Beste Lientje, C.v.d.Plas

Je snapt het blijkbaar niet echt. Nederland is met Rutte en Co klaar.

Daar kan geen bemiddelaar aan helpen.

Bijna 90% staat achter de boeren en waarom???????????????????

De burger heeft ook gemerkt en ervaren dat je met fluitjes, vlaggetjes, spandoeken van het Malieveld wordt afgeslagen. Zoals ik ook in 2012 als oudgediende Rijkspolitie helaas heb ervaren. Die burgers hebben geen imposante tractoren, maar die boeren met hun krachtige door het harde werken van de vroege ochtend om 4.00 uur tot in de late nachtelijke uren, gestaalde vuisten deze eindelijk laten spreken.

De burger staat bijna volledig achter de boeren, buiten die enkeling die denkt dat boeren niet nodig zijn, omdat ze hun eten wel uit een potje of blik halen. Die zijn te stom om te bedenken dat de vulling van dat potje of blik ook van de boeren afkomt. De melk komt bij hen van Albert Hein en niet van de boer zijn koe.

Nederland is Rutte en Co zooooo moe.

  1. 1675 gedeporteerden kinderen.

Jij als moeder had veel harder op de trom mogen slaan tegen een Rutte, die zich wederom verschool achter het tijdspad etc. Je lost niet alles op met een pennenstreek zei Rutte. Maar zet wel een poot onder een wet en steunt zijn ambtenaren die deze deportatie op hun geweten hebben.

Gelukkig is 95 % van de ambtenaren beter dan hun leiding.

  1. Toeslagenaffaire

Snap niet echt dat jij als moeder dit zo gelaten accepteert en niet evenals Renske Leijten en Pieter Omtzigt het asfalt uit de straat vree(s)t.

Hoe onacceptabel is het, dat dit in een “ ZO GAAF LAND “  plaatsvindt. Een onuitwisbare schandvlek in onze historische geschiedenis, waarin kinderen van ouders gescheiden worden. Het laat me aan de oorlog denken waarin de Duitsers vaders oppakten en kinderen vaderloos achterlieten

Recente informatie die me aangereikt is, is dat circa 8 tot 13 kinderen van de gedeporteerde kinderen elders zelfmoord gepleegd hebben.

  1. Krimpen van de zorg

Och wat hebben we toch geklapt voor onze verpleegkundigen tijdens corona. Dat echter een deel van hen door de schade die de “navelstarende “medische wetenschappers op last van het RIVM is ontstaan en hebben uitgevoerd en daardoor arbeidsongeschikt zijn geworden en menigeen zijn hypotheek niet meer kan betalen, dat heeft de falende politiek op zijn geweten.

WOOOOW “Wat een gaaf land, zijn we geworden onder Rutte”. Wel 1000 miljard voor zinloze klimaat doelstellingen, maar compensatie voor deze groep, ho maar.

  1. Groninger gas-ellende niet opgelost.

Al menig jaartje strijden gedupeerden tegen een onwillige Overheid. Ja, men verschuilt zich achter de NAM – Shell etc. Maar wie streek de pot op middels de gasbelasting. Juist ja de Overheid. Rutte schuift het probleem voor zich uit en dat met instemming van pseudo volksvertegenwoordigers in beider slaapkamers.

  1. Belastingdienst puinhoop

Rutte zou zich moeten schamen dat dit etterende dossier nog steeds niet is opgelost. Hij is de baas en als blijkt dat zijn personeel in de naam zich minister noemende het niet voor elkaar krijgen ga je als goede baas van een onderneming zelf de handschoen oppakken en regel je dit binnen zes tot acht weken.

  1. CBR puinhoop

De uitstroom van oudere examinatoren zie je als goed lopende organisatie al jaren eerder aankomen en onderneem je actie. Echter niet het CBR. Je zult er toch maar werken en onder een dergelijke falende leiding je werk moeten doen. Wat een stress, wat een opgave je werk nog te doen.

Wat een medelijden heb ik met die werknemers

  1. Bezuinigen politie.

Rutte en Co heeft de politie wegbezuinigd. Aangiftes worden niet meer behandeld door de werkdruk.

De teloorgang van het ooit zo mooie korps waar ik ook deels gewerkt heb, is pijnlijk om te zien. De agenten worden als oud-vuil behandeld en commentaar op of adviezen aan de leiding is gelijk aan zelfmoord.

  1. Duwt ons een oorlog in.

Rutte heeft de zieke gewoonte om alles met een lach weg te wuiven. Hij borduurt voort op de puinhopen van Paars destijds. Maar op een slecht fundament kun je niet bouwen. Zandkastelen dat is wat Rutte aan Nederland verkoopt, strooit zand in menig gezicht. Daar waar menig mens de zaken in der minne wil schikken, daar stuurt Rutte extra Houwitsers in de strijd tegen de Russen die onze strijd als burgers al helemaal niet is.

Als een ritse Reu loopt hij achter het Loopse Teefje aan dat in de kennel in Washington in het Witte Huis blaft, jankt en gromt.

  1. Immigratie waanzin van Rutte en dit Kabinet.

Lientje, jij zegt dat we mensen in nood moeten helpen. Ik ooit als studerende missionaris wilde ook iedereen helpen. Maar zie de oorzaak eens van die ellende. Amerika valt op gefingeerde feiten landen binnen zoals Irak- Iran – Syrië – Afghanistan – Libië etc. Als dank voor die zinloze aanval zitten wij opgescheept met mensen die door de Amerikanen zijn uitgerookt en op de vlucht zijn geslagen. Libiërs – Afghanen – Irakezen – Iraniërs en zo vele meer. Er zwerven meer dan 100 miljoen rond, slachtoffers van de in hun land falende POLITIEK of zoals te vaak veroorzaakt door de Yanks uit de USA. Denk eens na wat je zegt. Juliana zei in 1968 al Nederland is vol.

Zolang 400.000 Nederlandse kinderen met honger naar school gaan. Waar voedselbanken in een welvarend “ZO GAAF LAND “ nodig zijn. Waarin meer dan 1.2 miljoen Nederlanders diep in de schulden zitten, hebben we aan anderen niets te bieden. Eerst hier de puinhoop oplossen en dan zien we verder.

  1. Koningshuis dat steeds meer geld krijgt.

En de burgers, meer dan 1.2 miljoen onder de armoedegrens. Gun het koningshuis alle goeds, maar het is toch te zot voor woorden dat een aanstaande kroonprinses een uitkering heeft van meer dan een miljoen, terwijl haar pa dat makkelijk kan bijspijkeren. Dat Rutte niet de moed heeft om dit met WA te bespreken in het kader van de vele honderdduizenden kinderen die met honger naar school gaan, is zwaar onmenselijk. Je moet je als vorst van een land, waarin kinderen van je onderdanen hongerlijden kapot schamen. Het staat geen enkele letter Frans of Chinees in, als je begrijpt wat ik bedoel.

Zal het bondiger omvatten: Wissen SMS – Bonnetjes Affaire – Geen opschaling IC bedden – Misleiding met behulp van het RIVM inzake corona die een normale griep was /  is en blijft – betrokken Huisartsen uitmaken voor dwarsliggers  – echte wetenschappers weigeren in een debat over de aanpak corona – afschaffen referendum – beïnvloeding rechterlijke macht – ontnemen democratie.

Lientje, vul het zelf maar aan die lange lijst.

Het oude zeer van dat het zorgstelsel goedkoper zou zijn. Het is wel zesmaal duurder dan het ziekenfonds en het pakket volledig uitgekleed.

Lientje, Blijkbaar heb je niet in de gaten dat Nederland helemaaaaaal klaar is met deze politieke puinhoop van Rutte en Co. Dus kom niet met schijnoplossingen, alsjeblieft. Nieuwe verkiezingen zijn geen oplossing, weg met deze verderfelijke politieke terreur.

Weg met deze politiek is wat Nederland wenst, maar nog meer eist.

De Schepper zou het begrijpen en goedkeuren als ik in evenredigheid van hetgeen de burger is aangedaan met gepaste wijze de boel zou opruimen.

Even terugkomend op de vernielingen aan materieel ter hand gesteld aan de politie. Rutte zegt dat dit niet kan. Slim is het niet, want het is materiaal dat door de belastingbetaler is opgehoest en als voertuig aan de politie en ME ter beschikking is gesteld. Echter, het is niet vreemd dat je uit woede je eigendom kapot maakt. Elke politieman of ME-er en het materiaal wordt betaald door de Nederlandse burger zijn ingebrachte belastingoverdracht. Of hebben we buitenlandse geldschieters zoals een G. Soros, Bill Gates, Rothschild en consorten.

Dan willen we daar Lientje, ook de bonnetjes van zien

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid – lid Korps Rijkspolitie – ondernemer en klooster leerling

 

 

 

 

 

Terug naar boven