RIVM, parasiet der Nederlanden

RIVM, parasiet der Nederlanden.

Het RIVM staat voor Rijks Instituut Volksgezondheid en Milieu.

Dan vraag je je af waar en uit welk milieu de leden van het RIVM vandaan komen.

Want als je zo met de cijfers goochelt als het RIVM doet klopt er iets niet.

Maar laat helder zijn, deze dames en heren worden misbruikt door het Kabinet om de onderliggende agenda vorm te geven. Namelijk een totale overheersing over de Nederlandse burger. Dat vaccin zal door onze aderen gaan stromen als we er niet massaal tegen in opstand komen, dat is het beoogde doel van de wereldleiders.

Dominantie, controle en misleiding.

Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het RIVM een kwalijke onderneming is die niet het beste voor heeft met de gezondheid van de mens, maar er alles voor doet om onmisbaar te zijn. Laat helder zijn dat ik enig respect heb voor de leden van het RIVM, maar hun boodschap is des te schrijnender. Crimineel is ook een woord dat me te binnen schiet.

Als we simpel kijken naar de overleden mensen in 2015 en 2018, dan is de huidige corona virus milder dan welke griep dan ook.

Waarom dan dagelijks met cijfers komen die mensen angst aanjaagt. Dagelijks sterven er sowieso circa 410 per dag, is een normaal sterftecijfer. Jaarlijks ± 150.000 mensen die overlijden.

Dagelijks sterven er door medische blunders tussen de 50 en 60 personen. Dat is op jaarbasis tussen de 17 en 20 duizend personen. Waarom heb ik het RIVM daar nooit over horen roeptoeteren.

Mevr. A Hertsenberg had enige jaren geleden een mooi item, bacteriofagen. Daar wilde het RIVM niets van weten, want dat zou ten koste gaan van de chemische rommel die het RIVM aan haar leden adviseert.

Je vraagt je toch echt af wat het RIVM voor de Nederlandse burger feitelijk doet, buiten het feit dat ze elke nieuwe ontwikkeling vooraf blokkeren.

Het is geen dubbelblind gehouden onderzoek en dus niet klinisch bewezen. De betalingen van de farmacie aan het RIVM zou opdrogen als men anders adviseert dan chemische troep.

Dergelijke onzin horen we nu al meer dan twintig jaar en wij Nederlandse burgers laten dit toe. Feitelijk is het RIVM een parasiet die elk jaar bij welke pandemie wel weer muteert in een ander parasitair gedrocht.

Maar laten we het eens simpel houden. Persoonlijk heb ik me noodgedwongen in de orthomoleculaire geneeswijze verdiept, omdat ik met de reguliere geneeskunst niet verder kwam.

Die geneeswijze gaat uit van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Een zekere Belgische arts Geert Verhelst schreef een mooi boek met de titel: Groot Handboek Geneeskrachtige Planten.

Hij geeft praktische tips wat je kunt doen bijvoorbeeld aambeien. Heeft u last van aambeien, neem dan wat yoghurt met een aantal lepels boekweitvlokken en binnen vier dagen bent u ervan af. Simpel met natuurlijke middelen.

Kijken we nu naar de corona waanzin, dan blijkt dat je het lichaam enorm stimuleert als je veel vitamine C, vitamine D en zink tot je neemt. Neem daarbij nog wat vitamine K of beter nog K2 en u overleeft dit corona virus op een simpele wijze.

Maar heeft u het RIVM daarover horen roepen, hoe men zich tegen dit virus zelf kon beschermen. Vroeger hadden schippers last van scheurbuik alles en nog wat, maar als ze veel citrusvruchten aten hadden ze nergens last van.

Nee, dit parasitair instituut RIVM zal niet verwijzen naar een natuurlijke oplossing zoals Kiwi’s, zonlicht voor de aanmaak van vitamine D.

Feitelijk had het RIVM de verpleeg-en verzorgingshuizen moeten verplichten om de enorme vitaminetekorten bij onze ouderen aldaar middels een goed uitgebalanceerde voeding naar binnen te krijgen. Het schamele voer wat men in verpleging en verzorgingshuizen serveert, is van een uiterst twijfelachtige vitaminegehalte. Als u weet dat normale Nederlanders al een enorm gebrek aan vitamine D heeft dan is het verklaarbaar waarom zoveel mensen ziek werden.

Denk ik weer aan de Nederlandse arts die in Spanje met zijn brommertje al zijn medewerkers een hoge dosis vitamine C van 20 gram inspoot. Zelfs in de brandhaard van de corona in Spanje werd niemand van zijn team ziek. Hoe zou dat toch komen ????

Nee, het RIVM is feitelijk een achterhaalde kliek wetenschappers die slaafs aan de politiek is en de opdrachten van een zekere heer Rutte en zijn vazallen opvolgt.

Het RIVM is slaafs aan haar inkomensbron, de Overheid, de WHO, Bill Gates en al die anderen die een andere agenda hebben dan gezondheid voor de burgers op een natuurlijke manier.

Hun agenda bestaat in het met dwang ons vol spuiten met een vaccin.

Niets anders is bespreekbaar en al helemaal geen gezonde voeding, want dat levert de farmacie geen winst op.

RIVM parasiet van de samenleving.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator.

Terug naar boven