Andre Kuipers

Geachte heer Kuipers.

Ik had u heel erg hoog zitten en was trots op uw prestatie.

Maar kunt u mij eens helder uitleggen waarom mensen die anders denken dan ons Kabinet, u wegzet als complotdenkers.

U die misschien een goede wetenschapper zou kunnen zijn, stigmatiseert meer dan honderdduizenden artsen wetenschappers waaronder diverse vermaarde Professoren zoals Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Prof dr. Pierre Capel en vele andere anders geleerden als complotdenker.

Als u eens een middag koffie komt drinken zal ik u iets laten zien dat we helaas door de MSM nooit te zien krijgen. Wetenschappelijke artikelen die aantonen dat het corona virus al meer dan 100 jaar bestaat en niets voorstelt.

Verpleegkundigen die hun artsen waarschuwen om corona patiënten geen extra zuurstof te geven omdat ze daar specifiek aan dood gaan. Dat is vijfduizend maal gebeurd in Nederland.

Een zeker HA Rob Elens een middel heeft geïntroduceerd dat zieke mensen met medicatie ter waarde van vijftien euro binnen vier dagen weer fit heeft.

Waarom onderzoekt u dat niet eens naar behoren en laat uw oortjes niet naar de politiek hangen. Durf zelfs een na te denken voordat u een standpunt inneemt dat vanuit wetenschappelijk oogpunt duidelijk is.

Ooit berouwd niet naar een Universiteit te zijn gegaan, maar nu op latere leeftijd ben ik de Schepper dankbaar dat ik er niet ben geweest. Ik ben kloosterling geweest en mij hebben ze zelf leren nadenken. Dan kan ik van zeer, nee heel veel wetenschappers niet zeggen. Gekscherend zeg ik wel eens dat die “Academisch Misvormd “zijn.

Een goede vriend van, was werkzaam als klinisch chemicus, en zijn stelling luidde altijd: “Is dat wel zo wat daar wetenschappelijk wordt beweerd “.

Hij vond het behalen van een titel het startbewijs voor het ontwikkelen van een gezond denkvermogen, niets meer, niets minder

In het klooster waar ik geleerd heb, hadden we ook een aantal leraren en hoogleraren die ons altijd zeiden: “is dat wel zo wat daar wetenschappelijk wordt beweerd “.

Twee quotes van Albert Einstein:

„Blind vertrouwen in de autoriteit, is de grootste vijand van de Waarheid. “.

“ Twee dingen zijn oneindig, het Universum en de domheid van de mens, waarbij hij twijfelde over het Universum.

U kunt nog zoveel betekend hebben voor de nederlandse tak van de ruimtevaart, maar U heeft ergens een sterretje gemist, zo blijkt. De ster van het “ zelf onderzoeken en nadenken “.

PS. Een site die bevestigd dat Bill Gates calculeert dat zijn vaccin meer dan 700.000 schadeclaims verwacht en daarmee veel ellende en dood. https://www.kla.tv/2020-11-13/16927&autoplay=true

Koffie staat klaar, evenals een koekje.

U veel wijsheid toewensend,

Liefs,

Sjef Smeets

Columnist

Auteur

Onderzoeker

Innovator

Vm. raadslid

Vm. lid korps Rijkpolitie

Vm. ondernemer

Vm. klooster leerling-missionaris

Terug naar boven