Mondkapjesplicht deugt niet, ook juridisch niet

Mondkapjesplicht klopt niet, ook juridisch niet.

Beste lezer,

De mondkapjesplicht is uiterst ziekmakend. Buiten het feit dat veel mensen in ademnood komen is juist het dragen van een mondkapje ziekmakend

Bijgaand zet ik voor uw herinnering nogmaals een laboratorium – uitslag neer van een test die een school in Duitsland heeft aangevraagd.

Zie de link: Kindern fur Weltfrieden

Wat onder andere in dat bericht staat is dat er dus 82 bacteriestammen zijn aangetroffen en vier schimmelinfecties.

En dan zegt een onderzoeker van het Radboud vandaag dat er juist schimmels aangetroffen zijn bij patiënten die zijn overleden. Nou ben ik geen arts, nou ja niet gediplomeerd, maar dat kan ieder mens die nadenkt zelf wel bedenken dat het dragen van een mondkapje juist je gezondheid om zeep helpt.

Zie link: Radboud ontdekt schimmel in virus

Zie relaas:

Professor Paul Verweij (Radboud UMC) spreekt van een “opmerkelijk hoog percentage, met grote gevolgen voor de overlevingskans”. De helft van de IC-coronapatiënten die de schimmelinfectie oploopt, komt te overlijden.

Dit is een bijna twee keer zo hoge sterftekans als bij patiënten die schimmelvrij zijn. De onderzoeksresultaten moeten volgens Verweij aanleiding geven tot een “ad hoc aanpassing van de behandelprotocollen voor COVID-19 op Intensive Cares.”

Het Kabinet pleegt op deze wijze een massale genocide en komt daar ook nog eens mooi mee weg. Wir haben es nicht gewusst, zullen we maar zeggen. Een stel ministers die niet het belang van de burger als maatstaf hebben, maar de oren laten hangen naar een uiterst dubieus RIVM en de farmacie.

Met dank aan een medestrijder tegen de waanzin van de corona maatregelen vernam ik gisteren dat winkels feitelijk geen enkele plicht hebben mensen te wijzen op het dragen van een mondkapje.

Mondkapjesplicht is niet wettelijk

https://niburu.co/binnenland/15770-uitspraak-rechter-legt-bom-onder-mondkapjesplicht

Zie relaas:

Hierna een deel van het vonnis. Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding. Het volledige vonnis is hier te lezen. Wij hebben het vonnis ook als PDF opgeslagen in het geval de pagina wordt verwijderd op rechtspraak.nl.

rechter, winkel geen publieke ruimte


En hiermee ligt er de nodige jurisprudentie waardoor het zo goed als onmogelijk zal worden voor het Openbaar Ministerie om mensen door een rechter te laten veroordelen voor het niet dragen van een mondkapje in een winkel, als deze weigeren een bekeuring te betalen en de zaak laten voor komen.

Als een rechter vindt dat een winkel geen openbare ruimte is, dan mag een winkel haar eigen regels stellen. Zij mogen dan eisen dat klanten in hun winkel een mondkapje dragen en mensen die dat niet willen weigeren, maar doen ze dat niet, dan kan je daar zonder mondkapje naar binnen, omdat een winkel in het eigen pand zelf de spelregels bepaalt

Als klap op de vuurpijl meldt de website Ninefornews, betrouwbaarder dan onze vaderlandse media inclusief de NPO dat er een symposium is gehouden door o.a. de FDA in de VS dat het vaccin zeer dodelijk kan zijn er al eenentwintig ziektes van en door het vaccin geconstateerd zijn.

FDA bevestigd dat het vaccin dodelijk kan zijn

Nu gebied me in eerlijkheid dat ik het artikel nog niet helemaal gewogen heb, maar Ninefornews heb op nog geen enkele fout kunnen betrappen.

Kijkt u zelf even naar de video en oordeel zelf. Ik, die zelf hart en chronische longproblemen heb weet waarschijnlijk wel waar ik het over heb en wel zodanig dat ik elke vaccinatie zal weigeren. Ik ben geen slaafs dom schaap en als ik dan lees dat zelfs ministers zich voor het oog van de media wel laten vaccineren denk ik, ach doe wat zoutoplossing in een vaccinatie spuit en jaag die maar bij die dappere politici in de aderen. Van wat zout krijg je niets maar op deze wijze proberen ze u middels een grote indoctrinatie om u te overtuigen dat vaccin wel te nemen.

Wees wijs en doe het niet.

En ach die besmettingen toch, in 2018 hadden we 900.000 geregistreerde mensen die de griep gehad hebben. Ik verwacht dat het circa 2,5 miljoen mensen zijn geweest die de griep in 2018 hebben gehad. Want niet iedereen die ziek is loopt naar een huisarts. Toen hadden we ook een krapte op de IC. Lees het verhaal in de link:

900.000 griep besmettingen.

Voor uw helderheid, als 2.5 miljoen besmette mensen ten tijde van de griep in 2018 deel dat aantal door het aantal dagen van het jaar, dan kom ik ook uit op een dagelijkse besmetting aantal van 2.500.000 : 360 = dan geeft dat 6944 besmettingen per dag.

Net zoveel als de huidige besmettingen, waarbij we het hele land naar de afgrond helpen.

Het is een puur politiek spel zoals een kennis zei, die een dokter, ingenieur in de farmacie is, en dit al in april tegen me zei en me waarschuwde het vaccin niet te nemen.

Dit Kabinet luistert naar het WEF die in tien jaar tijd de wereld willen hervormen en wel zodanig dat uw vrijheid wordt afgenomen en de leuke dingen verboden zijn.

Daarover binnenkort een column die dat feilloos aantoont.

Beste lezer, deel dit zoveel mogelijk opdat iedereen weet waar we het over hebben.

Familie, vrienden, uw collegae op het werk en kennissen, wijs ze op deze site in de hoop dat het tij snel keert en wij massaal opstaan tegen de overheidsmaatregelen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling.

Terug naar boven