21 juni Den Haag

Beste mensen,

Ik zet hierbij een link door die ik van de organisatie vanmorgen kreeg en waarin de gemeente Den Haag de samenkomst van 21 juni op het Malieveld heeft verboden. Het was te verwachten natuurlijk en de politiek wil niet hebben dat we massaal laten zien hoe sterk deze beweging in een paar weken is geworden. Dankzij Willem Engel, die zijn naam eer aan doet.

Houd de link van hen www.viruswaanzin.nl nauwlettend in de gaten. Laten wij wel zien hoe je met elkaar omgaat en niet zoals de politiek het met ons heden ten dage doet. Recht op demonstratie is een grondrecht, maar blijkbaar niet in Nederland of Den Haag

Hier de link:

Viruswaanzin

UPDATE!
Gemeente Den Haag heeft de demonstratie van zondag verboden.

Liefde geduld en vertrouwen. ❤

UPDATE!Gemeente Den Haag heeft de demonstratie van zondag verboden.Liefde geduld en vertrouwen. ❤https://www.facebook.com/106118701122871/posts/126538445747563/

Geplaatst door Viruswaanzin op Vrijdag 19 juni 2020
Mordechay Krispijn was live.

DEEL DEZE BOODSCHAP AUB MET ZOVEEL MOGELIJK MENSEN

Lieve mensen,

Zoals je misschien hebt gehoord heeft de Gemeente Den Haag de demonstratie van aankomende zondag verboden. Ook wij zijn verbaasd maar zeker niet boos.

En natuurlijk is er in onze voorbereiding rekening gehouden met dit scenario. Wij schakelen nu door naar plan B.

Wij starten nu een spoed kortgeding en staan vandaag nog bij de voorzieningenrechter. Wij zullen zondag as. de vrijheid vieren.

Heb liefde, geduld en nu vooral VERTROUWEN.

Terug naar boven