NIEUW BELEID

Nieuw Beleid.

8-1-2022

Geachte lezer,

Zag zes EP leden uit Brussel een verklaring afleggen over de waanzin van de coronamaatregelen. Een Duitse dame zei zelfs dat tot nu toe er geen enkele politiek elite waar dan ook ter wereld in de afgelopen honderden jaren, zich ooit iets van de burger heeft aangetrokken.

Kijk eens naar de ellende die Rutte heeft veroorzaakt. De economie kapot gemaakt en dat op basis om een werkzame medicatie te verbieden ten faveure van de farmacie.

WANT DAT IS DE BASIS VAN HET PROBLEEM, HET WEIGEREN VAN WERKZAME MEDICATIE EN DAT ALLES OMDAT DE VRIENDJES (FARMACIE) NIETS AAN INKOMEN MOGEN MISSEN.

Als men dat gewoon had toegepast waren al de zinloze maatregelen niet nodig geweest.

Het feit dat de farmacie niet verantwoordelijk is voor eventuele schades, moet u aan het denken zetten. Er is niemand in Nederland iets kan leveren zonder aansprakelijke te zijn voor schades.Staat netjes in ons Burgerlijk Wetboek

Korte opsomming van de medische eenzijdigheid.

  1. Bacteriofagen als vervanger van antibiotica die al 100 jaar in Georgië wordt toegepast. Is verboden
  2. Bisfenol dat in de vullingen bij uw tandarts wordt gebruikt is zwaar kankerverwekkend. Eigen ervaring, helaas. Wordt niet verboden.
  3. PMMA waar uw tandprothese van gemaakt worden daar zit dus PMMA in dat ook kankerverwekkend is, terwijl er wel degelijk materiaal is dat wel goed is. Niet verboden.
  4. Werkzame homeopathie wordt stelselmatig verketterd terwijl alle medicijnen van oorsprong een natuurlijke plant of vrucht kent. Echter de farmacie maakt er een slap en ziekteverwekkend middel van zodat ze nog meer rommel kunnen verkopen.
  5. Alle medicatie is feitelijk symptoom onderdrukking.
  6. Gezonde voeding en lessen in het gezond bereiden van voeding zou men op school moeten leren gezien het feit dat er onder de jeugd een explosie van obesitas te zien is. Straks allemaal vanaf hun 40ste diabetespatiënt.
  7. De zoetstoffen die veel fabrikanten toevoegen i.p.v. suiker is nog giftiger omdat het ons zogenaamd gezonder zou maken, hetgeen niet zo is.

Het Nieuw Beleid dat ik in 2012 schreef heeft een medestrijder op zijn blog gepost.

Hierbij de link: https://religieenpolitiek.blogspot.com/2022/01/het-boek-ziek-van-de-politiek-zoals.html#more

Als Nederland echt opstaat en dit idee eens wil uitproberen, zijn we in een klap van een hoop politieke ellende af.

Denk erover na en laten we dit eens door heel Nederland gaan uitrollen via de alternatieve media. De MSM zal ons doodzwijgen of aanvallen. Tja het gebruik van hersens is niet iedereen gegeven ongeacht de Universitaire opleidingen die men veelal heeft.

Sjef Smeets.

Columnist

Auteur

Innovator

Vm. raadslid-lid korps Rijkspolitie-ondernemer-klooster leerling

Terug naar boven