Rechtspraak en de Co2 maffia

Rechtspraak en de Co2 maffia.

Afgelopen weken heeft een verbond van boeren en enkele wetenschappers bij de rechtbank gevraagd om vrijgave van de meetwaarden die betrekking hebben op de Co2 uitstoot, ammoniak en fijnstof.

Helder in dit verhaal is een onderzoek van de kritische wetenschapper drs. Jaap Hanekamp en journaliste Geesje Rotgers. Kijkt u eens naar de volgende video: https://www.youtube.com/watch?v=t40rnXRe4LA

Het is zo langzamerhand een typisch Nederlands Rutte verschijnsel. Liegen, bedriegen en alles onder de pet houden. Vervolgens zet je de rechtspraak voor het blok als Kabinet en zie hier de vorming van een nieuw soort dictatuur.

Voor mij is de rechtspraak verworden tot een “ Wet-spraak “. Mede met de voor het Kabinet gunstige wet blokkeer je alles wat je als bestuur niet welgevallig is. Dat is dan ook geen rechtspraak meer, maar verkapte dictatuur.

Welke reden kan een rechter bedacht hebben om de gegevens die diverse belangengroepen willen inzien, omdat te blokkeren. Staatsgeheim kan het niet zijn, want we worden niet door de Russen aangevallen. Of anderszins dat het landsbelang in het geding is.

Hoe ver kan een rechter zich belachelijk maken en de rechtsgang belemmeren. Er worden mensen gestigmatiseerd, zelfs gediscrimineerd en bureaucratisch gedeporteerd. En wat is er nu zo erg dat een rechter het niet toestaat dat de juiste cijfers getoond worden.

Nederland gaat naar de kloten door malversaties en verhullen van gegevens en daar is alleen het Kabinet verantwoordelijk voor. Geholpen door de Rechtspraak gaat men steevast vrijuit en die rechter laat het Nederlandse volk bloeden.

Want als die cijfers van het RIVM vervalst blijken te zijn, of dat de meetomstandigheden niet in acht zijn genomen, dan zal blijken dat het hele RIVM zich schuldig heeft gemaakt aan fraude en oplichting. Mag dat dan niet naar buitenkomen, wie moet daar beschermd worden?

Nederland is kampioen leugens.

1.Vergrijzing klopt niet, te veel mensen gaan al rond hun 65ste dood.

2. Pensioenfondsen hebben sinds 2010 meer dan 200 miljard extra in kas zitten

3. De zorg onnodig duur gemaakt door het te privatiseren. Zou toch goedkoper worden???

4. Veiligheid neemt af dankzij de nieuwkomers die moeite hebben met mijn en dein.

5. Het niveau van scholing is nog nooit zo belabberd geweest.

6. Tesla worden met 40.000 euro in 5 jaar zwaar gesubsidieerd

7. Lichtere accu wagens met circa 25.000 euro subsidie.

8. Bijstandsmoeders onterecht als fraudeurs gekenmerkt worden, dromen van die subsidie

Vult u zelf het lijstje maar aan.

Maar laten we de zaak eens helder bekijken. Een Overheid zie zich op valse voorwendsels en cijfers wil laten gelden is zwaar ziek.

Echter hun onzin kost de Nederlandse samenleving te veel geld die een zinloze exercitie zal blijken. Er is namelijk geen enkel argument om die Co2 emissiegelden te heffen buiten het feit dat de Overheid zijn volk arm wil hebben.

Het gaat feitelijk maar om een ding en dat is extra fondsen vinden om de speeltjes van Kabinet en politiek te financieren.

  1. Dus krijgen we een suiker Tax
  2. Co2 emissierechten
  3. Fijnstof emissierechten
  4. PFAS-emissierechten

De grootste waanzin is wel de suiker-Tax. Het gaat dus weer om snel geld te maken en dat bij de burger uit de zak te trekken. Maar als Kabinet en politiek tegen de producenten van die ziekmakende suikerdrankjes te zeggen, vanaf morgen wordt er niets meer geproduceerd met suikers of zoetstoffen, dat durft men niet.

Terug naar het RIVM en de rechterlijke uitspraak. Hoop dat er snel een kort geding komt zodat de exacte betrouwbare meetwaardes bekend worden. En daaruit zal blijken dat de hersenspinsels van het RIVM die bepaald en betaald zijn door dit Kabinet valselijk en fraudeleus zijn. Als gevolg behoort dit Kabinet dan ook in staat van beschuldiging gesteld te worden wegens misleiding.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Uitvinder

Terug naar boven