Voklksmenner Rutte.

Volksmenner Rutte.

De persconferentie van 12 januari gezien te hebben bekruipt met het gevoel dat ik een replica zie van een zekere A. Hitler. Een voormalige kunstschilder uit Oostenrijk die furore in Duitsland maakte.

Je mag zeggen van M. Rutte wat je ervan vindt, maar het is een geslepen vos die je zelden meemaakt. Uiterst bekwaam om het domme volk dat wij als Nederlanders zijn, een rad voor de ogen te laten draaien.

Zijn optreden is er een van een doordrenkte narcist die iedereen een rad voor de ogen draait en dat zonder enige vorm van menselijkheid. Weet ik waar ik over spreek. Ja helaas, ervaringsdeskundige op dit gebied.

Het zijn personen die je eerder een complex aangepraat hebben dan het opgelost is.

Dan luister je vervolgens naar de woorden van een zekere Hugo, blijkbaar een minister van gezondheid. Hij heeft het over de Britse variant die nog besmettelijker blijkt te zijn dan wat we verwacht hadden.

Laten we nu met mij een aantal experts op dit gebied ervan uit zijn gegaan dat die variant al vooraf voorspelt waren. Tot in einde 2022 blijven we in een soort Lock down te blijven, totdat wij allen de economische malaise niet meer te boven komen.

De economie zal ten onder gaan ten behoeve van de politiek, terwijl juist die politiek er was om het volk – WIJ DUS – de juiste weg te wijzen naar de welvaart.

Dat dit een utopie een drogreden is om het volk dom te houden als makke schapen.

Dan zie je vervolgens een link die de waarheid van zijn verhaal tenietdoen.

Prof Roger Hodkinson waarschuwt de corona is een leugen.

De corona hype is een geplande actie door de politiek. Want men wil ons in tien jaar tijd naar een technocratie omvormen. Een technocratie is een systeem waarin de burger van bovenaf bevolen wordt wat te doen. Dan is een democratie ten einde.

Hij mag alleen nog maar ja en amen zeggen en voor de rest moet u gehoorzamen net zoals de Chinezen dat doen. Is daar iets mis mee. Feitelijk niet, het is maar waar je mee opgevoed bent. Maar wij kennen een samenleving waarin de normen en waarden van de burger verwoord worden in politiek besluiten. Niet in politiek ideologie.

Maar Rutte heeft ons verkocht voor een leuke baan elders in de wereld waarin hij leider wordt van een verslaafde samenleving die klakkeloos accepteert wat hij zegt.

Dan heb je vervolgens de CDC ofwel de Nederlandse RIVM en die zegt het klip en klaar, Covid ongevaarlijker dan gedacht.

CDC covid ongevaarlijker dan gedacht.

Vervolgens lees ik dat een 87-jarige zich het leven beneemt, omdat hij een tweede Lock down niet meer accepteert,

Zie link: https://www.ad.nl/binnenland/cees-87-sprong-van-negen-hoog-liever-dood-dan-weer-de-eenzaamheid-van-een-lockdown~a35d358d/

Best lezer, als ik dit lees dan kan er maar een conclusie zijn Rutte en Co verantwoordelijk stellen voor deze zelfmoord, want juist door hun maatregel van de Lock down hebben een aantal ouderen ervoor gekozen om een einde aan hun leven te maken en daarmee ben je direct verantwoordelijk voor hun dood.

En de gedachtegang was toch om onze ouderen te beschermen. Tja, dan is zelfmoord van onze ouderen blijkbaar het doel van Rutte en Co.

Niets meer minder.

Als u nog gelooft in een goede toekomst dan moet u vooral op de VVD stemmen of die andere bestaande geheimslijpers in de politiek.

Voor mij blijft er maar een partij over die vecht voor de Nederlandse samenleving en dat is het Forum van Democratie. Ben ik lid van deze ploeg. Nee, is het antwoord, ik blijf objectief.

Zij reageerden wel positief op mijn voorstellen die ik probeer in te plakken in mijn column.

Ook zij willen een politiek die de burgers dient en niet de politiek.

Dus kies en stem wijs op 17 maart.

Zie PDF bestand : dat ik op 2 januari op deze site al gepubliceerd heb . Beleidsplan Nieuw Nederland, waarin alle partijen overbodig zijn,

Als het aan mij persoonlijk ligt komt er nooit meer een politieke partij meer aan dan macht, maar de stem van de burger, het volk.

Weg met de politieke Elite, de banen carrousel van afgedankte bestuurders die gefaald hebben.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling

Terug naar boven