Pandemie of Plandemie

Pandemie of Plandemie.

Ik dank de vele mensen die me weten te vinden en waarvan ik vaak zeer waardevolle stukken onder ogen krijg en die af en toe schrikbarend onthullend zijn.

Zo kreeg ik van een arts een verhelderende video link doorgestuurd van een zeker Dr. Judy Mikovits. Deze Amerikaanse dame openbaart zaken die het daglicht niet verdragen mag.

Ik had hier graag de link in willen plakken, maar zie alweer dat de link verwijderd is. Facebook heeft hem alweer verwijderd

De opname is gemaakt door een filmmaker Mikki Willis.

Hij interviewt haar en ze verteld dat ze zonder een vorm van aanklacht vijf jaar opgesloten heeft gezeten in een gevangenis.

Zo gaat dat nu eenmaal als je de waarheid openbaart. Het stuk heet dan ook Plandemic.

Vrij vertaald, de corona pandemie is een vooropgezet plan van een stel verknipte wereld figuren die de absolute macht willen hebben.

Als nuchter mens, die ik ook ben maar bovenal realistisch, denk je wat een rare situatie dat men de waarheid wil verbloemen.

Toch kan ik een link van haar inzetten:

Dit is de link naar haar boek dat ik vandaag heb besteld:

https://books.google.nl/books/about/Plague_of_Corruption.html?id=P6GCxQEACAAJ&redir_esc=y

In haar video komen ook een aantal andere artsen aan het woord die bevestigen dat het corona virus een vooropgezet plan is.

Een tweetal artsen zeggen dat een Lock down juist de verkeerde methode is en totaal tegenovergesteld van wat je bij dit virus wel moet doen.

Als je dat afzet tegen de heersende opinie van het Kabinet en het RIVM is dat onthutsend.

Hun motto is: Geen handen wassen, Niet ontsmetten en veel bij elkaar komen om de weerstand te verhogen.

Hun betoog is ook helder, als je de mensen verplicht thuis laat zitten verlaagd dat hun weerstand en als men dadelijk weer naar buiten mag gaat het virus nog sneller dan je hoopt in de aanval.

Zo ervoer ik eenzelfde opinie in 2004 bij de operatie van een helaas te vroeg overleden broer Pim. De assistent van Prof. Dr. Otto van de Uniklinik in Mainz kwam aan de koffietafel waar ook nog gerookt werd, het infuus aanleggen. Ho zei ik, is dit niet wat ongezond in dit verontreinigd hok c.q. rokershol.

De assistent keek me aan en legde het simpel, en nog net niet vermanend uit.

Meneer Smeets, als je te klinisch zaken behandeld bouw je geen weerstand op. Bacteriën en virussen zijn een onderdeel van ons leven en zullen ons altijd begeleiden. Zonder hen hadden we geen bestaansrecht. Bam, dat was een ontnuchtering.

Dus is het beleid van de narcist M. Rutte en zijn RIVM een verkeerde benadering in de oplossing van het probleem. Natuurlijk ga je als je symptomen van een griep hebt niet naar ouderen en zwakken in de samenleving, maar dat deed een verstandig mens voorheen ook al niet. Als je niet fit bent ga je niet naar je Opa of Oma die ziekelijk zijn. Dat doe je niet.

Terug naar de video van Dr. Judy Mikovits op Facebook. Bovenstaande video is dezelfde en ik hoop dat die blijft staan.

Natuurlijk zijn er medici die haar weer aanvallen. Zo zit deze wereld nu eenmaal in elkaar. Er is maar een waarheid en dat is de politieke waarheid en haar aanhangers die niet openstaan voor andere inzichten.

En als je die andere inzichten telkens weer uit de lucht haalt en van het internet laat verwijderen, dan heb je iets te verbergen.

Als je een zuiver geweten hebt, hoef je geen angst te hebben. Dan verwijder je niets. Logisch toch ?!

Als je de waarheid wilt verbloemen, dan haal je zoiets uit de lucht. Een ieder mag toch vrij zijn mening geven. Of mag dat alleen in een democratische dictatuur?!

Plandemie of een pandemie?!

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven