GROOT HERSTEL NEDERLAND.

GROOT HERSTEL NEDERLAND.

Een stel idiote narcistische globalisten spreken over The Great Reset als leidraad voor de toekomst van alle burgers in de wereld.

“You will own nothing, but You will be happy.

Laat deze zieke globalisten nu eens het goede voorbeeld geven en dat ze alles schenken aan de armen en behoeftigen, maar

NEE, DAT DOEN ZE NIET, ZE WILLEN UW GELD, UW BEZIT, MACHT OVER U.

Ik gooi het er nog maar eens in ter overdenking:

Meer dan 70 jaar hebben de machtige leiders van deze wereld niet kunnen organiseren of voor elkaar gekregen dat er geen armoede, honger en oorlog is in deze wereld.

En deze massaal falende politieke bestuurders gaan ons nu vertellen en vooral door de strot duwen, dat als we deze leugenaars volgen, er een betere wereld aan over houden.

ALS U DAT WERKELIJK GELOOFT, DAN BENT U DOMMER DAN HET PAARD VAN CHRISTUS. U WEET DAT DIT EEN EZEL WAS.

Sorry Ezel dat ik u beledig.

Twaalf jaar Rutte heeft ons niets goeds gebracht. Onze oppernarcist zal dat anders zien, maar dat zijn dan ook de karaktertrekken van een narcist, niet toegeven dat hij fout zit. Wel toegeven maar alles onder de mat vegen, frauderen of liegen is het levens-adagio.

Korte opsomming van zijn falend beleid. Zorg vernield, -politie kapot bezuinigd, -GGZ tot op het bot uitgekleed, -toeslagenaffaire, -deportatie van kinderen van toeslagenouders, -ouderenzorg terminaal gemaakt, -onderwijs uitgehold, -Oekraïne oorlog ingerommeld, – verzonnen stikstofcrisis, – verzonnen Co2 crisis, – absurde brandstofprijzen, – Groninger gas debacle, – corona, een beestje dat al duizenden jaren bestaat, misbruiken om ons te vernietigen, – achterhouden WOB informatie, – Kabinet betaalt boetes om maar geen openheid te geven, – hoe ziek en hoe hebben we het zover laten komen.

Als kritische denker mag je geen mening meer hebben, anders dan de Overheid voorschrijft. Ik snap echt niet dat de burgers, de bevolking van Nederland nog niet de hooivorken uit de oude schuur hebben gehaald om onze falende leiders met pek en veren te verdrijven.

WIJ STEMMEN OP DE POLITIEKE LEIDERS, OM ONS TE DIENEN.

DIE ONS VERVOLGENS KNECHTEN, ONS MET FRAUDE, LIST EN BEDROG MISLEIDEN EN MET ONS GELD IN HET BUITENLAND GROF SMIJTEN / GOEDE SIER MAKEN.

ECHTER DE NEDERLANDSE BURGER IS DE MELKKOE OM ANDER- LANDERS TE PLEZIEREN EN NEDERLAND DE HEMEL  IN TE PRIJZEN ALS ZIJNDE HET MEKKA VAN EUROPA.

Als de burgers eens exact wisten wat de politiek al over de rug van hen, achter onze rug om bepalen, dan heeft dat niets met democratie te maken maar alles met dictatuur.

Waarom geen openheid van zaken omtrent behandelwijze corona.

Waarom geen openheid van data inzake de stikstofwaanzin

Waarom geen openheid van zaken over de betrekkingen met het WEF

Waarom geen openheid van zaken die tot de vaccinatie waanzin heeft geleid

Waarom worden geen RIVM-cijfers publiekelijk inzake de stikstofcrisis

Waarom geen openheid inzake over de nadelige effecten van het vaccin.

Waarom werden andere wetenschappers verguisd als parasieten omdat ze een debat over de maatregelen wensten

Alleen al dat feit beste lezer had ons op de barricaden moeten brengen.

Brengt dit u dan op barricaden: https://www.ninefornews.nl/levensverzekeraars-geconfronteerd-met-forse-stijging-sterfte-het-is-verbazingwekkend/

https://www.ninefornews.nl/kans-dat-in-2-weken-tijd-5-artsen-doodvallen-net-zo-groot-als-het-vinden-van-een-eenhoorn/

Ook in mijn  omgeving gaat het hard met overlijdens van mensen die amper iets mankeerden en nu ten dode zijn veroordeelt.

Hoe bestaat het dat een Ministerie weigert om data te verstrekken. De Rechter daarin een boete oplegt van 100 euro per dag.

Die Rechter had moeten eisen dat alle data binnen 24 uur verstrekt had moeten worden.

Hoe bestaat het dat een Ministerie een boete moet betalen om daarmee onder de dwang uit te komen. Moet u eens proberen om de fiscus zo te behandelen.

Diezelfde Rechter had u laten opsluiten als u niet alle gegevens aanlevert.

Beste lezer,

Wanneer gaan u de ogen open en slaan we de handen in elkaar om in Nederland een Groot Herstel Nederland te realiseren.

Daar hebben wij niemand voor nodig, Geen EU, Geen WEF, Geen politiek kader, Geen Kabinet, Geen Geldverslindende logge ambtelijke werkende apparaten.

Maar mensen die om elkaar geven en openstaan voor elkaars argumenten.

Van onderaf uit de bevolking gaan we zelf zaken afstemmen met onze medemens.

Daar hebben we geen Kabinet, geen politiek instituut voor nodig, maar vastberadenheid om daarvoor te strijden

Wat mij persoonlijk nog het meest raakt is dat er probate middelen zijn tegen Kanker en vele andere ziektes, maar dat dit door de Politiek binnenskamers wordt gehouden.

Al tot viermaal toe heb ik daar alle leden van zowel 1e als 2e Kamer over gemaild, maar niemand reageerde. Dus men weet het wel, maar zal niet tegen de gevestigde orde ingaan.

Kort nog het asielbeleid. Wij Nederlanders worden opgescheept met fouten die op basis van Amerikaanse info geleid hebben tot een oorlog.

Mag ik u vragen waarom wij, omdat de Amerikanen zo nodig hun geveinsde democratie aan Iran, Irak, Libië, Syrië, Afghanistan wilden opdringen en dat wij als Nederlanders daarvan de vluchtelingen moeten opnemen.

Dat is ronduit niet te betalen – op te hoesten – en het ontwricht onze samenleving.

Ben ik een racist, zegt u het maar. Heb vrienden onder Marokkanen, Turken, Armenen, Surinamers, Molukkers (Goei Volk) en iedereen die zich gedraagt.

GROOT HERSTEL NEDERLAND.

U kunt dat bewerkstelligen, daar zult u voor moeten strijden.

Sta op, Recht uw rug en deins niet meer terug voor terreur van de Overheid.

Nederland is van ONS, niet van de politiek.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

Terug naar boven