Geloofwaardig

Geloofwaardig.

Gisteren wederom een goed gesprek gehad met een zeer dierbare vriend van 82 jaren jong. Het fijne aan oud worden is dat het levenservaring oplevert. Hoewel de levenservaringen van eenieder zeer verschillend kunnen zijn, hebben ze toch gezamenlijk een verbintenis, namelijk de “TIJD”.

We kregen het over geloofwaardigheid inzake de columns die ik schreef. De vraag was waarop baseer je jouw mening. Meningen baseer je door op een open manier je stukken te lezen, te beoordelen en na te trekken of ze wel kloppen.

Mijn goede vriend Gérard vertelde ik dat het zeer onterecht is dat een hele hoop artsen, medici en wetenschappers zich uitdrukkelijk bij zowel de media als het Kabinet gemeld hebben om eens een andere mening over corona te laten horen.

Echter deze groep artsen, medici en wetenschappers worden pertinent stelselmatig geweigerd en het Kabinet luistert al helemaal niet naar een andere mening. Een mening die niet past in hun straatje van denken en handelen.

Kun je dan spreken over een geloofwaardige beslissing als je niet alle kanten van een verhaal kent of wilt weten”.

Een van die wetenschappers is toevallig een kennis van me die ook strijdt voor een geloofwaardige behandeling van deze ziekte corona.

Men heeft zich verenigd in het Artsen-Covid-Collectief, zie link: www.artsencollectief.nl

Luister even naar het verhaal van Gilliam Kuijpers, kinderarts van huis uit.

Maar ook de andere artsen doen hun verhaal zoals Hannah Visser, intensivist.

Deze artsen komen daadwerkelijk op om ons als mensen te behandelen en niet als een proefkonijn voor farmaceuten.

Even terug in uw herinnering een bijdrage van Prof. Dr. Theo Schetters bij Flavio Pasquino van blckbx.tv. Daarin moet u even naar de persconferentie luisteren van de dame van het CBG – commissie beoordeling geneesmiddelen.

Die dame zegt klip en klaar dat niet duidelijk is dat een eenmaal gevaccineerde persoon het virus niet alsnog kan overdragen. Het enige feit is wel duidelijk dat eenmaal gevaccineerd dat men als men daar weer door corona wordt getroffen de ziekte minder heftig reageert. Dus eenmaal gevaccineerd ben je nog steeds besmettelijk voor anderen.

Prof. Dr. Theo Schetters, vaccin heeft geen zin.

https://www.blckbx.tv/videos/massa-vaccinatie-onnodig-en-roekeloos

Terwijl we nu met vaccinatie bezig zijn om dat virus uit te schakelen zodat we andere niet kunnen besmetten. En wat zegt die dame van het CBG, juist grote onzin.

Iedereen die zich verdiept in de natuur zal er al snel achter komen dat de natuur zich niet laat manipuleren met een vaccin.

De conclusie is m.i. helder. Corona bestaat al meer dan 100 jaar en zal nog wel duizend jaar onder ons zijn.

De enige die baat hebben bij het vaccineren zijn de farmaceuten.

Echter de geloofwaardigheid van de heer Rutte is er een om ziek van te worden.

Eerst werden de andersdenkende.c.q. beter geïnformeerde mensen zoals ik als complotgekkie of wappie of drager van het aluminiumhoedje gekenmerkt.

Dat is een geuzennaam waar je trots op mag zijn, omdat je meer achterdocht had en hebt dan de slaafse burger.

Want wat zegt de heer Rutte dat Build Back Better, weleens een grote kans is om de wereld anders vorm te geven, zie link: Rutte erkent de Great Reset.

Met andere woorden, corona is de trekker om ons te laten geloven dat we dankzij M. Rutte en co een betere wereld krijgen. Het gepruts van hem blijft nog wel even tenzij we op 17 maart iets laten weten, weg ermee.

Echter juist hij en de andere wereldleiders hebben deze planeet aan de afgrond gebracht en dat zooitje zou dan geschikt zijn om de problemen op te lossen.

Juist door hun kortzichtigheid, hun narcisme heeft men nooit naar het belang van de burgers gekeken, maar naar hun eigen zieke geest geluisterd die een enorme ellende heeft veroorzaakt.

Albert Einstein de wetenschapper zei ooit:

Degene die het probleem veroorzaakt heeft kan het nooit oplossen. Logisch toch !!.

Braziliaanse minister zegt nee tegen The Great Reset

Mijn goede grote vriend Gérard, waarin ik een grote band mee heb omdat hij vaak gelukkig een andere kijk heeft op vele zaken en wij elkaar tot in alles respecteren.

We kregen het over de vaccinatie en de onmenselijke Lock downs waar enorm veel mensen last van hebben. Van bijstandsmoeder met jengelende kinderen thuis tot de ondernemer die met zijn rug tegen de muur staat inzake een aanstaand faillissement.

Waarom hebben we de vaccinatie feitelijk nodig. Dat was toch om onze ouderen te beschermen. Echter wat zeggen die ouderen zelf over de Lock downs.

Laat ons maar dood gaan als mijn kinderen en kleinkinderen en in het geval van Gérard ook nog vijf achterkleinkinderen, maar een toekomst hebben.

Je wilt als ouder altijd dat het je kind beter gaat dan jezelf, maar het perspectief is weg en de aanstaande ellende zal groot zijn, omdat al die miljarden die NU WEL massaal worden gestrooid straks wel weer afbetaald moeten worden en wie gaat/moet dat doen: JUIST DE JEUGD.

Het feit dat er nooit iets kon voor een betere beloning voor het zorgpersoneel etc. en nu het feit dat men honderd miljard heeft gegeven aan de waanzin van corona moet u toch aan het denken zetten.

Geloofwaardig, dat is dit verhaal zeker. Maar aan u zaken verder te bestuderen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid- lid Korps Rijkspolitie – ondernemer – klooster leerling.

Terug naar boven