Strijden of verzuipen

Strijden of verzuipen.

De heren Grapperhaus en Rutte veroordelen de rellen en vinden de strijders voor gerechtigheid, relschoppers en criminelen.

Maar waarom heb ik de heren Guy Verhofstadt en Hans van Baalen niet op het Plein in Eindhoven niet gezien. Dat waren toch die Europarlementariërs die de bevolking op het Maidan Plein in de Oekraïne opriepen om de machthebbers omver te walsen.

Staan er eindelijk strijders voor onze vrijheid op en wachten op ondersteuning van de heren van Baalen en Verhofstadt, en dan zijn ze er niet. De lafaards.

De buitenlandse pers smult van deze strijders voor het Nederlands recht.

Zie link: https://www.journalistenwatch.com/2021/01/25/in-holland-buergerkrieg/

Feitelijk moet hier de Nederlandse regering ook naar huis gestuurd worden en nu zijn de strijders voor gerechtigheid opeens relschoppers. 90% demonstranten en 10% relschoppers is van alle tijden.

Feit is dat zowel de heer Grapperhaus als Rutte zelf dit over zich afgeroepen hebben.

De echte criminelen zijn zij zelf. Men luistert niet naar de andere Nederlandse artsen die een ander plan hebben dan vaccin – vaccins en nog een vaccins.

Terwijl er een veel sneller en beter plan ligt in de vorm van voldoende vitamines en andere zaken.

In Andalusië heeft men een test gedaan in een verzorgingshuis, waarbij men de ouderen een hoge dosis vitamine D gaf, waardoor er een duidelijke verbetering mogelijk was van 83% minder doden in dat verzorgingstehuis.

Zie link: Vitamine D in verzorgingstehuis reduceert met 83% doden.

Keiharde feit blijft dat men in verzorgingshuizen liever medicatie voorschrijft dan gezonde zaken zoals vitamines. Uit eigen ervaring meegemaakt.

Als dit Kabinet daadwerkelijk zo om de ouderen in de verzorgingshuizen bezorgd was en hadden willen beschermen, dan had men deze ouderen van de zomer elke minuut van de dag buiten in de zon moeten zetten.

Maar wat deed men: juist het tegenovergestelde, men verordende de oudjes op te sluiten in hun kamers. Geen zonlicht, geen aanmaak vitamine D en A. Hoe ziek kan men zijn.

“Hoe verzin je het”.

Als ware premie-jagers ontnemen Rutte en Grapperhaus, andersdenkende Nederlandse artsen, medici en wetenschappers zoals het www.artsencollectief.nl een podium om eens aan de burgers dus eens uit te leggen dat corona weliswaar ziek maakt, maar lang niet zo dodelijk is dan de politiek beweerd. Neerlands andersdenkende artsen en medici zijn het in de ogen van Rutte en Co kwakzalvers.

Het OMT-team bestaat voornamelijk uit wetenschappers die hun objectiviteit verkocht hebben aan derden.

Dat meer dan zesduizend Nederlandse artsen een andere mening en een veel betere oplossingen hebben voor het corona probleem, dat wil men in Den Haag niet weten.

Het plan van The Great Reset zal willens en wetens met bloed van de burger doorgevoerd gaan worden.

De Australische zender Sky News, waarschuwt voor het naderend onheil en waarschuwt hun burgers als geen ander. De presentator Rowan Dean is zeer helder in zijn betoog. Zie link: Sky News presentator Rowan Dean The Great Reset wordt duidelijker

Ook de Amerikaanse acteur Jon Voight roep zijn landgenoten in Amerika op, te gaan strijden tegen de onderdrukking die aanstaande is.  

Zie link: Jon Voight roept op tot strijd

Er gebeuren momenteel zaken in de wereld die van geen kant deugen en waar tegen we samen in opstand moeten komen.

Strijders voor onze democratie, Nederlandse burgers, artsen, wetenschappers en medici worden lastiggevallen en gestigmatiseerd door zowel de politiek en de media.

Dan lees je dat een secretaris van de Nederlandse Vereniging van Journalisten dat hij oproept zijn werk te doen en komt met een zeer huichelachtige uitspraak, de NvJ kan zijn werk als onafhankelijk gremium niet meer doen.

De heer Thomas Bruning vergeet daarbij, dat hij het afgelopen jaar amper kritisch onderzoek heeft gedaan naar de idiote corona maatregelen en heeft dus zijn onafhankelijkheid vorig jaar al bij het grofvuil gezet. Verslaggeving over het zinloos geweld van de ME is niet meer nodig. Dat weet iedereen nu wel.

Dat zou anders kunnen zoals in Spanje waar de ME met de demonstranten meeloopt.

En jongens wat schaam ik me ooit lid te zijn geweest van dat mooie Korps Rijkspolitie. Maar toen was de politie bij uitstek je vriend en helper. Nu zijn het de loopjongens van een falend Kabinet. Waar is het mis gegaan ??

Flavio Pasquino van de zender Blckbx.tv werd thuis door Hermandad bezocht en werd verzocht om zijn toon te matigen en minder kritisch te zijn t.a.v. het Kabinet.

De bankrekening van de tegen de waanzin van de corona-maatregelen strijdende Nederlandse arts Elke de Klerk werd op last van bovenaf geblokkeerd. Zij is lid van de World Doctors Alliance dit wereldwijd tegen de corona maatregelen strijden

We leven nog steeds in een vrij Nederland en niet in een of andere bananenrepubliek, hoewel die tegenwoordig beter presteren dan ons Kabinet.

Steeds meer mensen beginnen te begrijpen dat we met dit Kabinet naar de verdommenis gaan. De economie wordt met weloverwogen opzet naar zijn mallemoer en de afgrond ingeduwd. En waarom, omdat Rutte gehoorzaam naar de grote spelers van de wereld luistert en niet meer naar zijn burgers.

Globalisten nemen de wereld over

Beste lezer, ik ben pertinent tegen geweld, maar als een overheid niet meer naar zijn burgers luistert en deze burgers met opzet aan de bedelstaf wil brengen ten gunste van enkele grootmachten, dan is het de hoogste tijd dat de jeugd en anderen sterke kerels de strijd aan gaan voor onze Vrijheid.

De schermutselingen van het afgelopen weekend in diverse steden zoals Eindhoven zijn een begin van het einde van dit falend beleid van het Kabinet.

De geest is uit de fles en Aladin zal zien dat deze vrijheidsstrijd het enige middel is dat werkt. Met vriendelijke acties, zoals de Viruswaarheid groep altijd heeft gepredikt lijkt het niet te lukken.

Ben verstandig Kabinet en luister naar uw burgers. Naar uw ondernemers die dankzij uw falende Kabinet besluiten aan de afgrond staan.

Telkens ondernemers die aan de afgrond staan een worst van lucht voor te houden en uw afspraken niet nakomen, daar is thans een grens bereikt. Telkens zaken beloven en niets tot weinig doen heeft zijn grenzen.

Dan kunt u wel mooi op de TV zeggen dat u het ene na het andere steunpakket toezegt maar als het jaren duurt voordat het wordt uitgekeerd, dan breekt er iets bij uw burgers. Vraag het de Groningers maar eens hoe snel de Overheid is.

Strijden of verzuipen.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm.: raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven