Besmettingen corona hype

Besmetting corona hype.

Valt het u ook op.

Dagelijks worden we overspoeld met het aantal besmettingen van de zogenaamde corona pandemie.

Hier honderdduizend besmettingen, daar wel een miljoen besmettingen. En zo jaagt onze Overheid ons de angst in de broek en hersens.

Ik neem u even mee naar het jaar 2009. Weet u het nog de Mexicaanse griep. Miljoenen mensen zouden eraan overleden en de wereld zou daarna niet meer hetzelfde zijn.

Ik zet u hier een link neer van een uitzending uit 2009 van NOS met mevrouw Tweebeke:

Angst wordt met opzet onder ons verdeeld, zoveel wordt wel duidelijk. Want hoe houdt je een volk onder controle, juist door ze angst aan te jagen. En ja, dan kun als Overheid jezelf op de borst kloppen omdat je het zo enorm betrokken, en vol inzet, met hard werken geregeld hebt.

Ja hoor, ze kloppen zichzelf wel op de borst dat ze zo hard werken, maar daar worden ze onterecht grof voor betaald, want als er een organisatie niet goed werkt is het wel onze Overheid. Ambtenaren doen hun best en hebben ook te dealen met de domheid van de politiek.

Als u dat nog eens beluisterd worden we nu 2020 in een zelfde val gelokt als destijds in 2009.

Waarom leren politici niets uit het verleden.

Een andere link is wel deze https://influenzastichting.nl/nieuwsbericht-5/

Van oktober 2017 tot mei 2018 waren er meer dan 900.000 personen getroffen ( besmettingen) door de griep. Nu zitten we pas volgens het RIVM op circa 55.000 corona besmettingen. Waar hebben we het over, is mijn vraag.

Heeft u in 2017-2018 Rutte en zijn handlangers horen roeptoeteren dat we in een Lock down moesten gaan. Natuurlijk niet, want er was net zoals nu in 2020 een normale griep aan het rondwaren.

En laat helder zijn dat het aantal besmettingen in 2017/2018 best eens fors hoger is geweest. Zou zo maar bijna twee miljoen geweest kunnen zijn.

Zelfstandigen melden zich niet gauw ziek en lopen op de tandjes wel rond

Een citaat uit dit artikel is:

Daarnaast waren ziekenhuizen tijdelijk overbelast door de vele patiënten die vanwege complicaties van griep (meestal longontsteking) moesten worden opgenomen; naar schatting ruim 16.000

Nu gebeurt dat dus weer in 2020, overbelasting in ziekenhuizen. Maar desondanks dat we dus al een kritische situatie zaten inzake het aantal IC-bedden heeft Rutte en zijn handlangers de zorg nog verder uitgekleed.

Het wordt eens hoog tijd dat we Rutte en zijn handlangers eens langs de meetlat van behoorlijk democratisch bestuur gaan leggen. Ik vrees dat er geen enkele in de normale handel verkrijgbare meetlat groot genoeg is voor de ellende die Rutte & Co ons hebben aangedaan.

Mensen ga onderling in gesprek en verwijs naar het verleden. Want uit het verleden kan men leren voor de toekomst. Als u beide stukken aandachtig heeft bestudeerd zult u er ook zo langzamerhand van overtuigd raken dat Rutte het helemaal niet zo goed met ons als burgers, voor heeft.

Hij wenst een absolute macht en voelt zich waarschijnlijk boven ons “ klootjesvolk “ verheven. Sta op en wordt wakker en laat u niet verder voor de gek houden.

Besmettingen, die kunnen er niet genoeg zijn, want zo bouw je weerstand op. Niet met een Lock down, zoals ons wijs wordt gemaakt en wordt beweerd.

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Terug naar boven