alles dat de burger het beu is en ook niet op de tweedeling in de maatschappij zit te wachten. Dit Kabinet met een mp Rutte die al teveel heeft vernield en daar telkens mee wegkomt. Het wordt hoogtijd voor nieuwe verkiezingen, open en transparant, dan heeft het ooit weer zin om trots op Nederland te zijn.

 

Voltallige Kabinet naar huis sturen en nooit meer deze wanstaltige politieke terreur.

 

Kabinet behoort onafhankelijk te zijn en aangestuurd door de volksvertegenwoordiging en niet andersom waarbij de “kamerleden “slaafs hun

“Opperschaap” volgen. Tribunalen zullen nodig zijn om de waarheid van deze catastrofale ellende te onderzoeken, het is niet anders men heeft het ernaar gemaakt

 

Tijd voor een ware democratie op basis van een frequent gehouden referendum waarbij de burger bepaalt. Per slot van rekening is deze ook die altijd moet betalen.

Die betaalt, die bepaalt.

 

 

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven