Richting afgrond

Richting afgrond.

Beste lezer, het wordt er niet leuker op en als de matheid onder de burgers blijft bestaan is gedaan met ons normale bestaan.

Eerst was het de overbelasting van de IC- bedden, dat we allemaal thuis moesten blijven. Toen dat gevaar was geweken, haalde het Kabinet een andere truc uit de kast namelijk de besmettingen hype en veel angst projectie.

In 2018 hadden we meer dan 900.000 geregistreerde besmettingen inzake de griep. Toen zijn er 9400 mensen overleden aan de griep. Iets wat een normaal aantal is. Heeft u toen de Lock down maatregelen gezien. In 2018 hadden we feitelijk op een gegeven moment ook een krapte aan IC- bedden, maar toen werden geen mondkapjes en andere onzinnige maatregelen genomen.

Nee beste lezer, het is erger gesteld met onze democratie die slinks van ons afgepakt gaat worden.

Er zijn nu ook diverse Senatoren in Amerika zoals John Kerry en Al Gore die in de corona pandemie de uitgelezen kans zien om de hele wereld in tien jaar tijd om te vormen tot een totalitair systeem, waarin onze rechten verkwanseld zijn door een zekere heer M. Rutte en Co.

Zie link: Al Gore in de bocht

Eerst creëer je bewust een pandemie en dan zeg je vervolgens dat het een uitgelezen kans om de wereld naar je hand te zetten.

Men komt er rond voor uit dat ze de wereld willen veranderen. Met als drogreden dat er zoveel mis is dat men wel in moet grijpen om de wereld leefbaar te houden. Het zijn echter juist de problemen die ze zelf in de afgelopen veertig jaar hebben veroorzaakt.

Armoede in de wereld veroorzaakt door infiltraties om landen te destabiliseren.

Co2 waanzin die feitelijk een speeltje is van een aantal rijken die er ook nog eens flink aan verdienen. Co2 tax c.q. belasting is hun oplossing.

Zag van de week iets waarvan ik redelijk ontdaan was.

Een Mark Rutte naast de man die de hele wereld naar de kloten wil helpen en die man naast hem heet Klaus Schwab.

Zie link: Rutte samen met Klaus Schwab met grafiek hoe ze de wereld willen omturnen

In de grafiek staat duidelijk hoe en in welke tempo en op welke zaken het WEF -World Economic Forum – de macht wil grijpen.

Dan speur je verder en dan kom je bij iets uit, waarvan je hoopt dat het een fake nieuws is, maar nee het bestaat en men komt er rond voor uit.

De wereldbevolking moet teruggebracht worden naar iets van 2 miljard mensen en volgens sommigen zelfs naar 500.000 miljoen.

Dan is de uitspraak van een zekere Bill Gates in het verleden beter te begrijpen die ooit zei dat de wereldbevolking met zeker 15 procent verminderd moet worden.

Dat is ruwweg 1 miljard mensen minder. Massale genocide dus.

Zie link: Guide Stones

Dan is mijn voorstel heel simpel, als we nu allen eerst politici de genadespuit geven zijn we allen veel beter af, want een normaal mens of burger veroorzaakt geen oorlogen, infiltreert niet in andere landen en bemoeit zich al helemaal niet met ver afgelegen gebieden waar we niets te zoeken hebben.

En dan krijg je de cijfers van de WHO onder ogen waarin staat dat dit gruwelijke viruskiller in de grafieken staat met een schampere 0.05 procent doden.

Zie link: WHO zegt het zelf geen pandemie

Een normaal griep cijfer ligt om de 0.30 procent dat is vijf maal hoger dan het huidige corona cijfer.

En dan nog worden de cijfers door dit Kabinet met opzet verzwegen ten einde ons als angstige hazen naar de slacht te brengen.

Feitelijk is het voor Rutte en Co. simpel, je vaccineert onder dwang of gepaste beperking ten einde de burger tot vaccinatie te dwingen en dan wacht je af hoeveel er aan dood gaan. De farmaceut die je het vaccin laat leveren ontsla je als Kabinet van hun normale wettelijke aansprakelijkheid als er schade door ontstaat, en zo pleeg je een massale genocide op je eigen volk.

Gelukkig ben ik thans 68 jaar jong, dus ben er nog maar en paar jaartjes, maar snap echt waarom het Nederlandse volk de burgers, zich zo laten bedonderen door deze politieke schavuiten en hun aanhang.

Met weemoed denk ik aan de provo’s in de jaren zestig, die het allemaal niet pikten en slagvelden met de politie leverden. Ben ik voor geweld, nee totaal niet.

Maar als je onderdrukt dreigt te worden, dan heb je zeker als jeugd de plicht te strijden voor onze vrijheid.

Richting afgrond, tenzij we massaal opstaan.

Verspreid deze column onder al uw relaties, vrienden kennissen familie etc.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling.

.

Terug naar boven