Met toestemming van de auteur

Nederland gaat naar de kloten.


Op niet mis te verstane manier wordt dit dagelijks vaak genoeg onderstreept.

Zelfs in de mainstream media zien we berichten verschijnen die voor een paar maanden terug als niet voor mogelijk gehouden werden.
En we delen ze in de sociale media tot in de treuren. Er is ook niet zo heel veel nieuws meer te vinden, we zitten compleet op dood spoor qua beleid.
Pepijn van Houwelingen zei het al, Nederland is volledig onbestuurbaar geworden, NEXIT is de enige oplossing.
En delen dat we dat doen. Alsof dat een keer effect zal gaan hebben zeg.
Ik ben er zo langzamerhand wel klaar mee om dagelijks een portie zaken te delen of te liken op Twitter die soms al weken oud zijn. Zeker dagen!
En tot overmaat van ramp zien we dan ook wat allang middels de alternatieve media is rondgegaan, ook verschijnen in de mainstream media. En we herhalen nog maar eens een keer.

Klaar mee, ik ga wat anders doen.
Bel me maar, of mail, of doe maar via Twitter een berichtje of zo. Niet dat er weer wat gedeeld moet worden maar dat we nu eindelijk een keer inzien dat al dat getyp, dat delen, dat liken en meer tot niets gaat leiden. Nou goed, tot nog een beetje meer lijden hooguit.

We zijn al rijkelijk, nee, veel te laat met ingrijpen. Had decennia terug al moeten gebeuren. Toen het terugdraaien van de klok nog eenvoudig had gekund. Nu, 2022, september is net begonnen, zijn we alleen maar veel verder achteruit gegaan en nog steeds STAAN WE NIET OP!?
Ik snap het echt niet. Hoeveel moet ons nog aangedaan worden door het partijkartel? Door de regering? Door Brussel? Door het WEF? De VN? De NAVO? De NWO? Bilderberggroep? Wanneer beseffen we dat het maar blijven herhalen van allerlei zaken niets opschieten?

O ja, en dan was er weer een bekende Nederlander die oud nieuws nieuw leven in blaast, of een oud politicus, of een andere persoon die ooit van enige aanzien was…en hoppa, gaan we daar weer op los meet liken en delen. Tijd zat nog kennelijk. We zijn nog lang niet genoeg kwijt geraakt. Er is ons nog lang niet genoeg afgenomen.

Ze hebben verdomme kinderen uit huis gehaald bij ouders! Ze maken het leven onbetaalbaar voor mensen met een prima salaris tot voor een aantal maanden terug! Ze nemen dwangmaatregelen op in de Grondwet! Ze zijn openlijk bezig met instanties (WEF e.d.) waaraan ze uw en mijn rechten afdragen. En ook Nederland overdragen.

Wanneer is dat oer stomme Nederlandse tolerante volkje nou eens doordrongen van het feit dat maar blijven wachten ons alleen maar diepere ellende oplevert en dat de weg terug steeds moeilijker wordt naarmate we langer wachten.

De politiek en daaraan gerelateerde satanische organisaties maken steeds meer haast met hun verdeel en heers en hun verarmingstactieken. Logisch, er staat voor hen heel veel op het spel. En de tijd dringt.
Maar wij blijven ondertussen allemaal heel kalm en rustig. We laten zien hoe goed de boeren hun best doen middels vlaggen op zijn kop op te hangen. En dat er zo her en der al weken of langer zelfs gedemonstreerd wordt met vlaggen op de kop.
Wat hebben we daarmee al veel bereikt hé? is niet lullig bedoelt hoor….hoewel. Eigenlijk wel.
Want de regering via Remkens heeft al laten weten dat er aan de plannen omtrent stikstof e.d. niets verandert. Er is dus alleen maar te praten over de plaats waar komma’s en punten moeten komen te staan. Einddoel staat vast. Is niet aan te tornen.

De boeren gaan eraan. Niet omdat ze zelf niets ondernemen maar omdat wij er niet massaal achter gaan staan. Steeds meer stakingen, nu de NS weer.
Straks de volgende ronde van testen, vaccineren, mondkapjes, 1,5m afstand, onderwijs op afstand en ga maar door. Eigenlijk is het al ‘normaal’.
Nou, mooi niet en nooit niet!

Voor de vrijheid die wij zonder slag of stoot afstaan zijn in oorlogen én bij demonstraties in het verleden mensen zover gegaan dat ze ervoor zelfs hebben gebloed. En in oorlogen om de vrijheid terug te krijgen hebben zelfs mensen hun leven opgeofferd. Waarvoor? Voor een stel lafbekken die kennelijk wachten op een ‘leider’ die ons de weg terug wijst.
Nou, lang wachten dan! Of denkt u nou werkelijk dat vanuit de bron van alle kwaad de oplossing gaat komen? Dat het voor welke politicus of politieke partij nog mogelijk is om van koers te wijzigen?
Klaus Schwab heeft het zelf gezegd, mijn mensen, die middels het Young Global Leaders programma op leidinggevende posities terecht zijn gekomen, have penetrated se cabinets of more than 50% of the counties around se world will not lose any elections anymore.

Ze zijn heel openlijk in hun beleid. Maken er steeds minder een geheim van. Depopulatie. En iedereen in armoede. Het hele beleid maakt dat ook duidelijk. Zowel nationaal als internationaal. De leugen regeert en we leggen ons erbij neer.

Ik zie de oproep tot nationaal verzet, niet een demonstratie in Den Haag of Amsterdam of zo maar nationaal verzet, tegemoet. Heel Nederland plat, geen rekening meer betalen, bij de boer zuivel, vlees, groenten, enzovoorts halen, laat de supermarkten maar verrekken.
Alle scholen dicht of leerlingen thuis houden. Gemeente- en provinciehuizen blokkeren, het Binnenhof bezetten of blokkeren, banken, supermarkten, wegen, luchthavens, stations, havens, grenzen. Afdwingen dat er geen asielzoekers meer bijkomen en beginnen met het terugzenden van gelukseisers. Alle moskeeën dicht, geen islam meer in Nederland. Uit de EvilUnion, het vluchtelingenakkoord Marrakesh door het schijthuis spoelen, geen euro meer maar de gulden of het florijn terug en zelf weer gaan bepalen wat goed is voor Nederland en de Nederlander.

Het is mooi geweest, we hebben ons lang genoeg aan het lijntje laten houden. Door regering en oppositie!
Een volksopstand die blijft duren zolang als nodig is. Willen we nog een toekomst voor onze kinderen én onszelf. En een aanvang met de tribunalen en voorgeleidingen van hen die ons alles pogen af te nemen.

NEDERLAND HEEFT GENOEG VAN DE POLITIEK!

https://religieenpolitiek.blogspot.com/2022/01/beleidsplan-voor-een-nieuw-nederland.html

Terug naar boven