Ziek van de politiek

Ziek van de politiek…………

 

Beste lezer, aan alles komt ooit een einde en dat is nu dus per heden 1 april.

 

Sinds 2013 heb ik geprobeerd om afzonderlijke groepen voor meer rechtvaardigheid en transparantie te smeden tot een homogene ploeg, met maar een doel en dat is de: WAARHEID.

 

Van Eijsden tot aan Zwaag, van De Lutte tot aan Breda en Zeeland en verder, heb ik geprobeerd mensen met hun idealen samen te brengen. Echter men blijft liever solo acteren en dat heeft voornamelijk te maken met egootjes.

 

Mijn stelling is dat ik liever heb dat andere op de voorgrond staan en ik kan ondersteunen waar dat nodig is. Maar geen egotripperij van wie dan ook.

 

Het afgelopen jaar heb ik geprobeerd diverse werkgeversorganisaties zoals TLN – MKB-Nederland, de KHN, ON.nl Ondernemend Nederland, VNO-NCW en NU91, Evenementen Branche, te bewegen om zich te verbinden in de strijd tegen de waan van het Kabinet.

 

Echter, men koos ervoor om afzonderlijk via allerlei rechtszaken hun gelijk te halen, terwijl iedereen wel weet dat de Rechtspraak in Nederland is verworden tot Wetspraak. Van enig recht is weinig meer over.

 

In begin 2020 benaderde ik de huisarts Rob Elens met de vraag naar zijn Zelenko protocol. Wat het was, hoe het te nemen en andere zaken. Na een aantal weken kreeg ik antwoord en hij vroeg me of ik “mee kon Zwemmen” in zijn strijd voor recht en rechtvaardigheid. Hoewel ik juist in die periode mijn columnisten-pen aan de wilgen wilde hangen, voelde ik dat ik de strijd van deze zeer betrokken en eerlijke huisarts moest ondersteunen.

 

Dat heb ik, die altijd gaat voor de waarheid, hoe vervelend die soms ook kan zijn, voor gestreden.

 

Ik zet u hier toch nog en paar linken door die me verontrustte:

 

https://dissident.one/2021/03/30/schokkend-miskramen-nemen-toe-met-366-in-slechts-6-weken-door-covid-vaccins/

 

Nederlanders betalen voor Spanjaarden
https://www.frontnieuws.com/nederlandse-belastingbetaler-financiert-vierdaagse-werkweek-voor-werknemers-in-spanje/

Artikel uit de AD van 31 maart.

 

  • 06:03

Mensen met overgewicht hebben weliswaar meer kans om corona te krijgen en daar ernstig ziek van te worden maar eenmaal op de intensive care leveren de extra kilo’s geen slechtere prognose op. Daar hebben covid-patiënten met obesitas geen grotere kans om te overlijden dan patiënten met een gezond gewicht.

Dat blijkt uit nog ongepubliceerd onderzoek onder patiënten op 82 Nederlandse ic’swaar de Volkskrant over schrijft. Artsen en wetenschappers bestudeerden de gegevens van de ruim 2.600 covid-patiënten die daar in de eerste helft van vorig jaar werden opgenomen. De uitkomst is van belang, schrijven ze, als er vanwege schaarste aan bedden ooit keuzes moeten worden gemaakt. BMI zou dan geen criterium moeten zijn. ,,Eenmaal op de ic zijn de kansen van alle groepen vergelijkbaar” zegt onderzoeksleider Peter Pickkers, intensivist en hoogleraar intensive care geneeskunde in het Radboudumc.

Van alle covid-patiënten op de ic, kampt circa 80 procent met (ernstig) overgewicht. Het Nederlandse onderzoek maakt duidelijk dat de patiënten met overgewicht bij binnenkomst niet zieker zijn dan de patiënten met een gezond gewicht.

Wereldleiders willen een vaccin verplichting.
https://jdreport.com/24-wereldleiders-pleiten-voor-snelle-oprichting-wereldwijde-who-vaccindictatuur/?utm_source=webpushr&utm_medium=push&utm_campaign=109451

93-jarige spreekt zich uit tegen de Jodenster
https://www.ninefornews.nl/93-jarige-holocaust-overlevende-noemt-eindeloze-lockdowns-erger-dan-nazi-duitsland/

Huid laat los door het vaccin
https://www.ninefornews.nl/schokkende-beelden-huid-van-man-laat-los-na-extreme-reactie-op-coronavaccin/

Ik dank een artsen echtpaar voor hun bijdrage aan mij columns. Txs Thecla

Ik dank een natuurarts uit Maasbree voor zijn steun. Dank Piet

Ik dank mijn grote hartsvriend Ton uit Lewedorp die evenals ik streed voor de enige ultieme WAARHEID.

 

Helaas word ik de laatste tijd enorm aangevallen door mensen die mijn site willen blokkeren.

 

Nou dat mag vanaf vandaag en ik hoop dat ze er gelukkig van worden.

 

Mijn stelling is simpel, als een Overheid het verbiedt dat normale medicijnen hadden kunnen voorkomen dat er überhaupt mensen in een ziekenhuis of een IC-bed zouden kunnen belanden, dan pleeg je als Kabinet genocide ten top.

 

Dat Nederland weer dankzij gemanipuleerde verkiezingen met een vernietigend Kabinet te maken krijgt, dan is men het niet waard dat ik doorga.

 

Nederland dient op te staan, en hoewel ik volledig tegen elke vorm van geweld ben, is het hoogtijd dat men de politiek en haar politie c.q. ME met gelijke munt terugbetaald.

 

Beste lezer, u weet zo langzamerhand wel waar u de waarheid kunt achterhalen en dat is niet via de reguliere media. Diverse sites zoals Ninefornews.nl – JD reports – Blue Tiger Studio – Commonsensetv.nl – blackbox.tv -jounalistenwatch.de – Politikstube.de londonrealtv. Brian Rose, Frontnieuws, Dissident en natuurlijk De Vrijspreker, Het Burgercollectief etc. daar kunt u zich verder verdiepen in de materie. De Vrijspreker en Het Burgercollectief , https://www.hetburgercollectief.nl/hbc-blog/640218_ziek-van-de-politiek, hebben voor u mijn boek “Ziekvandepolitiek in een PDF voor u opgeslagen.

 

Daar heeft u mij thans niet meer voor nodig.

 

Ik ga de laatste jaren van mijn leven niet meer offeren om de ogen van de mens te openen. Ik zie er teveel in mijn kennissenkring op deze leeftijd (69) verdwijnen.

 

Mijn lief heeft stress dat ik door alle stress die het maken van column met zich meebrengen, ook niet ouder wordt dan 69. Als je de 70 maar haalt Sjef dan ben ik gerust. Dan luister ik naar mijn lief, want onze liefde is te mooi om te offeren aan zinloze zaken, waarin de burger zich vergaloppeerd. Wetende dat maar 25% procent van de mannen de 65 haalt, 40% haalt de leeftijd van 70 niet eens.

 

Dan denk ik wat zal ik de wereld proberen te redden, terwijl men ziende blind is en horende doof.

 

Zie dat hele gezinnen uit elkaar gespeeld worden en dat broers en zusters elkaar niet meer spreken, omdat men verschilt over de inzichten van de Corona maatregelen.

 

Rutte heeft het klaargespeeld om hele hechte families tot op het bot te splijten.

 

Ik denk de laatste jaren vaak aan mijn overleden vader, die op bijna dezelfde leeftijd als ik nu ben aanbeland steeds stiller werd. Hij is in 2004 overleden in de leeftijd van 87 jaar.

 

Als ik hem weleens vroeg wat hij van de samenleving vond, zei hij zeer weinig.

De opmerking, “domme schapen en veel politiek geblaat zijn me bijgebleven”.

Ik vrees dat ik ook steeds stiller word, maar heb er helaas wel vrede mee. Als men niet wil luisteren, dan moet men maar voelen.

 

Beste lezers, ik hoop dat u iets aan mijn bezieling heeft gehad.

 

De columns gaan stoppen en misschien dat ik na een periode weer Opinies ga schrijven, maar dan niet meer over de aanstaande vernietiging van onze democratie.

 

De komend tijd ga ik weer terug naar mijn stek en dat is ontwikkelen van producten.

In 1997 heb ik een sabbatical genomen en in dat jaar bijna 20 ontwikkelingen gedaan.

Dat omvatte o.a. een systeem om paarden in een weide beter en veiliger te laten grazen.

Dat omvatte een uitgewerkt systeem om de verkeersoverlast in steden terug te dringen door middel van een nieuw logistiek proces. Waarbij goederen verzameld worden en per straat door een man in winkelstraten te verzorgen.

 

De aandrijfas van een truck zodanig te monteren dat dit stroom oplevert en kan teruggeven aan een accu zodat de bezorgers door de straten op accu kunnen draaien.

 

Maar ook turbines in kanalen en rivieren om stroom op te wekken.

Ik moet dat floppy met al mijn ideeën weer uit de kast halen en me daar de komende jaren aan wijden.

 

In eerste lijn ga ik het project de zelfreinigende douchecabine een boost geven en hoop die binnen een aantal maanden te kunnen testen.

Mocht u interesse hebben kijk dan even op www.clean-smasj.com.

Wilt u al inschrijven voor een pilot dan mag dat zeker.

 

De revenuen gaan o.a. naar de opleiding van kinderen die thuis niet de mogelijkheden hebben om te studeren, maar door de opbrengst van dit project wel die mogelijkheden krijgen. Gaat het echt om veel geld dan weten we in deze tijd van stille armoede, wel wie we moeten helpen.

 

Het laatste hemd heeft geen zakken dus, besteedt het aan de samenleving.

 

Ik dank u voor het lezen en de reacties die u gaf.

 

Blijf gezond, maar bovenal kritisch. Bedenk U voordat u zich laat vaccineren.

Ik zal het nooit en te nimmer doen en als het mij verplicht wordt dan zal ik me verdedigen conform het principe Oog om Oog, tand om tand.

 

 

Blijf samen vechten voor een beter en eerlijker Nederland.

 

 

Het gaat u goed,

 

Liefs

 

Sjef Smeets

 

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

 

Vm. Raadslid – lid Korps Rijkspolitie – Ondernemer en klooster leerling

Terug naar boven