OOK EDITH SCHIPPERS WERKTE VOOR HET WEF

Beste lezer,

 

Hierbij een artikel van NFN en daarin is goed te lezen dat de hele pandemie een vooropgezette actie der rijken is. Je kunt het je als gewone sterveling niet bevatten dat er types op deze wereld rondlopen die alles willen bezitten.

Kijk snel naar het ingesloten rapport van het WEF zelf waarin ze dus al in 2018 stappen richting een totalitair systeem willen gaan.

https://www.ninefornews.nl/kijk-eens-aan-wef-ontwikkelde-in-2018-digitaal-reispaspoort-dat-kan-worden-uitgebreid-met-vaccinatiebewijs/

Met dank aan de tomeloze inzet van Pepijn van Houwelingen komt steeds meer informatie naar boven die bevestigen dat diverse Ministers daadwerkelijk voor het WEF werken.

https://twitter.com/DorrestijnJohan/status/1474300047273742366?t=5nkRdlYksuTQfNJ85se4hA&s=19

Zelfs een Edith Schippers werd door het WEF bedankt voor haar goed werk om de beginselen van het WEF uit te dragen. Dat is in mijn ogen landverraad ten top.

https://www.ninefornews.nl/naast-bruno-bruins-en-sigrid-kaag-was-ook-minister-edith-schippers-wef-projectleider/

Even verder lezen en dan ziet u de brief aan Edith Schippers. Men is dus al zeer geruime tijd bezig om onze vrijheid af te pakken en er een Chinees systeem van te maken.

Leuk om te weten dat cannabis uw gezondheidsmaker is: vandaag staat het zelfs in de Telegraaf en het AD. Maar de ingewijden onder ons wisten dit al langer.

Wij, mijn lief en ik, zijn beiden 67 en 70 nemen al sinds 2018 op advies van een orthomoleculaire arts de voorgeschreven vitamines C – D zink en vitamine K2, niet te verwarren met vitamine K.

Daarnaast omdat ik een heel slechte slaper ben, te actief brein – als de ene helft slaapt worden de andere vier helften wakker – zo onrustig ben ik, neem ik voor het slapen gaan een glaasje cannabis melkthee. Heeft me al heel veel gebracht inzake gezondheid etc.

https://jdreport.com/het-is-officieel-cannabidiol-cbd-cannabis-wiet-remt-sars-cov-2-replicatie-infectie-en-bevordert-immuunrespons/

https://www.ad.nl/binnenland/live-canada-werkt-aan-boete-voor-ongevaccineerden-onderzoek-cannabis-kan-virus-blokkeren~a045eb0f/

https://www.ninefornews.nl/laat-je-niet-wijsmaken-dat-ongevaccineerden-het-probleem-zijn-voor-de-zorg/

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Uitvinder

Innovator

 

Vm. raadslid-lid korps Rijkspolitie-ondernemer-klooster leerling

 

 

 

 

Terug naar boven