Beste lezer, kamerleden en media.

Politiek = malversaties, misleiding, chantage, list en bedrog, fraude en corruptie.

Bovenstaande kwalificatie past naadloos op de kabinetten van de laatste 25 jaar.

Echter sinds het aantreden van een zekere heer Rutte is dit fors toegenomen.

Het blijkt dat een dame met de naam Edith Schippers klaar wordt gestoomd om hem, Rutte, te vervangen. Nog een persoon die met de waarheid niet veel op heeft.

De NRC plaatste een artikel, waarin de teloorgang van het ooit zo rijke pensioenfonds van DSM verworden is tot een potentiële klant van de voedselbank voor pensionado’s.

Edith Schippers malverseert met pensioen DSM.

https://www.nrc.nl/nieuws/2023/01/19/de-verdwenen-pensioenmiljoenen-van-dsm-a4154713

De top inclusief voormalig topman Sijbesma blijven, zoals dat in die kringen normaal is, buiten schot en hebben geen hinder van de malaise. De gepensioneerden hebben het nakijken. Sijbesma, destijds speciaal gezant ten tijde van de corona- waanzin, zal er om lachen.

Denk ik weer aan de geheime afspraken die het Kabinet met de farmacie maakte. Hoe kan het toch dan een oh zo democratisch land zich als een dictatuur gedraagt.

Hetgeen Edith Schippers doet, zou een klein bedrijf zich niet kunnen veroorloven en werd dan subiet beticht van diefstal (pensioengelden) met voorbedachten rade en door elke Rechtbank veroordeelt voor een zwaar economisch misdrijf tot een gevangenisstraf van minimaal zes jaar.

Het AD plaatste een heftig artikel van Sophia van Sorgen die zelf tweemaal kanker overwon en zich inzet voor haar lotgenoten.

Zo langzaam weet wakker Nederland hoe de hazen lopen en dat de farmacie de dienst uitmaakt in de wereld, zie link:

Zo worden we genaaid door de farmacie.

https://www.ad.nl/show/krijg-je-kanker-afschuwelijk-maar-de-farmacie-verdient-er-goed-aan~ad46f673/. Ronduit schrijnend en ik snap niet dat vele medici met deze meute meeheulen. Gelukkig hebben we nog enkele eerlijke medici.

Zoals u weet heb ik tot nu toe zesmaal zowel de 1e als 2e Kamer en media via mijn columns verteld dat ik een aardige Professor ken die een middel had om kanker binnen 24 uur te bestrijden en het middel de goede cellen niet aantastte. Vrucht uit het oerwoud van Indonesië.

Niemand van de leden van zowel de 1e als 2e kamer of de media heeft zich gemeld om hierover te spreken.

Dat zou u als burger toch ook aan het denken moeten zetten.

Herinner u nog de zaak Oekraïne. Dat land zou nooit tot de EU toetreden volgens Rutte en hij had een inlegvelletje waarop dat stond. Amper enkele jaren later zijn we in een oorlog verwikkeld en lijdt Nederland onder de domheid van Rutte’s machtsvertoon.

Dat de EU al sinds 2014 miljarden aan de Oekraïne heeft betaald vindt hij normaal.

https://ejbron.wordpress.com/2022/12/13/bodemloze-put-de-eu-heeft-de-oekraine-sinds-2014-met-e-90-miljard-gefinancierd/

Rutte betaalt wel zoals gebruikelijk. Eerst ontkennen, dan draaien, vervolgens liegen is het gebruikte systeem van list en bedrog. Daar Nederland wel een van de grootste betaler is binnen de EU zijn wij Nederlanders weer de klos.

Vervolgens zegt Rutte dat de gesprekken met de WEF in Davos geen enkele waarde hebben, vooral oriënterend zijn en daar moeten wij als burgers verder niets achter zoeken. Mooi is dan weer te vernemen dat zijn mini-minister Carola Schouten zegt dat de afspraken die er gemaakt worden met het WEF wel degelijk juridisch bindend zijn. 

Hoe kan het toch dat we dit nog langer pikken.

Carola Schouten bevestigt dat de WEF contracten juridisch bindend zijn

https://nieuwrechts.nl/91238-kabinet-erkent-juridisch-bindende-afspraken-met-world-economic-forum/

Minister Kaag is betrokken bij de geplande Foodhubs die ervoor gaan zorgen dat we straks Krekelvlees verplicht moeten gaan eten, terwijl de door de overheid niet-gekochte wetenschappers waarschuwen voor de gevaren van insecten. Alleen vogels zijn in staat dit in hun vertering systeem te verwerken.

Het middel Chitine dat bij alle insecten voorkomt is voor de mens schadelijk en zal lijden of leiden zo U wilt, tot kanker. Lekker zo’n overheid, die haar eigen volk om zeep helpt met ziekmakende voeding.

(Denk nog even aan de Oreo koekjes die met instemming van de Overheid met ammoniak gemengd werd)

Dan kort nog de waanzin van stikstof en Co2. De medeoprichter van Greenpeace Patrick Moore is zeer duidelijk in zijn uitspraak:

https://www.ninefornews.nl/kijk-medeoprichter-greenpeace-heeft-het-helemaal-gehad-met-de-klimaatluchtfietserij/

Er is geen klimaat crisis buiten de verziekte geesten in de politiek, die dit item gebruiken om u te knechten. Co2 en stikstof is een kapstok om u meer belasting te laten betalen.

Ook onze gewaardeerde internationale expert Prof. Dr. Cees de Lange is er duidelijk in: Cees de Lange, stikstof is onzin

https://www.youtube.com/watch?v=0V7mZND-ZSU

Vervolgens zegt en publiceert het IPCC daarover het volgende:

IPCC zegt dat er klimaatprobleem is:

https://www.climategate.nl/2023/01/door-de-mens-veroorzaakte-of-natuurlijke-opwarming-van-de-aarde

Dus het politieke klimaat misleidt ons met valse informatie gestoeld op flagrante onzin van de bewindslieden.

Als men zich verdiept in de natuur en haar historie dan weet u dat zelfs circa 30.000 jaar geleden er in Nederland zelfs een subtropisch klimaat geweest is.

De ouderen onder ons hebben nog op school geleerd dat Europa ontstaan is doordat de grote IJskap  waaronder Nederland lag, smolt. Er was dus geen mens, geen industrie en toch smolt die IJskap. Dus niet de mens is de oorzaak, maar een normaal verschijnsel der Natuur.

Dus 1000 miljard besteden aan klimaatwaanzin is pure diefstal van gemeenschapsgeld. Besteedt dat aan de zorg en voldoende geneesmiddelen gemaakt in eigen beheer.

Kort Corona:

https://stopworldcontrol.com/nl/rapport/?inf_contact_key=b378c9542d2b9485da726953cbc57c6dd18a532c4142cb79caf2b269de1401fa

Financiële uitbuiting:

Het wordt hoog tijd dat de burger op staat en in de benen komt. Alleen massaal werkt dat, kleine groepjes van pakweg 5 a 6000 personen maken geen indruk.

Persoonlijk snap ik niet dat de burger zo mak en zo slaafs is. Voorbeelden te over dat we ronduit besodemieterd worden door Rutte en zijn kliek. Maar laten we eerlijk zijn dit proces loopt al zeker 20 jaar. Sinds we zijn overgeleverd zijn aan de EU is veel kapot gemaakt. Als de burger wist hoeveel geld jaarlijks naar de EU en andere Ngo’s gaan dan stond u nu uit uw stoel op en nam de buurt mee opwaarts naar Den Haag met hooivorken en klepels.

Buiten de contributie die we jaarlijks aan de EU betalen gaan circa 40 miljard jaarlijks naar andere zaken, dan naar de Rechtmatige Nederlandse burger.

Verder nog:

Korte omschrijving:

 1. Jaarlijks tussen de 12 en 20 miljard naar onze banken als borg voor hun handelen.
 2. Invoerrechten van goederen buiten de EU gaan rechtstreeks naar Brussel, waarde rond de 20 a 25 miljard.
 3. Geheime afspraken ons verkocht aardgas kost ons circa 12 miljard
 4. Subsidie aan windmolens /energie transitie circa 6 miljard op jaarbasis.
 5. Al meer dan 12 miljard geschonken aan de Oekraïne.
 6. Zeker al 15 miljard betaald aan het WEF.
 7. Economische schade veroorzaakt door corona zeker 20 miljard
 8. Economische schade veroorzaakt door hoge energiekosten zeker 14 miljard
 9. Schade veroorzaakt door waanzinnige stikstof en Co2 beleid zeker, 20 miljard.
 10. Jaarlijks circa 15 miljard aan de grootaandeelhouder van de Nederlandsche Bank, de familie Rotschild.
 11. Spreek ik nog niet over de verspilling van ambtelijke uren die niets opleveren buiten ellende voor de burger, circa 50 miljard.

Vindt u dit veel. Als de beerput opengaat zullen er nog andere bedragen naar buiten komen, waarvan velen niet eens weet van hebben. U zult schrikken en niet zo’n beetje ook.

Nederland is verdomde rijk, maar door de politiek zijn we arm t.o.v. de rijkdom die we kunnen hebben.

Recentelijk zei de scheidende Voorzitter van de Algemene Rekenkamer dat hij maar 30% van alle boekhoudingen mocht inzien. Een Nationale ombudsman die zegt dat Rutte zich niets gelegen laat aan de ellende in Nederland en dat hij niets voor de burger doet.

Het is volstrekt onbegrijpelijk dat de Nederlandse Burger zich zo gedwee en Deemoedig zijn hoofd op het politieke Hakblok legt om zich te laten onthoofden.

Sta op voordat het te laat is.

Elke samenleving kent zijn wonden. De Azteken gingen ten onder, net zoals de Oude Romeinen, de Egyptenaren, de Grieken, de Inca ’s etc.

Recht uw Rug en gebruik uw gezond verstand, opdat wij als Nederlanders niet in voornoemde rijtje komen te staan.

Wij zijn als burgers een verdomd Rijk land, maar worden geknecht door een politiek systeem dat u kort en arm houdt. Middels:

= malversaties, misleiding, list en bedrog, fraude en corruptie.

Chantage:

Om een deel van de Coronaherstelfonds te krijgen moeten wij onze Pensioenen aan de EU afstaan. Dus om 4,7 miljard euro uit dat fonds te krijgen, moeten wij onze door de burger gespaarde 1500 Miljard euro offeren.

Dat is pure chantage, buiten dat het pure diefstal is. Dat is geld middels premie betaald door de werkenden. Daar heeft een Overheid geen fluit mee te maken.

 https://www.ninefornews.nl/kamerlid-woest-over-pensioenverraad-kabinet-we-worden-keihard-belazerd/

Politiek= malversaties, misleiding, chantage, list en bedrog, fraude en corruptie.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven