MEDISCHE WETENSCHAP VS. EERLIJKHEID

MEDISCHE WETENSCHAP VS. EERLIJKHEID.

De medische wetenschap in Nederland lijdt aan een ernstige ziekte met de naam: Oneerlijkheid.

Corona heeft ons veel geleerd over hoe desastreus onze samenleving functioneert als het om gezondheid gaat.

Het blijkt dat veel medici alleen het verhaal van ons Kabinet geloven, maar hoe de politiek omgaat met haar burgers zou eerder passen in Verweggistan.

Corona heeft veel los gemaakt, heeft de tegenstrijdigheden en de afstand tussen de patiënt en arts vergroot. Heeft gezorgd voor een tweespalt in de samenleving.

Hebben we in de heer Prof. Dr. Pierre Capel, hoogleraar immunologie:

Een wetenschapper die in 2020 al in een column aangaf dat het corona virus als sinds 1890 bekend is. Het heeft in 1954 slachtoffers geëist en voor het eerst in 1964 door de Ierse wetenschapper June Almeida in Canada voor het eerst onder een microscoop gezien.

Corona is al sinds het ontstaan van de planeet waarop we mogen vertoeven volop aanwezig in mens en dier en alles wat leeft. Oceanen zijn een verzameling van corona.

Als we de media en ons Kabinet moeten geloven, moeten we leren leven met corona in ons bestaan. Wat een gotspe om zo je burgers te misleiden.

Het “Kroontje” bestaat al langer dan de wetenschap.

Daar waar de toepassing van reeds bewezen werkzame medicatie door ons Kabinet verboden werd, werd het zelfs door medici nog zwaarder aangezet.

Nemen we als voorbeeld hydroxychloroquine, HCQ genoemd. Het middel werkt als een tierelier, al meer dan 100 miljoen dosis zijn er sinds 1955 al toegepast en zeer werkzaam. Weliswaar voor een andere specifieke ziekte maar de Amerikaanse arts Dr. Zelenko paste het toe bij corona patiënten, die binnen enkele dagen weer topfit waren. De Nederlandse arts Rob Elens deed hetzelfde kunstje.

Daar waar hij in het begin nog zijn patiënten naar het ziekenhuis stuurde en van de 25 ingezonden patiënten er maar 12 terugkwamen, waarbij dus 13 mensen in het ziekenhuis zijn overleden. Na een grondige studie en overleg met zijn apotheker besloot ook hij het Zelenko protocol toe te passen. Met een 100% genezing als resultaat. Zelfs dit levensreddend protocol werd hem verboden toe te passen.

MEDISCHE WETENSCHAP VS. EERLIJKHEID, hoe diep kun je zinken.

Medici die Kabinetsgezind zijn en waren gaven een te hoge dosis HCQ om aan te tonen dat het dodelijk zou zijn. Tja hoe ziek zijn ze dan als medisch genootschap.

MEDISCHE WETENSCHAP VS. EERLIJKHEID, hoe diep kun je zinken.

Mijn persoonlijke stelling in deze is helder: Als ik onverhoopt corona zou krijgen en het heel slecht met me gaat, heb ik met mijn lief afgesproken dat ik onder geen enkel beding naar een ziekenhuis ga. Ik sterf liever in mijn eigen bed, dan overgeleverd te zijn aan artsen die hun oren laten hangen naar een falend Kabinet.

Dan heb ik liever artsen die zich voor mij inspannen en kijken naar wat ik persoonlijk nodig heb om weer gezond te worden. En gelukkig ken ik er een aantal persoonlijk in de privésfeer. En als het mijn dood wordt: Prima dan ben ik van deze aardse ellende af en ga ik kijken naar wat er hierna komt. Zelfs vooraanstaande wetenschappers zijn tot de conclusie gekomen dat er parallellen werelden bestaan gelijk aan die van ons. Niets nieuws voor de denkers onder ons.

Het feit dat de politiek zich bemoeit in hetgeen een arts te doen heeft is hemeltergende domheid. De relatie patiënt arts is het enige dat telt. Daar behoort een politiek stroming zich niet mee te bemoeien.

Het feit dat de politiek via diverse organisaties zoals het RIVM – de NHG en de LHV het gezondheidsbeleid bepaald is ronduit ziek. Dat deze organisaties daarin meegaan laat zien dat al deze politieke instrumenten terminaal ziek zijn.

Laat helder zijn dat er heel veel betrouwbare medici en artsen zijn die met hart en ziel en bevlogen hun werk doen.

Wat ik ook zie en constateer is dat we in een systeem zijn gerold dat elke vorm van zelfmedicatie vernietigd heeft.

Andere vormen van geneeskunde zijn een verboden terrein voor menig arts.

Te denken valt aan de Germaanse en de Chinese Geneeskunde en ook de homeopathie is in Nederland een zo goed als verboden systeem.

Orthomoleculaire geneeskunde wordt niet aanbevolen.

De farmacie heeft de greep op onze maatschappij verstevigd en laat derden zoals de Kwakzalversbond strijden tegen artsen en medici die een andere mening zijn toegedaan dan de farmaceuten.

Dan te bedenken dat er meer dan één miljoen varianten zijn van ons spijsverteringssysteem.

Dan lees ik vandaag dat een Kuiken van het PvdA, artsen die anders denken dan het Kabinet hun BIG-registratie wil afpakken.

Mag ik voorstellen dat dit soort domme ganzen per direct uit de kamer verwijderd worden wegens aantasting van een autoriteit.

Jaag alle kamerleden die dit kabinet weer in het zadel geholpen hebben rechtstreeks naar het gevang, omdat ze een crimineel weer in het zadel geholpen hebben die in een verhoor in de Toeslagenaffaire letterlijk zei:

 Als het mij zo politiek uitkomt, dan schuif ik de wet aan de zijde. Stel dat een dief dit zou zeggen tegen een rechter. Dan is de strafmaat vrijspraak want als een MP Rutte hier mee weg kan komen, dan kan een rechter dit ook op andere toepassen

MEDISCHE WETENSCHAP VS. EERLIJKHEID.

In een land waarin wetenschappers te koop zijn, is wetenschap verworden tot de grootste leugen ooit. Echte wetenschappers, STA OP EN DOE UW MOND WAGENWIJD OPEN.

Laat u niet misleiden door gekochte wetenschappers.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

Terug naar boven