Van de Pot gerukt.

Van de pot gerukt.

Het debat gevolgd te hebben over de avondklok en dergelijke andere onzin vraag je je toch af wat politici bezield om dit land naar de kloten te helpen. Een totale vernietiging van de economie neemt men voor lief om pakweg 5000 ouderen te beschermen. Dat was toch de doelstelling van ons puike Kabinet, of is het vuige??.

Nederlandse Artsen, wetenschappers en andere medici, verenigd in www.artsencollectief.nl of World Doctors Alliance van o.a. de arts Elke de Klerk,

die een andere mening verkondigen dan de door het Kabinet gewenste credo: VACCIN – VACCIN en nog eens vaccin, worden verketterd.

Een ander voorstel mag je niet eens ter sprake brengen. Een hele grote groep wetenschappers medici en artsen wordt de mond gesnoerd en door hun bloedgroep berispt.

“Hoe ziek zijn we in tien maanden tijd van een vrijdenkend volk veranderd, in slaafse domme schapen die elkaar met ruime mate verketteren in hetzij,  het ene kant dom schaap of de anders denkende complotwappie”.

Waar zijn we mee bezig

Tjonge wat zijn we een ziek land geworden onder het juk van de politiek.

Als je een probleem wilt oplossen dan moet je soms over je eigen schaduw heen stappen en kijken wat wel mogelijk is.

Mijn lieve buurtjes uit de risicogroep kregen corona. Advies van de huisarts: UITZIEKEN. Geen medicatie buiten een paracetamol.

Buurvrouw werd opgenomen in het ziekenhuis. Had de huisarts preventief het Zelenko protocol voorgeschreven, zijnde een kuur bestaande uit hydroxychloroquine – azitromycine en bovenal zink ofwel H-A-Z, dan was mijn uiterst aardige buurvrouw met een bedrag aan medicatie van € 15 klaar geweest en had ze met grote waarschijnlijkheid thuis amper twee dagen in bed gelegen.  

Waarom verhindert het Kabinet dit systeem ?????

Als je toch met € 15 euro klaar bent ga je toch geen duizenden euro’s aan een IC- bed besteden. Alleen dat feit al zou menig burger wakker moeten maken. Maar het gros van de Nederlandse burger gelooft slaafs ons rampen Kabinet volledig.

Stap voor stap ontneemt de politiek en dan met name Rutte en Co uw vrijheid van uw af. Vanaf 1 december lopen we gemuilkorfd rond om het virus in te dammen.

Dit is ronduit en louter alleen politiek machtsvertoon.

Echter de besmettingen lopen veel harder op dan gedacht, gehoopt, of voorspelt.

Dus alle maatregelen zijn volstrekt zinloos, zo blijkt. IJdele hoop van een falend Kabinet.

Maar wat doe je dan als politiek Nederland, je verzint een andere strategie om je onbekwaamheid te verdoezelen. Maar een simpel protocol hydroxychloroquine – azitromycine en – zink verbiedt men toe te passen.

Laten we van veertig patiënten twintig het H-A-Z protocol van Rob Elens volgen en de andere gaan naar het ziekenhuis. Binnen exact een week weet je waar je aan toe

bent en wat effectief werkt met weinig kosten.

Waarom roept de burger daar niet om ???!!!

Maar om het nog gekker te maken en u als burger nog meer te onderdrukken komt er een avondklok.

Die zelfs nu, naast de politie en boa, ook door de marechaussee wordt gecontroleerd. Daarmee zijn we in de beginfase van een politiestaat aanbelandt.

Zie link: Politiestaat Nederland

En dan speur je verder naar de bekende kanalen die nog wel de waarheid kennen.

En dan is de slotconclusie dat we naar een ongekende Lock down gaan die geen einde kent. Voorspelling is einde 2022 tot mogelijk 2028.

De Duitse Jaap van Dissel , Drosten roeptoetert nu dat het zeker tot in de zomer gaat duren. Zie link: Drosten zeker tot de zomer Lock downs

Het einde van de horeca en/of het failliet van Nederland, want je kunt niet ongebreideld geld blijven geven. Daarom gaan we als land dan ook failliet en dat is de opzet van de Globalisten. Hoe een ongekend ziek systeem zijn we in gerommeld door Rutte en Co..

En dan maken ze het nog gekker. Ook Nederlandse virologen zeggen dat u de zomer ook nog zonder jolijt mag ondergaan. Zie link: Corona tot na de zomer.

https://www.ad.nl/andere-sporten/virologen-vergeet-die-schitterende-sportzomer-maar~a7b8dac8/

En dan zegt virologe Marion Koopmans dat we een ware golf van corona varianten krijgen: zie link: Marion Koopmans

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1499521733/marion-koopmans-bereid-je-voor-op-nieuwe-infectiecrisis

En de Duitsers zijn al een goed voorbeeld voor waar het met ons Nederlanders naar toe gaat. In voorbereiding, Men mag niet meer in het openbaar vervoer met elkaar praten. Zie link: Spreekverbod in openbaar Vervoer

En om de toekomst en veiligheid voor de politiek te garanderen mogen weigeraars en andersdenkende in een quarantaine kamp in Dresden achter slot en grendel geplaats worden. Zie link: Detentiekampen voor weigeraars

Waarbij een Duitse econoom waarschuwt voor de grote schadelijke en desastreuze toekomst van de economie die volgens hem erger worden dan de jaren ’30.

Zie link: Duitse econoom waarschuwt voor crisis erger dan de jaren ’30.

Beste lezer, ons staat een wereld te wachten die vele nu nog niet voor mogelijk zouden houden. Als ik er al eens met iemand over praat dan is de steevaste uitspraak: Kan niet geloven;  dat onze Overheid dit met ons wil doen.

  1. Maar kijk eens naar het verleden. Onze overtuigende NEE tegen de Europese Grondwet werd in de prullenbak gedropt.
  • Beloftes werden gedaan dat ons geld naar Griekenland met rente en al terugkwam. Loze beloftes zo bleek
  • Bombardementen in Libie etc. werden geheim gehouden.
  • Bonnetjes affaire met Teeven en Opstelten.
  • Toeslagenwet een grote ellende voor de zwakkeren in ons land.
  • De onzinnige Co2 en stikstof maatregelen. Ontregelt het hele land.

Co2 heeft de mens en de natuur nodig om te leven. Zonder Co2 waren we binnen twintig seconden dood.

Stokstof crisis heeft de politiek zelf veroorzaakt door verordeningen in het mestbeleid van boeren, die feitelijk liever met natuurlijke middelen zouden willen werken maar voor belangen van derden door de Overheid verplicht met kunstmest moeten werken. Jaren ’80 is deze ellende begonnen.

Beste burger, lezer, als we niet de rug rechten, moeten we over tien jaar de Russen en Hongaren vragen ons te bevrijden van het JUK van Rutte ‘s vernietigende dadendrang.

De Politiek is van de Pot gerukt

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling.

Terug naar boven