CDC GEEFT HAAR FOUTEN TOE. PROF. DR. CONNIE JIMINEZ SPREEKT OP PERSOONLIJK TITEL, SLIK MEER VITAMINE C EN D

Beste lezers,

Zoals zo vele wakkeren onder ons wordt het CDC ofwel de Amerikaanse RIVM nu ook wakker.

Al die Wappies hebben het beter gezien dan heel de media bij elkaar. Dat er ooit een moment van afrekening komt moge duidelijk zijn. Maar laat dat dan over aan de Burgerrechtspraak.

Ook de vele artsen die streden voor hun patiënten zoals een Rob Elens worden nog geridderd voor hun HELDEN-MOED omdat ze dat deden wat vele anderen di ook de Eed van Hippocrates hebben afgelegd niet uitvoerden maar slaafs de overheid volgden.

Kijkt u ook even naar deze link van Vrouwen voor Vrijheid. Scroll even naar de foto in het artikel en start de video.

Even de tijdlijn opzoeken op 1.02.

Daar zegt het hoofd van het laboratorium van het AMC op persoonlijke titel Prof. Dr. Connie Jiminez iets zeer helders.

https://www.ninefornews.nl/professor-amsterdam-umc-spreekt-zich-uit-ik-kan-niet-meedoen-aan-een-systeem-dat-leidt-tot-vaccinatiedwang/

Net zoals een Nederlandse arts werkzaam in Barcelona die bij aanvang van de door de politiek veroorzaakte ellende in april 2020 dat hij al zijn naaste medewerkers in zijn specifieke team s’ avonds en s ’nachts nog persoonlijk zijn medewerkers een enorme shot vitamine C heeft gegeven. Hij en zijn team stonden vol in de vuurlinie en niemand van zijn team werd ziek of viel uit.

Maar daar kunnen de vriendjes van ons kabinet werkzaam bij de knaapjes van de farmacie niets mee. Dan raakt hun vriendschap bezoedelt maar dat er duizenden mensen lijden onder de dadendrang van narcistische politici is des te stuitender, maar interesseert ze totaal niets. Het politiek proces zal doorgang vinden en de burger is het slachtoffer van zieke geesten. Daarin gesteund door de media die haar rol als controleur van de politiek al tientallen jaren faalt.

Met dank aan een wetenschapper die me een helder verslag gaf van de https://www.canadiancovidcarealliance.org/  en als u dat even tot u laat komen.

Covid is niets meer dan een door de politiek veroorzaakte ziekte. Zeker als de grote man van Pfizer zelf zegt dat hij nog nooit een levend virus heeft gezien maar alleen op basis van aannames acteert, pure misleiding.

CDC erkent dat zowel SARS-1 als SARS-CoV-2 in lab gecreëerde chimera virussen zijn

Posted on 04/01/2022

—————————————————————————————————————————————–

… of is dit de zoveelste afleidingsmanoeuvre van het almaar pijnlijker wordende feit dat het de Covid injecties zelf zijn die massale ziekte en dood veroorzaken?

—————————————————————————————————————————————–

Vorig jaar weggelachen als een complottheorie van ‘wappies’, maar nu openlijk erkend door de Amerikaanse CDC: het SARS-CoV-2 coronavirus dat Covid-19 zou veroorzaken is een chimera virus, en kan daarom uitsluitend en alleen in een laboratorium zijn gecreëerd. Bovendien geldt dit volgens de CDC óók voor SARS-1, waar in het begin van deze eeuw even grote paniek over werd gezaaid, maar dat eveneens een storm in een glas water bleek te zijn. Ik schreef onlangs nog dat de Chinezen dit al heel lang weten, en SARS-1 als een Westerse biologische aanval hebben opgevat. Zij zouden daarom vergevorderde, mogelijk reeds in uitvoering zijnde plannen hebben ontwikkeld om het Westerse Rothschild-Rockefeller imperium ten val te brengen.

‘Vandaag heeft de Division of Select Agents and Toxins van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) een interim Finale Regel gepubliceerd waarmee SARS-CoV/SARS-CoV-2 chimerische virussen, voortkomend uit enige doelbewuste manipulatie van SARS-CoV-2 om nucleotiden (zuren) die coderen voor SARS-CoV virulentie factoren, aan de lijst van HHS selecte middelen en toxinen toe te voegen. Daarnaast is het werk om dit chimerische virus te creëren een ‘geheim experiment’, en vereist toestemming vooraf van de CDC voordat het experiment wordt uitgevoerd.’

Een hersenschim

Volgens de Van Dale is een chim(a)era een ‘dier of plant met genetische eigenschappen van twee verschillen rassen of soorten, hetgeen door het kunstmatig mengen van cellen van twee embryo’s resp. door enting tot stand is gebracht.’ (onderstreept toegevoegd). Een Chimaera (met hoofdletter) is een ‘vuurspuwend (Grieks-)mythologisch monster, met leeuwenkop, geitenlijf en slangenstaart.’

Het afgeleide verwante chimère is een ‘droombeeld, hersenschim’; chimerisch wordt omschreven als ‘monsterachtig, hersenschimmig’. Als de afgelopen twee jaar iets een hersenschim (‘iets dat alleen in de verbeelding bestaat of mogelijk is’) is gebleken, dan is het wel de corona pandemie. Zelfs de gerenommeerde British Medical Journal heeft onlangs toegegeven dat die ‘pandemie’ alleen op het Tv-scherm en het corona dashboard bestaat.

En vergeet ook niet de R&D president van vaccinproducent Novavax, die voor de camera’s van CNN erkende niet de beschikking te hebben over het Covid-virus, maar daar enkel een digitaal model van te hebben (!!). Ook dit was in 2020 en 2021 een ‘wappie’ complottheorie, weet u nog? Al die ‘bekende Nederlanders’ die op TV meenden een bijdrage te moten leveren aan het ongegeneerd haatzaaien tegen de mensen die iets anders durfden te beweren dan dat corona een vreselijk killervirus is, en we ons daarom allemaal tot in het oneindige met experimentele genmanipulatie stoffen moeten laten inspuiten, waarvan de vaak zeer ernstige gevolgen nooit meer ongedaan te maken zijn?

Vrij onderzoek verboden – wat mogen wetenschappers niet ontdekken?

De CDC heeft van meet af aan geweten dat het verhaaltje dat het coronavirus van een Chinese vis/vleesmarkt afkomstig zou zijn (de beruchte vleermuissoep) je reinste flauwekul was. Dat onderstreept nogmaals dat alle overheden hier eveneens van op de hoogte moeten zijn geweest, en de media dus in heel 2020 doelbewust een glasharde leugen hierover hebben verspreid. Niet voor niets heeft de CDC het onderzoek naar SARS-1 en SARS-2 nu ‘geheim’ (lett. restricted = beperkt) verklaard, zodat er nu speciale toestemming voor nodig is.

De Amerikaanse overheid wil dus uit alle macht voorkomen dat wetenschappers achter de ware samenstelling van deze virussen komen, en daardoor kunnen achterhalen wie of waar deze kunstmatige pathogenen zijn gecreëerd. Of er misschien wel achter zouden kunnen komen dat de overheid deze virussen helemaal niet in zijn bezit heeft, en ze inderdaad alleen maar ‘op papier’ bestaan?

Natuurlijk heeft Facebook de Wikileaks-Italy groep die deze informatie publiceerde meteen geblokkeerd, zogenaamd omdat dit ‘fysiek geweld’ zou kunnen veroorzaken. En wellicht klopt dat deze keer ook wel, want als miljoenen mensen wakker worden en erachter komen dat ze door hun eigen bestuurders en media enorm belazerd zijn, en ze al twee jaar lang voor helemaal niets in de ellende zijn gestort, dan is het niet ondenkbaar dat een volk wraak wil te nemen voor hun verziekte leven en toekomst.

‘Dus wereld, wat gaan jullie hieraan doen?’

‘Dus wereld, nu jullie weten dat SARS-CoV-2 in een lab werd gemaakt, en nu jullie weten dat het de overheid was die de creatie van SARS-CoV-2 heeft gefinancierd, en zo de Covid-19 uitbraak triggerde die miljoenen heeft gedood, complete economieën en bedrijven heeft geruïneerd, de persoonlijke financiën van mensen heeft verpletterd, die kinderen heeft beschadigd door sociale isolatie – wat gaan jullie hieraan doen?’ schrijft de Amerikaanse radiohost Hal Turner.

‘Of is een bio-aanval op uzelf door uw eigen regering iets dat u zomaar over uw kant laat gaan? Is de dood van uw familieleden door een virus dat door de overheid is gefinancierd iets dat u zomaar accepteert, zonder er iets tegen te doen?’ (1)

Wat nu als die bio-aanval ietsje anders in elkaar zit, en het specifieke Covid-19 ziektebeeld niet wordt veroorzaakt door een (verondersteld) virus, maar door de injecties zelf, zoals ik vorig jaar al suggereerde? (Het Covid ziektebeeld – inclusief de statistieken – was immers naadloos overeenkomend met een gewone griep, totdat grote aantallen mensen waren geïnjecteerd, en plotseling steeds meer mensen geveld werden door trombose, hersenbloedingen, hartstoornissen, auto-immuunziekten, etc..

Geplande volksopstand om weg vrij te maken voor wereldregering?

En roept Turner hiermee op tot iets wat de hoogste echelons van de globalistische elite volgens sommige bronnen juist zouden beogen, namelijk een wereldwijde massale volksopstand tegen de huidige regeringen, zodat de chaos die ontstaat als die met geweld zijn afgezet wordt aangegrepen om een wereldregering als ‘reddende engel’ te presenteren?

Met andere woorden: worden de verraders van hun eigen volken – door gewetenloze bestuurders die , zoals twee dagen geleden in Amsterdam, zelfs zover gaan door vreedzame demonstranten opzettelijk door de M.E. in de val te laten lokken en in elkaar te laten meppen – straks zèlf verraden door hun grote meesters achter de schermen? Offeren regeringen en parlementen nu hun eigen burgers op voor Agenda-2030 / de Great Reset (‘Build Back Better’), om straks zelf op het offeraltaar te belanden, samen met de grote media kopstukken die over belangrijke onderwerpen al jarenlang louter leugens verspreiden?

Laten we hopen dat ‘onze’ bestuurders tijdig bij zinnen komen en weer de kant van hun volken gaan kiezen, voordat het voor beide partijen definitief te laat is.

Xander*

(deels) (1) Hal Turner Radio Show

* De reactiemogelijkheid is sinds gisteren voorlopig uitgezet. Een nadere uitleg hierover volgt een dezer dagen nog. Bedankt voor uw begrip. – Xander

Zie ook o.a.:

2021:

29-12: Hulppunt opgericht voor familie van complotdenkers (die keer op keer gelijk krijgen)
24-12: Novavax minder schadelijk? ‘Omicron variant is het echt goede vaccin
23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd22-12; British Medical Journal: De pandemie bestaat alleen op TV en het corona dashboard (/ Immunologie expert Pierre Capel: Omicron kan redding voor mensheid zijn (en is daarom ramp voor regeringen)
20-12: Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen
18-12: CDC verwacht vanaf kerstmis 15.000 vaxdoden per week, maar Covid krijgt de schuld ( / ‘Halverwege 2022 wereldwijd minstens 10 miljoen mensen gestorven door Covid injecties’)
16-12: Immunologie expert Pierre Capel: ‘De booster is bloedlink; oversterfte is 40%’ (/ mRNA uitvinder dr. Robert Malone: ‘Covid injecties richten onomkeerbare en onherstelbare gezondheidsschade aan kinderen aan’ )
10-12: Jacob Rothschild bespot in vermeende brief de mensheid en vooral naïeve vaxxers (/ Tycoon van meest gehate familie op aarde bevestigt dat Covid een hoax is bedoel om de hele wereld te onderwerpen aan een communistische dictatuur zoals in China – ‘Deze vaccins zijn het meest uniforme en alomvattende psychologische wapen dat ooit werd bedacht om het menselijke gedrag te controleren’)
15-12: Brief gestopte verpleegkundige: ‘In ziekenhuizen regeert religie van angst, maar ik zie alleen maar ellende met het vaccin’
14-12: UK Health Security Agency bevestigt forse schade immuunsysteem door Covid injecties
09-12: Analist Erik Boomsma: ‘Wereldwijd nu al meer vaxdoden dan Joodse slachtoffers Holocaust’
……………
18-09: Ex-Forbes redacteur over Aziatisch plan om het Westerse Rockefeller-Rothschild imperium ten val te brengen
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
22-04: Professor gearresteerd na citeren plan van Jacques Attali om wereldbevolking tijdens fake pandemie deels uit te roeien ( / Attali, adviseur van Mitterand en Sarkozy, en mentor van Macron: ‘Ze zullen geloven dat het voor hun eigen bestwil is – De bangen en dommen zullen uit zichzelf het slachthuis ingaan’)
17-01: Bankier Benjamin de Rothschild, lid van meest gehate familie op aarde, overleden ( / Rothschilds aan de top van de wereldwijde machtspiramide, het systeem van ‘Het Beest’ dat aan zijn finale machtsgreep is begonnen)

Een heel fijn 2022 waarin en waarvan ik hoop dat het de meeste burgers helder maakt, dat we slachtoffer zijn van een op wereld niveau door de politiek veroorzaakte pandemie.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

Terug naar boven