EEN ANDERE WAARHEID DAN HET NARRATIEF VAN ONZE OVERHEID

Beste lezer,

 Waar glijdt ons land naar af. Indoctrineren – Stigmatiseren en Discrimineren lijkt het devies van ons Kabinet.

Mensen die een andere mening hebben dan ons falende Kabinet wordt de mond gesnoerd.

Ondernemers die open willen, worden beboet met belachelijke grote boetes. Echter een belastingdienst die faalt moet betalen.Maar als men dat niet doet gloort een boete van 100 euro per dag voor de Minister van VWS.

Hoezo witteboordencriminaliteit door Rechters aangepakt. Ben je een Minister die zijn volk ten schande brengt dan is een boete van 100 euro per dag de strafmaat.

Een ondernemer betaald voor een mindere overtreding (vierduizend)  4000 euro en een arts die WEL zijn patiënten helpt, krijgt voor een minder vergrijp een boete van 15.000 (vijftienduizend) euro boete.

Kunt u mij als simpele ziel uitleggen wat er aan de hand is. Gelukkig ben ik niet academisch misvormd. Hoewel ik ooit berouwde niet naar een Universiteit te zijn geweest, dank ik de Schepper dat hij me daar niet naar toe stuurde. Al hoewel, ik heb vier maanden in de bibliotheek van de Rechtenfaculteit van de Radboud destijds mijn onderzoek gedaan heb. De Rechtspraak in Nederland is verrot en zeker op het gebied van het Bestuursrecht.

Nederland is dankzij het bestuursrecht verworden tot een dictatuur.

Waar ik u met alle plezier naar wil verwijzen is een video van het onafhankelijke kanaal Blckbx.tv.

Ga er eens rustig voor zitten en laat u informeren wat eraan de hand is.

De mannen van blckbkx.tv. hebben een prachtige montage gemaakt van diverse sprekers.

Met dank aan Flavio die wel de beste presentator van Nederland is op dit moment. Scherp, kritisch en gepassioneerd.

Echter ook de bijdrage van Carla Peeters, internist en immunoloog is van grote waarde.

Echt kijken, want wat zij zegt slaat de spijker op de kop. Tijdslijn 20.21

Neem de tijdlijn 20.12 waarin de Armand Girbes, Hoofd Intensive care verbonden aan het UMC te Amsterdam wat hij zegt.

Luister eens naar de woorden van een rechtenstudent op: 1.02.45 waarin hij gewaag maakt van het ontbreken van het kritisch denkvermogen van jongeren. Hij roept daar toe op. Echter niet alleen jongeren hebben een groot gebrek aan kritisch denkvermogen. Ik bespeur dat zeker ook bij de oudere generaties. De slaafsheid waarmee men alle maatregelen accepteert zijn is enorm.

Hoewel de hele video een openbaring is voor menigeen wil ik u het betoog van een zekere Jeff Hoeybergs, arts en plastisch chirurg zeker aanbevelen om daar eens met gespitse oren naar te luisteren. Hij verwoord zijn inzichten met vuur en nog meer met de vlam.

Zie link en tijdslijn: 1.18.50

Zijn uitspraak op 1.23.50  is geweldig. Hij zegt: EEN slimme mens is meer dan 1 miljoen domme samen. Helaas kan ik dat ondanks mijn beperkte inzichten volledig beamen.

Deze arts chirurg is een bevlogen man die geen blad voor mond neemt en veel verwoord wat menigeen denkt die goed ingevoerd is in deze materie. Beter bekend als de “Wappie”

De huidige minister van VWS de heer Ernst Kuipers is een equivalent van Hugo de J.

Beperkt in zijn visie en vazal van de macht. Ik kan er met de beste wil van de wereld geen andere mening over geven.

Mij treft steeds vaker het oordeel over geleerden en wetenschappers. Het is bagger ten top en het heeft zo goed als niets met gezondheid te maken, maar veel met machtsmisbruik en manipulatie. Daar lenen wetenschappers zich blijkbaar voor, omdat de aan hen beloofde pecunia voor de eerlijkheid gaat.

Hierbij de link van de video van blckbx.tv. https://www.blckbx.tv/ en dan de video.

Oh en ja Rutte had niets met het WEF, maar zijn ministerie van EZ maakte wel 651.000 euro over aan een onbekende van Rutte 😊😊☹, het WEF dus.

Hoe ziek en een klap in het gezicht van menig kiezer die Rutte weer in het zadel hielp.

Veel leesplezier,

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven