NEDERLAND IS VERKOCHT

Nederland is verkocht…..

Zien we de handelswijze van een kabinet Rutte dan mogen en kunnen we constateren dat hij, Rutte met name, ons land verkocht heeft aan de grootste bieder namelijk het WEF.

Afgelopen vrijdag kregen de boeren in de Flevopolder te horen dat ze allemaal hun bedrijf aan de Roverheid moeten verkopen.

Als een persoon met een hoog rechtvaardigheidsgevoel begrijp ik niet dat wij Nederlanders dit toestaan c.q. laten gebeuren. Hoe ziek en lamlendig zijn wij als Nederlandse burgers dat we toestaan dat een ploeg die zich Volksvertegenwoordiger noemt, dit met zijn volk, haar burgers, dit dwangmatig toepast.

Dat niet het belang van de burgers gewaarborgd is, maar dat de vazallen van de macht ons in een keurslijf willen stoppen die de ondergang van de Nederlandse identiteit betekent.

Zag een versie van de advocaat Arno van Kessel voorbijkomen die eens klip en klaar uitlegt wat onze verknipte “volksvertegenwoordigers” het volk aan doen.

Zie link: https://youtu.be/3rc6YWOWgpM

Op 1 maart aanstaande houd hij hier een lezing over in Tilburg.

Afgelopen maandag hoorden de boeren in de polder dat de hele polder leeg moet en dat alle bedrijven door de politiek vernietigt gaan worden.

Zie link: https://www.omroepwest.nl/nieuws/4685192/eerste-boeren-krijgen-te-horen-dat-ze-moeten-vertrekken-hele-polder-moet-leeg

Sinds Ruud Lubbers ons in 1992 aan de WHO op het gebied van de gezondheid verkocht heeft zijn we verder en verder dan ooit weg, van onze soevereiniteit.

En dat met instemming van ons koningshuis die daar volledig aan heeft meegewerkt.

Als het koningshuis zo’n hekel aan haar bevolking heeft, waarom stappen ze dan niet op en maken we van Nederland een trotse Republiek der Nederlanden.

Amalia gun ik een normaal leven zonder dit theater dat ze moet spelen. Laat dat meisje lekker haar toekomst zelf bepalen en iets leuks gaan doen.

DE aanstaande verkiezingen van 15 maart zal niets anders opleveren dan een verdere teloorgang veroorzaakt door de huidige politiek. De verkiezingen van de Provinciale Staten zullen het overtuigende bewijs zijn dat we ook hier in Nederland gemanipuleerde verkiezingen hebben. Ga er maar op voorhand vanuit dat de gevestigde zittende ploeg het zo zal draaien dat de Nederlander nog verder de goot ingaat.

Wij Nederlanders zijn op Noorwegen na, de rijkste bevolking van Europa.

Echter er is nog nooit zoveel stille armoede waar te nemen.

De politiek onder Rutte heeft alleen maar ellende veroorzaakt.

De vele niet opgeloste en zelf door Rutte veroorzaakte ellende spelen de inwoners van Nederland parten. Noemt u ze zelf maar op: toeslagenaffaire,- verdwenen kinderen, – Groninger gas,- feitelijk teveel om op te noemen. De lijst is schier oneindig. Niets, maar dan ook niets heeft hij ook maar op enige wijze opgelost.

We zien een duidelijk patroon dat Brussel alles bepaalt en het parlement er voor spek en bonen bij zit.

Nogmaals, we zijn op Noorwegen het rijkste land binnen de EU en zijn in het dagelijks leven wel de ziekste samenleving. Ziek omdat we niet opstaan tegen deze volksverlakkers die onze welvaart verpanden aan de hoogste graaiers en bieder.

Ik heb een bevriende agrariër gevraagd of hij er niet voor kon zorgen dat de boeren eens minimaal twee maanden lang niets meer uitleverden aan de supermarkten etc.

Dat de burgers eens goed voelen hoe het is om niets uit de schappen van de winkels meer kunt halen en uw beroemde blikken voer ook niet meer te verkrijgen zijn.

Kijken of ze dan nog steeds niet massaal achter de boeren gaan staan. Echter het spel is doordacht en dat al tientallen jaren. Jarenlang hebben banken de boeren met geld bestookt om uit te breiden. Niets was te gek en daarbij werd een spel gespeeld waarbij de overheid telkens met nieuwe eisen kwam met betrekking tot hun bedrijfsvoering. Dus de boeren moesten wel investeren: NOODGEDWONGEN !!!!

Menig burger kijkt groots tegen de boeren op maar circa 98% van alle boeren ligt aan een bewust gecreëerd infuus van de bank. Die bepalen de koers.

Nu zijn de banken de loopjongens van de politiek en samen vernietigen beiden ons prachtige landschap en bovenal onze economie.

Het wordt hoogtijd dat Nederland weer een soeverein land wordt. Waarin buitenlandse ondernemingen genationaliseerd worden en dat moet men in heel de wereld doen. Alle buitenlandse belangen terug naar de burgers van dat land.

Oh hoor ik u roepen dat kan niet, dan gaan die buitenlandse ondernemingen ons land uit. In mijn visie is de Nederlandse burger beter af en ook nog eens sterk genoeg om zijn eigen broek op te houden. Als we de EU eens vaarwel zeggen dan houden we enorm veel geld over en zijn alle bezuinigingen een gepasseerd station.

Wij Nederlanders hebben toch die VOC mentaliteit en doorstaan de stormen van het leven. Wij kunnen alles zelf organiseren, maken en verhandelen. Daar hebben we echt geen buitenlanders bij nodig.

Ik roep u op om eens een stevig signaal af te geven en laten we de gevestigde politiek de laan uitschoppen. De tijd is er rijp voor.

Zelfs de secretaris generaal van de EU Stoltenberg erkent dat de EU en de NAVO al in 2014 de oorlog met de Oekraïne hebben voorbereid.

Zie link: Secretaris General Stoltenberg,

https://dissident.one/2023/02/15/secretaris-generaal-stoltenberg-bevestigt-navo-begon-de-oorlog-in-oekraine-in-2014/

En de wereld maar roepen dat Poetin de boze jongen is en gestraft dient te worden.

Polariseren, manipuleren en stigmatiseren. Rutte en Co kunnen er wat van.

 

Ondanks dat ook ik overweeg om niet te gaan stemmen, gezien het getoonde resultaat van de afgelopen 13 jaar van Rutte, waarbij het vertrouwen in de politiek onder de temperatuur van Kelvin is gekomen, ga ik toch.

Nederland is verkocht…..

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

Terug naar boven