politici ter verantwoording geroepen

Geachte Kamerleden en media.

 

Als raadslid wist ik dat de ambtenarij een gekleurde versie van veel zaken tovert. De waarheid is niet meer betrouwbaar, zo blijkt en bleek.

 

Recent deelde de heer van Houwelingen aan de heer Sjoerd Sjoerdsma mede dat hij zich mogelijk ooit voor een tribunaal zou moeten verantwoorden.

Nu weet ik dat veel politici blindelings afgaan op de door de overheid verstrekte informatie en die als de Bijbel lezen. Echter daar staan ook onwaarheden in.

Afgelopen week was de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fullmich in Polen alwaar ze ook een Tribunaal opgericht hebben om de “schuldigen” van het corona beleid te berechten.

 

Nu is het zover dat er een volwaardige rechtszaak gestart kan worden omdat men een groep van Rechters – Advocaten en Aanklagers heeft gevormd die dit gaan behandelen.

Dus beste Sjoerd, de heer van Houwelingen heeft u alleen maar correct gewaarschuwd.

https://www.ninefornews.nl/reiner-fullmich-kondigt-aan-eind-dit-jaar-komt-er-een-internationaal-tribunaal/

 

Zelfs een Italiaanse rechter roept op om de verantwoordelijken van dit corona debacle te berechten.

Italiaanse rechter staat op tegen de terreur en vraagt om Neurenberg 2.0

https://www.ninefornews.nl/kijk-italiaanse-rechter-wil-dat-machthebbers-voor-nieuw-neurenberg-tribunaal-worden-gebracht/

 

Las van de week een uitspraak: Als door bijvoorbeeld Pepsi of Unilever door hun product 48 personen waren overleden, dan werden die bedrijven stilgelegd. Nu er een virus rondwaart dat met eenvoudige middelen is te verhelpen waardoor niemand of amper iemand in een ziekenhuis terecht komt, laat men de veroorzakers van deze ellende te weten het Kabinet, vrijuit gaan.

 

In India,  beste Sjoerd Sjoerdsma, kijken ze al anders aan tegen Bill Gates. Daar hebben vele honderdduizenden jongens die voor polio werden behandeld, en waar de heer Gates wat extra middeltjes bij-spoot, geleid tot schrikbarende gehandicapten kinderen.

Advocaten in India gaan de heer Gates aanklagen voor moord door schuld.

https://www.ninefornews.nl/bill-gates-in-india-aangeklaagd-wegens-vaccinmoord/

 

Indiase advocaten vervolgen Bill Gates

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-in-indias-hooggerechtshof-aangeklaagd-voor-covid-19-vaccinmoord-doodstraf-geeist/

 

In Nigeria deed Billy Gates hetzelfde. Veel vrouwen werden ingespoten met een vaccin van Bill Gates. Het gevolg dat meer dan EEN miljoen vrouwen in Nigeria onvruchtbaar zijn geworden. Ook daar is een rechtszaak in de maak tegen Gates.

 

Corona is een duidelijke politieke strategie van de elite en heeft totaal niets met de gezondheid van ons als burgers te maken.

Als dit Kabinet daadwerkelijk en oprecht zo begaan waren met onze gezondheid dan hadden ze allang de test met hydroxychloroquine-azitromycine en het brisant noodzakelijke ZINK uitgetest. Maar nee, men blijft hameren op een vaccin waarvan velen weten dat het de dood zal veroorzaken.

 

Met twee weken hadden we helder en duidelijk dat voornoemde kuur werkzaam was geweest, echter men weigert halsstarrig een andere wetenschap uit te proberen en als je dat weigert heb je iets te verbergen. En ja, hydroxychloroquine is sinds 1955 meer dan 100 miljoen maal gebruikt zonder enige schade aan welk orgaan dan ook.

 

Als overheid neemt men zelfs bestelde kuren zoals Ivermectine en hydroxychloroquine via de douane in beslag. Dat doe je alleen maar als je weet dat je als overheid fout zit.

 

Een waardeloos vaccin waarvan de top wetenschappers van de wereld al waarschuwden dat het de populatie zal halveren. Die waarschuwden al voor het feit dat juist de gevaccineerden eerder dood zouden gaan. Na je 70ste had je nog vijf jaar te leven voor overlijden veroorzaakt door het vaccin, jongeren hadden tien jaar de tijd tot overlijden.

https://www.ninefornews.nl/huisarts-meerderheid-patienten-die-ik-de-afgelopen-5-weken-moest-insturen-naar-ziekenhuis-is-volledig-gevaccineerd/

 

Schotland, 89% van de doden waren gevaccineerd, wat raar toch beste kamerleden

https://dissident.one/2021/11/27/24060/

Wales 87 % is gevaccineerd en ligt in een IC bed. Gevaccineerd en toch in het ziekenhuis, dan waren de ziekteverschijnselen toch niet verontrustend en de gevaccineerden liggen massaal in een ziekenhuis
https://www.ninefornews.nl/wales-87-van-de-ziekenhuispatienten-met-corona-is-gevaccineerd/

Dat u ooit ter verantwoording geroepen zult worden is duidelijk, Al is het maar bij de Schepper. Maar een Volkstribunaal zal er ook komen. Dat u dit niet prettig zult vinden is begrijpelijk, maar de burger is het beu om op te draaien voor leugens verteld door met name de jongens Mark en Hugo.

En als Mark niet begrijpt waarom hij de boodschap niet kan overbrengen dan zou hij eerst zijn lange lijst met leugens en bedrog moeten raadplegen. Een leider/lijder die zoveel en zo vaak de kluit belazerd heeft, gelooft men niet meer. Zijn vele gebroken beloftes zijn niet meer te tellen. Zijn tijd is voorbij en dit land wil een eerlijke en bekwame leider. En niet eentje die “ gespeelde spijt “ tovert om zich kwetsbaar en dienend aan zijn volk op te stellen. Die truc, daar trappen de wakkeren onder ons niet in.

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

Terug naar boven