Woest of verdrietig.

Woest of verdrietig.

Beste mensen, ik heb een hatelijk talent, namelijk niet goedgelovig zijn en alles natrekken wat er gebeurd.

Een buurtgenoot waar ik regelmatig contact mee heb kreeg net zoals zijn vrouw corona te verwerken. Huisarts kwam en na een aantal dagen daarna werd zijn vrouw in het ziekenhuis opgenomen, waar ze vier dagen verbleef. Ze was goed beroerd, dat is haar nu nog wel aan te zien.

Vandaag vroeg ik welke medicijnen ze van de huisarts hadden gehad om hun ziekte te bestrijden.

Van het antwoord raakte ik niet in vervoering:

Niets geen medicatie, uitzieken maar, was het credo.

Dan plof ik bijna en begrijp dat volledig niet, zeker niet als je weet dat zijn lieve vrouw wel wat belast is met diverse zaken die je liever niet hebt. Reuma, artritus, wat longproblemen en pollenallergie.

En dan tegen deze patiënt zeggen, uitzieken meer kan ik voor u niet doen.

Als men eenvoudig het Zelenko protocol had toegepast dan was deze aardige buurtvrouw niet opgenomen geweest. Echter de HNG heeft besloten dat niet toe te passen, omdat het RIVM c.q. Inspectie dat niet goed vonden.

Duik je even in de actualiteit en dan tref je een zekere Professor Theo Schetters een vermaarde immunoloog en vaccinexpert. Ik zet voor uw helderheid de link door van de video waarin hij tekst en uitleg geeft.

Zie link: Prof. Dr. Theo Schetters, vaccin heeft geen zin.

https://www.blckbx.tv/videos/massa-vaccinatie-onnodig-en-roekeloos

U moet deze video echt helemaal goed bekijken en vooral de dame van het CBG tijdens een persconferentie moet u eens goed beluisteren. CBG is de commissie beoordeling geneesmiddelen. Op een vraag van een journalist aangaande de besmettelijkheid na het krijgen van een vaccin is ronduit stuitend. Er zijn blijkbaar zoveel niet onderzochte zaken dat je met een normaal gezond verstand zegt: Laat deze beker maar aan mijn voorbij gaan. Geen vaccin aan mijn lijf. No way.

Maar u moet eens goed naar de uitleg van zowel de Professor Theo Schetters luisteren als naar die Engelse expert. Het vaccin beschermt U wellicht voor een nieuwe corona aanval, maar maakt u niet minder besmettelijk voor anderen. Wat heeft dat vaccin dan feitelijk voor een waarde omdat virus terug te dringen, blijkbaar dus totaal niets.

Dan leggen zowel professor Theo Schetters als wel die Engelse expert duidelijk uit dat het m-RNA vaccin u ziektes bezorgen. Beide heren verwachten over aan aantal jaren een explosie van auto-immuunziektes die dan gaan heersen. Hoppa daar gaan de farmaceuten weer iets voor aanleveren. Nog meer indicatie is aantocht. Want dat m-RNA tast uw eigen DNA aan waardoor er ziektes ontstaan zoals Parkinson, Alzheimer en andere auto-immuunziektes.

Opgeteld bij de vele mensen die slaafs nu hun mondkapje dragen en over een aantal jaren busladingen met COPD-patiënten opleveren, stevenen we af op de ondergang van de mensheid.

Als laatste laat ik u weten dat het hoofd van de WHO heeft erkent dat het vaccin geen besmettingen voorkomt.

Zie link: Hoofd WHO-vaccins voorkomen geen besmettingen

https://jdreport.com/hoofd-wetenschap-van-het-who-geen-bewijs-dat-covid-vaccins-besmettingen-voorkomen/

En laten we heel eerlijk zijn een virus of bacterie laat zich niet onderdrukken door de mensheid. Zeker niet door een waardeloos vaccin, dat eerder meer ziektes creëert dan het oplost.

We leven er al honderden jaren mee en ja, er gaan mensen op een bepaalde leeftijd aan dood. Maar dat gaan we ook aan hart en vaatziektes, kanker en zoveel ziektes die er onder ons heersen. De dood loopt altijd met u mee.

Maar om daar nu een hele economie voor kapot te laten gaan is een puur politiek ingegeven proces. Heeft niets met corona te maken, maar puur met angst zaaien en via dwang gedragsverandering te verkrijgen waardoor de politiek kan zien hoever ze ons in een soort van dictatuur kunnen dwingen.

Nogmaals, ik ben enorm blij dat ik thans 69 jr. ben en niet meer zolang meer heb, want in een wereld leven waar ik geknecht wordt, dat is mijn wereld niet. Daar ben ik veel teveel een rechtschapen mens voor. Verknocht aan mijn vrijheid. Stond ik alleen in deze wereld dan zou ik naar de wapens grijpen om mijn vrijheid te verdedigen.

Hoewel ik godsvruchtig ben en een hekel aan geweld heb, maar soms wordt je gedwongen. De Amerikaanse jongemannen die ons in 1945 hebben bevrijd, hebben gestreden voor onze vrijheid. Een vrijheid die we nu afstaan aan een rampen Kabinet van Mark Rutte en Co. Het bloed van die Amerikaanse jongemannen die gestorven zijn voor onze vrijheid, schijnt weer te borrelen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling

Terug naar boven