Politieke Zelfmoord

Politieke zelfmoord.

Nederland sluit zijn ogen voor de werkelijkheid en verliest zijn identiteit.

Je vraagt je toch serieus af wat er door de hoofden van de leden van ons parlement heengaat. Wellicht zijn ze allemaal hooggeschoold en dan is het des te schrijnender naar hetgeen ze als volksvertegenwoordigers voor ons willen betekenen.

Het is een wereld van verschil hetgeen ze voorstaan en wat de heren/dames doen.

Laat ik het proberen helder te maken. Men heeft het over beleid tot het jaar 2030 of nog erger 2050.

Men maakt toekomstplannen voor een samenleving waarvan de meesten nooit geen deel meer zullen uitmaken, omdat ze dan hetzij seniel in een verzorgingshuis zitten, of reeds gecremeerd. Het gros van de leden is rond de veertig en zal in 2050 dus iets van zeventig zijn. Gezien ons thema “De Vergrijzingsleugen “ niet deugt, zullen de meesten al gehemeld zijn.

Waarom zou je op een lange termijn zaken willen regelen als je zelfs niet in staat blijkt te zijn om de dagelijkse zaken, zoals het heenzenden van asielzoekers niet eens kunt organiseren.

Waarom zou je zaken aan de gang willen brengen waar andere over vier jaar weer iets anders van vinden.

Ook de verontwaardiging over de vele steekincidenten door jeugdigen is gespeeld. Als men zich als zogenaamde volksvertegenwoordiger daadwerkelijk naar het volk had geluisterd was het nooit en te nimmer zover gekomen. Iedere simpele ziel zag het gevaar aankomen omdat er een deel jeugd is die volledig ontspoort. Als nu een korpschef Akerboom zegt dat hij ervan schrikt hoeveel messen er in de omloop zijn dan is dat treurig om te constateren dat deze zogenaamd ter zake deskundige dit niet had kunnen bevroeden.

De Nederlandse politiek verkoopt zijn huid aan Brussel en het vlees aan de slagers die op de straat lopen te terroriseren.

Ooit een heerlijke open gesprek gehad met een gevluchte Irakees. Kent u de geschiedenis van Irak meneer Smeets. Nee. Dat was ooit een voor 95% bestaande christelijke samenleving. Men stelde in 1950 de poorten open voor ons buurland waar de moslims verdreven werden. Vijftig jaar later worden de christenen standrechtelijk voor hun woning geëxecuteerd. Koning Faisal werd op een erbarmelijke wijze afgeslacht door zijn gasten uit zijn buurland. Thans is nog maar vijf procent christen. Politiek zelfmoord, zo bleek.

Maar laten we vooral niets van deze zaken leren en argwanend worden als het om politiek gaat. Gelukkig ben ik al een senior en hoeft niet zolang meer, maar ik betreur wat onze jeugd gaat ervaren. Bom-aanslagen, steekpartijen en anarchie zullen ons deel worden.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Uitvinder.

Terug naar boven