NATUUR- OF VOEDSEL ARMOEDE.

NATUUR- OF VOEDSEL ARMOEDE.

 Het stikstofdebat gaat voorbij aan iets essentieels. Je kunt wel heel strikt naar de natuur kijken en haar weelde aanschouwen en achteraf blij zijn dat we door een ingrijpend proces die gespaard hebben, maar wat als blijkt dat de schappen in de winkels niet meer gevuld worden, evenals de hongerige lichamen van volwassenen of erger nog kinderen.

Een door de overheid gecreëerde voedselcrisis zal uw lot zijn.

Daarnaast hebben we ons land door middel van bewerken van de grond in een staat gebracht waarin dus Nederland van oorsprong geen heide had.

Ik ben reuze benieuwd naar hetgeen de burgers straks ervaren als we prachtige heide hebben om te aanschouwen, maar men verrekt van de honger.

Och nee, dat klopt niet. Want men dwingt u aan de insectenmaaltijden die men zo manipuleert dat u een geprogrammeerd schepsel wordt. In de 2e WW kregen de Duitse soldaten voedsel met daarin medicatie – voedingssupplementen – waardoor ze in staat waren vier dagen lang achter elkaar aan het front te vechten.

Laten we maar eens kijken naar hetgeen de Overheid zelf heeft veroorzaakt.

Toeslagenaffaire

Gaswinning

Uitgeklede Zorg

Energierekening

U vult de rest zelf maar in.

Niets maar dan ook niets heeft men goed afgehandeld. Alle goede beloften, die allemaal een leugen bleken, toezeggingen die waardeloos bleken.

Zoals die toezegging van 500 euro voor de minima die naderhand toch niet doorging.

Beste lezer, als u inderdaad nog vertrouwen heeft in deze overheid, dan droom verder.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

Terug naar boven