EEN HOOPVOL 2022 WAARIN DE DEMOCRATIE OVERWINT

Beste lezer.

Als eerste wens ik u allen een gezond en in vrijheid 2022.

Dat we de weg omhoog weer vinden en terreur van de politiek vaarwel kunnen zeggen.

Ik neem u even mee naar een aantal jaar geleden toen de toenmalige President van het bedrijf Nestlé zei dat zijn firma het alleen verkooprecht had op water en dat water geen eerste levensbehoefte was. Hoe ziek kan men zijn. Wellicht herinnert u zich nog dat de producent van Round Up het alleenrecht van zaden voor de kweek van groenten etc. eiste en dat niemand anders in de wereld nog zaden zou mogen verkopen. Round Up is overgenomen door de Bayer groep.

Dat waren de eerste tekenen van een andere aanstaande wereld-orde

Als u onderstaande link eens opent, waarin een video van Tim Gielen is te zien gaan u zeker de oogjes open, althans dat hoop ik.

https://www.stopworldcontrol.com/nl/monopolie/

Op een heldere manier wordt u duidelijk gemaakt dat er een spel ontstaan is waarbij de burger straks de slaaf is van de industrie. Onze democratie hebben diverse kabinetten verkwanseld onder het mom van globalisering waarbij de grote bedrijven de regie over ons leven eisen.

Verder ziet u dat er een nieuw kabinet aan zit te komen dat tekenen van bevoogding kent.

Neem u even mee terug naar een periode waarin de grote partijen de regie van de Europese politiek overnemen.

U weet beslist nog wel dat er een zekere heer Berlusconi in Italië president was, die feitelijk uit de EU wilde stappen. Dat was de EU niet welgevallig en dus werd President Berlusconi vervangen door adepten van de EU. Uit het niets kwamen er mensen uit de school van de grote bank Goldman Sachs, Goldman Sachs is een werkmaatschappij van de bankiersfamilie Rothschild die eigenaar is van 95% van alle centrale banken in heel de wereld. Is tevens de grootaandeelhouder van onze eigen Nederlandsche Bank.

U herinnert zich de heren nog wel. Draghi, Rossi en Macron. Ze werden als zetbazen namens Rothschild in de EU neergezet.

Rothschild is ook de enige financierder van de farmacie en dat gaat over vele schijven, poppetjes en NGO organisaties. Rothschild eigenaar van de covid test: https://nl.espacenet.com/searchResults?PL=true&ND=5&DB=&query=PR%3DUS201562240783P

Rutte en Maxima bij Klaus Schwab

https://www.ninefornews.nl/wat-bespreken-rutte-en-maxima-hier-met-klaus-schwab-great-reset/

WHO plande al in 2010 de corona pandemie
https://www.frontnieuws.com/forbes-magazine-in-2010-waarom-heeft-de-who-een-pandemie-in-scene-gezet-en-waarom-is-dat-artikel-verwijderd/

Vaccin Paspoort al in 2019 besteld
https://dissident.one/2021/03/11/paspoort/

93 jarige spreekt zich uit tegen de Jodenster
https://www.ninefornews.nl/93-jarige-holocaust-overlevende-noemt-eindeloze-lockdowns-erger-dan-nazi-duitsland/

Hebben we het over het WEF dan zien we een zelfde strategie. Er komen mensen in de politiek terecht die bindingen hebben of in loondienst zijn van het WEF – World Economic Forum

Zelfs de toekomstige minister van Onderwijs Robert Dijkgraaf is een gewaardeerd lid van het WEF en ja hij heeft er zelfs een eigen website op staan: https://www.weforum.org/people/robbert-dijkgraaf

Dat is toch de kat op het spek binden en als de burgers in Nederland nog steeds niet doorhebben dat we door de politiek zijn verkocht. Dat gebeurd waar we bij staan en accepteren het blijkbaar.  Toch merken we een kentering in het accepteren van de zeer voor onze economie vernietigende maatregelen

https://www.ninefornews.nl/op-het-ministerie-van-onderwijs-komt-een-rabiate-world-economic-forum-minister/

Het jaar 2022 wordt een jaar van veel veranderingen. Hetzij dat we slaafs aan de leiband lopen van de politiek, of dat we een geweldloze gouden greep gaan doen om onze democratie weer terug te krijgen. Het verzet groeit en steeds meer burgers zien dat we vernageld worden door de politiek. Dat de dames en heren in Den Haag dat anders zien, snappen we donders goed.

Geef maar eens toe dat je gefaald hebt, Geef maar eens toe dat de politiek onze soevereiniteit verkwanseld heeft. Dan heb je als kamerlid geen normaal leven meer en zijn de rapen gaar.

Daarom roep ik alle kamerleden op haar werk als volksvertegenwoordiger weer op te pakken en ons te ontworstelen uit de klauwen van de grote bedrijven waaronder het WEF.

Het is de bevolking die vertrouwen in u stelde, dus stel ze niet teleur.

Ik wens u allen een heel fijn jaar waarin we regie terug gaan nemen.

 

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven