MENS OF DIER, WELKE IS BETER

MENS OF DIER, WELKE IS BETER.

 Om me heen kijkende en constaterende dat we een beroerde tijd tegemoet gaan door de onkunde van de politiek leiders gaan mijn gedachten uit naar de dierenwereld. Parallellen zijn er zeker maar, welk wezen heeft meer intelligentie, intellect of intuïtie.

Denk ik aan een “dierendokter” uit Gemert. Trof deze man en hij verhaalde over het intuïtief intellect van paarden. Deze man heeft de gave om paarden die doodziek zijn weer te genezen en wel op basis van het intuïtief intellect van de edele viervoeter zelf.  Daar dus waar de reguliere dierenartsen geen oplossing kunnen bieden, daar biedt deze persoon hulp.

Wat deed hij. Meldde zich bij het paard en hoe ziek ook, hij nam het paard in zijn paardentrailer mee. Vaak met ondersteuning van rollend materiaal als het paard zwak ter been was. Hierna ging hij naar ZIJN “kruidenweiden “en nam alle tijd van de wereld om het paard zijn eigen weg te laten gaan. Zijn ervaring was dat een dier vanuit zijn intuïtief-brein exact wist welk kruid het paard nodig had om te genezen.

Soms nam het enkele uren in beslag of langer, hij liet het paard alle ruimte om de goede Kruiden die leiden tot beterschap, deze had gevonden. Zienderogen knapten de doodzieke paarden tijdens de Kruiden-wandelingen in recordtijd weer op en stapten vervolgens gezond en wel in de paardentrailer richting de Thuisstal

Nemen we de mens daarentegen dan zien we dat een mens in het nadeel is. Zijn intuïtief gedrag is gebaseerd op de voorbeelden die het van een ander mens heeft geleerd. Zo schijnt het dat ook apen, verwant aan de mensheid, een voorbeeld nodig hebben. Ziet de jonge aap geen soortgenoten klimmen dan zal hij waarschijnlijk nooit gaan klimmen, omdat zijn soortgenoten hem dat niet voorgedaan hebben.

Als je deze constatering doet, dat feitelijk een dier een intuïtief groter gevoel heeft dan een mens, dan zijn wij als wezens, die te vaak denken dat ze superieur zijn aan de dierenwereld, feitelijk uiterst beperkt.

Kijken we naar de huidige stand van de zaken in de teloorgaande maatschappij, dan denk ik dat een dier veel sneller voor zijn rechten zal gaan vechten, dan een mens die door een ziekmakende Kruidentuin van de Overheid gehersenspoeld is.

Daarmee toont de dierenwereld feitelijk hoe wij als burgers naar een Gezonde Kruidentuin moeten gaan kijken waar de waarde van de gezondheid bepalend is en niet de poen. Waar een overheid de Gezonde Kruidentuin zou moeten zijn in plaats van een ziekmakend geheel.

  • Door de energie ellende die nu ontstaat gaan vele mensen dood. Koude is slecht voor ouderen die massaal longontstekingen gaan krijgen en met een broze gezondheid is dat een dodelijke combinatie.
  • Pasgeboren baby’s hebben warmte nodig anders wordt de kamer waarin ze slapen een schimmelhok, waarbij het ontstaan van vele ziektes het resultaat is.
  • Wederom worden weer duizenden levensjaren vernietigd door een verkeerd beleid.

Een zeer wijze man uit onze buurt zei het zo mooi:

Mensdom – Rijkdom en Dieren-Rijk.

Deze uitspraak raakt alle kernen van een intuïtief intellect, waarbij de dieren ons als mens ver vooruit zijn. Ooit bezat de mens ook deze intellectualiteit, maar door het geconditioneerd denken dat op alle scholen plaatsvindt, is de mens zichzelf op dat gebied kwijtgeraakt.

  • Zijn ervaring was dat een dier vanuit zijn intuïtief-brein exact wist welk kruid het paard nodig had om te genezen.

MENS OF DIER, WELKE IS BETER.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven