HET WEF KABINET, Waarom we daar blij mee moeten zijn.

Beste lezer, kamerleden en media

Het WEF Kabinet. Waarom we daar blij mee moeten zijn.

Diverse ministers zijn in Davos in Zwitserland (geweest) tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van grootindustrielen en andere miljardairs. Zoals Rutte het zelf noemt een praatclubje. Een praatclubje dat de Nederlandse belastingbetaler al vele miljarden euro’s heeft gekost. In een van mijn laatste columns kwam ik al op een gespecificeerd bedrag van bijna 5 miljard euro.

Alleen het afgelopen jaar dus al meer dan 5 miljard. De totale kosten van dat praatgroepje heeft de Nederlandse burger al tientallen miljarden gekost.

Een prachtige lijst van enkele deelnemers zal ik u niet onthouden:

https://www.ninefornews.nl/gastenlijst-world-economic-forum-uitgelekt-deze-nederlanders-gaan-naar-davos/ een nog grotere lijst staat er ook bij dus even doorklikken. De grote mannen van onze industrie staan er netjes op vermeldt.

Dat WEF Kabinet Rutte gaat u in de toekomst goed in de gaten houden. Men maakt 15 – minuten zones waarin u vrij mag bewegen. Wilt u buiten die zone dan moet u dat aanvragen, maar tot die tijd houden ze u met camera’s goed in de gaten.

Zie link: https://www.ninefornews.nl/kijk-britten-protesteren-tegen-15-minutenzones-waar-ze-in-opgesloten-worden/

Ook in Australië en New Zeeland zijn ze al ver met deze plannen. De gemeente Apeldoorn zit al ramvol met camera’s die elke voetstap van u volgen. Uw privacy is verworden tot een spel binnen Monopoly. Bent u het kwijt dan gaat u naar de gevangenis.

Daar waar velen, die deze zaken wel hadden onderzocht en al in 2020 gevonden hadden werden Wappies genoemd, echter de complottheorieën blijken keiharde feiten te zijn die een onderwerping van de Nederlandse burger tot gevolg heeft.

Feitelijk hebben we dat bewijs niet meer nodig. Als een Kabinet zo vaak liegt, bedriegt, zo vaak de rechterlijke macht aan haar zijde vindt, dan mogen we constateren dat van een vrije democratie niets meer over is en de technocratische dictatuur een volledig feit is.

Een WEF Kabinet is zo gek nog niet. Kijken we naar wat de politiek heeft gepresteerd dan is dat niets tot vrijwel niets. Eerder RAMPZALIG

Armoede in de wereld: niet verholpen.

Oorlogen in de wereld niet verholpen

Honger in deze wereld niet verholpen

Onnodige bureaucratie, niet verholpen.

Oorlog in Oekraïne in gezogen door de politiek, niet verholpen

Gasprobleem Groningen, niet verholpen

Politiek veroorzaakte polarisatie in de samenleving, niet verholpen

Uit huis geplaatste kinderen, niet verholpen

Stikstofbeleid veroorzaakt, niet verholpen

Co2 waanzin veroorzaakt, niet verholpen.

Zorg aan het infuus, niet verholpen.

Dus dat die groot-industriëlen dit nu willen gaan doen is vrij logisch. Die zien welk een proeve van onbekwaamheid de politiek heeft getoond, maant hen tot actie.

Echter die groot-industriëlen zien ook de mogelijkheden om alles naar hun zin, voorwaarden en eisen te organiseren.

Dat dit ten koste gaat van het welzijn van de burgers interesseert die producenten niets, maar dan ook totaal niets.

Dat houdt verder in dan elke politieke kleur op termijn dan ook verdwijnt en dat alle politici afgedankt gaan worden door de elite der Giganten zoals BlackRock Vanguard etc. Waarom zou je nog politici betalen als ze niets nuttigs doen.

Dit alles onder de bezielende leiding van de familie Rotschild/ Rockenfeller met als zetbaas de heer Klaus Schwab, u weet wel de baas van Mark Rutte.

Met een chip onder uw huid bent u 24/7 365 dagen in het jaar te volgen.

 

Oorlog Oekraïne

Onder de bezielende leiding van de VS, NAVO en de EU zijn we dus in de 3e wereldoorlog aangeland. Dat het westen deze oorlog nooit en te nimmer zal winnen heeft de volgende oorzaak.

Stel dat het westen Rusland zou veroveren dan wordt het westen de buurman van China. Dat is iets wat nooit en te nimmer zal gebeuren, omdat China dat helemaal niet ziet zitten. Chinezen vinden de Amerikanen de grootste bedreiging voor de wereldvrede en daar hebben ze als men de geschiedenis van de vele oorlogen die de Amerikanen al veroorzaakt hebben, gelijk in, dus niet verwonderlijk.

Daarnaast is men de hegemonie in de wateren om Taiwan, India etc. van de Amerikanen een doorn in het oog van de Chinezen.

China is een land waar de groeipotentie enorm is en dat is een doorn in het oog van de Amerikaanse politiek. Dat men daar zelf de oorzaak en schuld aan heeft, begrijpt men blijkbaar niet.

Het Westen moet nog meer wapens, en ander moordtuig richting de Oekraïne sturen, zodat we zeker gaan ervaren wat de macht en kracht van een Russische atoombom kan veroorzaken. Zoals een oud-militair die in Afghanistan had gevochten het zo mooi zei:

Als Poetin op die knop drukt hoop ik dat ie op mijn huis valt, dan ben ik het eerste van de ellende af. Dan hoop ik persoonlijk dat die 2e bom op mijn huis valt, want in die wereld die er dan overblijft zal het kommer en kwel zijn en alles te danken aan ons dom Kabinet.

Het WEF Kabinet. Waarom we daar blij mee moeten zijn.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven