Senioren gedood en vermoord

Senioren gedood en vermoord

Beste lezer,

Dit kreeg ik hedenmorgen door van een insider die van de hoed en de rand weet en uiterst betrouwbaar is.

Dit bericht past ook duidelijk in de opmerkingen die een aantal verpleegkundigen mij in maart/april al persoonlijk meedeelden, namelijk dat de behandelmethode in onze ziekenhuizen eerder dodelijk werkten dan genezend.

Deel dit zoveel mogelijk onder uw collega’s, vrienden, familie, kennissen en zakelijke relaties. Alleen zo kunnen we zeer snel van de waanzin van dit Kabinetsbeleid wegkomen.

LAATSTE UUR INTERNATIONAL 🔴 Duitsland

Een remedie voor het coronavirus eindelijk gevonden in Duitsland.

Duitse artsen hielden zich niet aan de WHO Global Health Law, die sterk vereist geen autopsies op sterfgevallen als gevolg van coronavirus, en vonden dat het GEEN  ‘een VIRUS, maar een BACTERIËN is die de dood veroorzaakt. Dit leidt tot de vorming van bloedstolsels en de dood van de patiënt.

Duitsland verslaat de zogenaamde Covid-19, die niets meer is dan “gegeneraliseerde intravasculaire coagulatie” (trombose).

En de manier om het te behandelen, namelijk door het te behandelen, is antibiotica, ontstekingsremmende medicijnen en bloedverdunners.

Allereerst – ASPIRINE.

Dit sensationele nieuws voor de hele wereld werd voorbereid door Duitse doctoren dankzij autopsie van lijken geproduceerd door Covid-19.

“Bovendien waren volgens Duitse pathologen mechanische beademing en intensive care-afdelingen nooit nodig.”

🔷 Secchas in Duitsland is begonnen met een protocollenwijziging, de WHO heeft de wereldwijde pandemie DUITSLAND APPEL geïdentificeerd en onderdrukt.

Het medicijn was al bekend, maar de WHO heeft de Chinezen niet op de hoogte gesteld. Voor de WHO is het alleen BUSINESS. 

Bron: DUITSLAND, Ministerie van Volksgezondheid.

DEEL DAT DE HELE WERELD WEET DAT WE ONZE SENIOREN HEBBEN GEDOOD EN VERMOORD !!!

evelacurardelcovid19

  * Ongerustheid *

Geef het door aan uw familie, aan al uw buren, kennissen, vrienden, collega’s, collega’s … enz… en aan zijn omgeving in het algemeen…

Covid-19… is geen virus, zoals ze ons hebben doen geloven.  Het is een bacterie… die, versterkt door 5G-elektromagnetische straling, ontsteking en hypoxie veroorzaakt.

U moet nu het volgende doen:

Neem aspirine 100 mg en apronax of paracetamol…

Waarom? Omdat van Covid-19 is aangetoond dat het het bloed verdikt door een persoon te stimuleren trombose te ontwikkelen. Omdat het bloed niet verzadigd is met zuurstof. Het bloed wordt dikker, de stroom door het hart en de longen vertraagt, de persoon kan niet ademen en sterft snel. 

In Duitsland schonden ze het WHO-aanbevelingsprotocol en voerden een autopsie uit op een lijk dat stierf aan Covid-19… ze openden het lichaam, de armen, de benen en andere delen van het lichaam en realiseerde zich dat er verwijd en gestold bloed in de aderen zat, alle aderen en slagaders waren gevuld met bloedstolsels. Interferentie met de normale bloedcirculatie, zuurstof naar alle organen, voornamelijk de hersenen, het hart en de longen, en de patiënt sterft uiteindelijk.

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid was zich al bewust van deze diagnose en veranderde onmiddellijk de behandelingsprotocollen voor Covid-19… en begon 100 mg aspirine en apronax voor te schrijven aan zijn geïnfecteerde patiënten… het resultaat: patiënten begonnen te herstellen en er verschenen verbeteringen. Het ministerie van Volksgezondheid heeft op één dag meer dan 14.000 patiënten vrijgelaten en naar huis gestuurd.

DRINGEND: Deel deze informatie en maak ze onmiddellijk toegankelijk voor het publiek.  In ons land heeft de WHO ons met deze pandemie voorgelogen.  Elke dag zegt onze Minister-President dat dit gegevens en statistieken zijn.  Als hij deze informatie niet verstrekt om de burgers te redden, wordt hij bedreigd door de elites!

We weten dat alle regeringen over de hele wereld verplicht zijn om te voldoen aan de aanbevelingen van de WHO, maar Duitsland heeft de norm overtreden… nu de WHO… Er zullen overal ter wereld vervolgingen komen – voor het verbergen van zoveel doden en de ineenstorting van de economieën van veel landen over de hele wereld… en iedereen zal begrijpen waarom het bevel werd gegeven om de lichamen onmiddellijk zonder autopsie te begraven … en markeer ze als zeer besmettelijk…

Het ligt in onze macht om de waarheid te brengen en hopen vele levens te redden…

Sjef Smeets.

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster-leerling

Terug naar boven